Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Scarlett 04.11.2009 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 810731)
Uwielbiam to ich "dziennikarstwo". Słyszeliśmy, podobno, jak udało nam się dowiedzieć, krążą plotki, ponoć...

Wielkie gówno tam pracuje a nie dziennikarze...

No cóż, nie ma to jak rzetelna i wiarygodna informacja. Niedługo dowiemy się, że Mały pije z nimi w krzakach wódkę i zasadza się na Bogu ducha winnych kibiców Cracovii ;). Żal.pl.

A Sobola widziałam niedawno, jak podjechał swoim BMW pod Halę Targowa na Grzegóżkach. Wyglądał bardzo dobrze, więc mniemam, że rehabilitacja przechodzi poprawnie.

KoPer 04.11.2009 14:22

Cytat:

Jak poinformował przed chwilą na konferencji prasowej nowy szkoleniowiec kadry, Franciszek Smuda, trenerem bramkarzy przynajmiej na dwa najbliższe mecze będzie trener pracujący z bramkarzami w Wiśle, Jacek Kazimierski.

-Trenerem będzie Tomasz Wałdoch, natomaist trenerem bramkarzy Jacek Kazimierski.

Jak przyznał Smuda istnieje możliwość, że praca z tymi panami będzie kontynuowana również od nowego roku, kiedy to ma być wyłoniony stał sztab.

Nie dawno na temat ew. propozycji dla pracowników wiślackiego sztabu wypowiedział się trener Skorża:- Nie dziwię się trenerowi Smudzie, bo mamy najlepszy sztab w kraju. Nie zdziwię się, jeśli ktoś będzie miał propozycję od selekcjonera. Ja pozostawię wybór tej osobie, jeśli taką propozycję dostanie. Nawet jeżeli kogoś będzie wiązała umowa z nami, a będzie się widział w sztabie reprezentacji, to droga wolna

Źródło: TSW.com.pl/TVN24

http://tsw.com.pl/index.php?dzial=news&id=5492

szczepanwislak 04.11.2009 15:33

A niech idą do reprezentacji, fakt mamy najlepszy sztab w kraju , a więc niech pan Jacek idzie wspomóc kadrę. Przecież wszystkim nam zależy na dobru reprezantacji . A my damy sobie radę .100% poparcia dla kadry! Pozdrawiam!:)

WILU TS 04.11.2009 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez element (Post 811820)

Uwielbiam takie akcje ze strony naszych piłkarzy/klubu,widać te usmiechnięte dzieciaki na każdej fotce,a podejrzewam ze dla piłkarzy to też bardzo miłe :)

wislak68 04.11.2009 16:26

Gdyby jeszcze Franz wziął do kadry "analityka" Janasa to byłaby już pełnia szczęścia.:>

KOMINEK 05.11.2009 09:32

Mam kandydata, choć osobiście jeszcze nigdy z nim nie współpracowałem - powiedział krakowski szkoleniowiec, który we wtorek oglądał w Mediolanie mecz AC Milan z Realem Madryt.

To nasz trener się ostatnio rozjeździł :-)

cassius31krakow 05.11.2009 09:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 812403)
Mam kandydata, choć osobiście jeszcze nigdy z nim nie współpracowałem - powiedział krakowski szkoleniowiec, który we wtorek oglądał w Mediolanie mecz AC Milan z Realem Madryt.

Pewnie szukał kandydatów do gry w Wiśle. :rotfl:

felipe 05.11.2009 09:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cassius31krakow (Post 812405)
Pewnie szukał kandydatów do gry w Wiśle. :rotfl:

Spoko, zaraz znajdą się goście wypisujący z kultowego transfermarkt.de zawodników z obu ekip z kończącymi się kontraktami... :lol:

cfa 05.11.2009 17:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez felipe (Post 812407)
Spoko, zaraz znajdą się goście wypisujący z kultowego transfermarkt.de zawodników z obu ekip z kończącymi się kontraktami... :lol:

Czemu odrazu z kończącymi się? ^^

vote-for-mikey 05.11.2009 18:26

no właśnie!

Cristiano ostatnio stwierdził, że zapłaciłby za siebie więcej niż 100 mln euro, więc tylko trzeba mu wysłać mejla, żeby przygotował drobne ;)

Wojtas 05.11.2009 19:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WILU TS (Post 812153)
Uwielbiam takie akcje ze strony naszych piłkarzy/klubu,widać te usmiechnięte dzieciaki na każdej fotce,a podejrzewam ze dla piłkarzy to też bardzo miłe :)

Pilkarze czuja sie jak "gwiazdy" ,dzieciaki se cieszą no i wszedzie nasze szale :)

to fajnie ze sa takie akcje ,bo widac ile mamy mlodych kibicow ktorzy juz dzis identyfikuja sie z Wisłą

wiecej takich akcjii :)

saklak1906 05.11.2009 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KOMINEK (Post 812403)

To nasz trener się ostatnio rozjeździł :-)

W koncu menager

bearex 07.11.2009 14:44

Mączyński trafił w 44 minucie w meczu z Wartą Poznań.

Ogryzek 07.11.2009 19:18

Mączyński zbiera bardzo dobre recenzje i mam nadzieje że dostanie szansę gry w Wiśle. A bramka mu się "należała" od kilku meczy:)

Uran235 07.11.2009 19:49

Ktoś wie czemu Kowalski ostatnio nie gra w Piaście? Jakaś kontuzja, czy po prostu nie mieści się w jedenastce?

emjot 07.11.2009 20:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 813848)
Mączyński zbiera bardzo dobre recenzje i mam nadzieje że dostanie szansę gry w Wiśle. A bramka mu się "należała" od kilku meczy:)

szansę? od Skorży?
raczysz żartować.
Raczej go puszczą gdzieś byle dalej, bo przecież jest Diaz, Jirsak, Garguła...

Ogryzek 07.11.2009 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emjot (Post 813880)
szansę? od Skorży?
raczysz żartować.
Raczej go puszczą gdzieś byle dalej, bo przecież jest Diaz, Jirsak, Garguła...

Nie przesadzaj, Patryk dostał taką szansę od Skorży to Krzysiek też powinien dostać:)

martinius028 08.11.2009 12:20

Kowalski jest chory tak jak pół składu Piasta.

maksinho 08.11.2009 13:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 813887)
Nie przesadzaj, Patryk dostał taką szansę od Skorży to Krzysiek też powinien dostać:)

Na dzień dzisiejszy każdy może wystrzelić z formą. To loteria tak jak z Małym

Wasiu 08.11.2009 13:08

Poza tym Małecki był najlepszym zawodnikiem klubu ekstraklasowego na wypozyczeniu. Maczynski owszem, radzi sobie, strzela i asystuje, ale tylko w I lidze. A roznica mimo wszystko jest spora. Malecki na wypozyczeniu mial 19 lat, Krzysiek zbliza sie do 23. Mam nadzieje, ze dostanie szanse po powrocie, ale jednak nie wierze, ze ten zawodnik zbawi Wisle. Dlatego w najblizszym okienku nalezy bezzwlocznie wypozyczyc Leszczaka, Chrapka, Burlige i Janika, zeby sie ogrywali. No chyba, ze przyjdzie prawdziwy trener.

szczepanwislak 08.11.2009 14:07

Oraz Czekaja też należy wypożyczyć ale gdzieś za 2 lata dopiero , bo to może być następca Głowackiego,ale na razie niech się ten 17 latek ogrywa w młodej Wiśle, ale myślę , że to może być za parę lat czołowy stoper ekstraklasy.Coś w tym musi być , że tan młodzieniec jest już w szerokiej kadrze 1 zespołu,tak samo jak Leszczak, ale to już zupełnie inna historia bo Seba już się wybija,to na pewno talent który kiedyś będzie naszym mocnym punktem! Bo co do Michała to nie jestem pewien.A z kolei Mączyński to raczej nie wypromuje się u nas,troszkę brakuje mu właśnie tej smykałki do futbolu jaką miał Małecki i jaką ma Sebastian, choć za wczoraj trzeba go pochwalić bo strzelił ładną bramkę Warcie i jego ŁKS wygrał 2 : 1 . A np nasz kolejny przedstawiciel w innych klubach Kowalski w Piaście to już raczej nie nasza kiedyś przeszłość..

maksinho 08.11.2009 14:46

Ma może ktoś link do bramki Krzyśka ??

St@chu 08.11.2009 22:49

R. Lewandowski w wywiadzie dla GW : Po treningach zostaję regularnie i ćwiczę. Czasem ze skrzydłowym, czasem z obrońcą, czasem z bramkarzem. A czasem sam. Wtedy ćwiczę celność - próbuję, żeby piłka leciała tam, gdzie ja chcę. Ćwiczenia są różnorodne, sam je sobie wymyślam.

Pokażcie mi naszą gwiazdkę, która zostałaby po treningach i ćwiczyła celność sama od siebie... Małecki, Brożek...? A przydałoby się wam panowie, oj przydało....

brylant17 08.11.2009 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 814453)
R. Lewandowski w wywiadzie dla GW : Po treningach zostaję regularnie i ćwiczę. Czasem ze skrzydłowym, czasem z obrońcą, czasem z bramkarzem. A czasem sam. Wtedy ćwiczę celność - próbuję, żeby piłka leciała tam, gdzie ja chcę. Ćwiczenia są różnorodne, sam je sobie wymyślam.

Pokażcie mi naszą gwiazdkę, która zostałaby po treningach i ćwiczyła celność sama od siebie... Małecki, Brożek...? A przydałoby się wam panowie, oj przydało....

Marcelo :P

Żmijka 08.11.2009 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez St@chu (Post 814453)

Dwa pytanie:

Bywasz czasem na Wiśle na treningach ?
Bywasz na Lechu na teningach ?

sandomingo 09.11.2009 09:07

Ciekawy artykuł w Futbol News na temat przygotowań Łobo do meczu z Legią.
Wiem, że wiarygodność tej gazety jest powiedzmy...różna ale w tym artykule jest bardzo dużo szczegółów, ponadto jest podpisany z imienia i nazwiska.
Co więcej, miałem kiedyś możliwość obserwować jak Łobo podchodzi do swoich zabiegów rehabilitacyjnych na Wiśle i po tym, co widziałem, jestem w stanie uwierzyć w to, co piszą w FN.

Generalnie to jest to właśnie obraz profesjonalizmu naszych kopaczy i odpowiedź, dlaczego nasza piłka jest w takim a nie innym miejscu.

EDIT: Jeżeli Łobo wydał oficjalny komunikat na stronie klubowej to trzeba mu wierzyć.
Swoją drogą gość, który napisał taki artykuł powinien dostać jakiś zakaz wykonywania zawodu.

armani199 09.11.2009 09:34

Piłkarz mistrza Polski, Wojciech Łobodziński, tak bardzo polubił Wrocław, że coraz częściej tam zagląda. We wrześniu pomocnik zeznawał we wrocławskim sądzie, a teraz "szlifuje formę" we wrocławskim klubie, bynajmniej piłkarskim - czytamy w "Futbol News".
Według dziennikarzy "Futbol News" Łobodziński przed szlagierowym meczem Ekstraklasy pomiędzy jego drużyną, Wisłą Kraków, oraz Legią Warszawa, przygotowywał się w jednym z nowo otwartych klubów we Wrocławiu. W takim, w którym formę się bardziej traci, aniżeli zdobywa.

Podobno Łobodziński w klubie nocnym siedział do 4:30, racząc się m.in. drinkami o wdzięcznej nazwie "kamikadze". Zawodnik jednak odpiera zarzuty: - Ja cały czas siedzę w domu z żoną i z dzieckiem. Nie mam 18 lat, żeby chodzić po baletach. A jeśli już, to co z tego? - tłumaczył "Łobo".

Syn Kangura z 1984 09.11.2009 10:41

Baaardzo denerwuje mnie gra Łobodzińskiego i marnowanie kolejnych sytuacji, ale nagonka na niego jest mocno przesadzona. Można go opieprzać za grę - bo gra katastrofalnie, ale mieszanie go z błotem nie mając żadnych dowodów (afera korupcyjna, teraz to jego "balowanie") to przekroczenie granic. Ani kibice, ani media nie pomagają mu, a wręcz przeciwnie jeszcze bardziej chłopaka dołują. Już nie mówiąc o tym że Ci drudzy próbują za wszelką cenę zepsuć atmosferę wokół Wisły i szukają nie wiadomo jakiej sensacji...

jaszczur90 09.11.2009 11:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez armani199 (Post 814519)
Piłkarz mistrza Polski, Wojciech Łobodziński, tak bardzo polubił Wrocław, że coraz częściej tam zagląda. We wrześniu pomocnik zeznawał we wrocławskim sądzie, a teraz "szlifuje formę" we wrocławskim klubie, bynajmniej piłkarskim - czytamy w "Futbol News".
Według dziennikarzy "Futbol News" Łobodziński przed szlagierowym meczem Ekstraklasy pomiędzy jego drużyną, Wisłą Kraków, oraz Legią Warszawa, przygotowywał się w jednym z nowo otwartych klubów we Wrocławiu. W takim, w którym formę się bardziej traci, aniżeli zdobywa.

Podobno Łobodziński w klubie nocnym siedział do 4:30, racząc się m.in. drinkami o wdzięcznej nazwie "kamikadze". Zawodnik jednak odpiera zarzuty: - Ja cały czas siedzę w domu z żoną i z dzieckiem. Nie mam 18 lat, żeby chodzić po baletach. A jeśli już, to co z tego? - tłumaczył "Łobo".

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...l_news_klamie/ Komu wierzysz ?

Marszałek 09.11.2009 11:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 814533)
Baaardzo denerwuje mnie gra Łobodzińskiego i marnowanie kolejnych sytuacji, ale nagonka na niego jest mocno przesadzona. Można go opieprzać za grę - bo gra katastrofalnie, ale mieszanie go z błotem nie mając żadnych dowodów (afera korupcyjna, teraz to jego "balowanie") to przekroczenie granic. Ani kibice, ani media nie pomagają mu, a wręcz przeciwnie jeszcze bardziej chłopaka dołują. Już nie mówiąc o tym że Ci drudzy próbują za wszelką cenę zepsuć atmosferę wokół Wisły i szukają nie wiadomo jakiej sensacji...

Nikt nikogo nie miesza z błotem. Wygląda to jakbyś miał przygotowaną odpowiedź:). Napisali tylko,że siedział w knajpie do 4.30. A każdy już sobie zrobi z tą informacją co chce. Dla mnie nie jest to żaden szok, niech sobie siedzi w knajpie czy kasynie do 17 gdy mecz jest o 18.30. Tak naprawdę wielkiej różnicy nie ma czy gra czy nie. Tak beznadziejny jest że nic to nie zmienia. Ot byleby w protokole meczowym był wpisany.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl