![]() |
Nunez wygląda imponująco. Nareszcie ktoś kto posturą przypomina skrzydłowego z prawdziwego zdarzenia. Silny, szybki, świetnie drybluję. Dobry strzał z dystansu, który na tym filmiku pokazał kilkakrotnie. Dobra wrzutka.
I przede wszystkim jest lewonożny, ilu piłkarzy lewonożnych mamy w drużynie ? Nie za wielu. Nie dałbym sobie za niego jednak ręki uciąć jak za Meliksona bo tego widziałem w jednym meczu i o tym że w tej lidze będzie gwiazdą byłem przekonany. |
Cytat:
|
Oficjalna stronka ma to do siebie, że często informuje o nowych graczach około północy... Jak chcecie, to możecie godzinkę poczekać :>
|
Außenbahn links - wtedy gosc moze grac na LO. Tutaj mamy linkes off. Mittelfeld, czyli człowiek nie majacy nic wspolnego z obroną. Ofensywny skrzydłowy bądź pomocnik. Ofc lewonożny.
|
Przyznam szczerze,że po tym filmiku podpaliłem się na gościa jak dziecko, wygląda bardzo dobrze .
|
Transfermarkt może się mylić. Na filmiku w połowie sytuacji występuje na lewej obronie
|
Cytat:
Na Meliksona też narzekaliscie, ze mamy Bukhariego, Jirsaka, Gargułę :rotfl: Wieć siedziec cicho i zaufać Staszkowi, bo wie co robi!!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Na pewno pasuje Valxc'owi jesli chodzi o wszechstronnosc. Taki zawodnik bylby Wisle bardzo przydatny tym bardziej, ze jest lewonozny a takich grajkow o takim poziomie w zasiegu Wisly to ze swieca szukac. |
Cytat:
|
Zdaje się, że szukaliśmy kogoś, kto potrafi bronić i jest lepszy od Pajlica... W ofensywie koleś jest OK, podobny styl jak Marcelo z Realu (odpowiednie proporcje umiejętności), tylko czy rzeczywiście nas wzmocni i gwarantowałby jakość na LO ? Chyba lepiej, żeby trafił do Wisły zamiast Diaza. Jutro wszystko się wyjaśni.
|
SV i RM powiedzili,że chcieli doświadczenia,a teraz kolej na graczy uniwersalnych,a więc Diaz,Jovanovic i Nunez do opisu pasują,miały być jeszcze 3 transfery,no i możliwe,że to będzie ta trójka,ja prawdę mówiąc byłbym zadowolony,Diaz potrafi grać na 5 pozycjach więc w razie kontuzji zawieszeń,zawsze można go wszędzie wstawić,Nunez skrzydło i LO,może i na szpicy by się go spróbowało,Jovanović,Lo,stoper i nawet na PO go próbowali w Partizanie,Iliev pewnie trakowany jest jako zastępca Genkova,może też grać na obu skrzydłach więc jest git,mały tak samo może grać na szpicy więc powiem szczerze wole tych 3 defensywnych,niż zmiennika/konkurenta dla Genkova.Czekamy do jutra i zobaczymy co będzie :)
|
Pytanie brzmi czemu tak utalentowany zawodnik nie zrobił jeszcze kariery , bo z tego co widzimy grywał w Argentynie dość regularnie . Może to fakt że mają tam takich piłkarzy na pęczki , może były jakies inne powody .
Myśle że najpóźniej jutro w godzinach poranych pojawią się w mediach informacje o Nunezie , ile to juz razy media brały swoje informacje z for internetowych . Mam nadzieję że po tak jasnej deklaracji , dojdzie jutro do przedstawienia chociaz jednego nowego piłkarza , dwóch to już byłoby bardzo dobrze . Na 4 piłkarzy do końca tygodnia nie wierzę . |
Wogóle czy to całe info wyszło z tego, że jakiś gośc napisał, że Nunez przechodzi do Wisły?
http://twitter.com/#!/FedeDoval Swoją drogą na tej stronce można o nim poczytać opinie i to prawda ze gra na obronie. Najlepiej tlumaczyc na angielski ;) |
Cytat:
* El Wisla no ha hecho oferta por Despotovic - Wisła nie złożyła oferty zakupu Despotovicia. * el Girona FC quiere negar categóricamente esta noticia - Girona chce kategorycznie zaprzeczyć pogłoskom (o ofercie Wisły). * En ningún momento el Wisla ha contactado con el Girona FC para fichar el internacional serbio - w żadnym momencie Wisła nie kontaktowała się z Gironą w sprawie podpisania kontraktu z reprezentantem Serbii. Wychodzi na to, że prędzej jakiś pismak dorobił sobie do wierszówki, niż nasz sportowy dyro rzucał się z motyką na słońce. Zwłaszcza, że motyka niezbyt potężna (czytaj: skromny fundusz na transfery). Mam jednak nadzieję, że kogoś jeszcze pozyskają w najbliższych dniach. |
Czyli Jovanovic, Despotovic, J. Diaz i argentynczyk ;-)? Gdyby tak bylo, to okienko byloby bardzo owocne.
|
Ludzie po co nam Diaz. Co do pozostałych rewelacji, może coś się sprawdzi, a może zakontraktujemy jakiegoś zupełnie innego grajka który nie przewinął się przez te wszystkie "plotki" i "informatorów". Basałaj powiedział że w poniedziałek lub wtorek klub przedstawi 2 zawodników więc poczekajmy jeszcze jeden dzień.
|
Cytat:
Oj, znalazło się paru. |
Prawdę mówiąc wolałem już ten Super Bomby transferowe przynajmniej było wesoło,Van Nisterlooij w Sheratonie,Santa Cruz z Rodriguezem wylądowali odrzutowcem na lotnisku w Krakowi,a teraz anonimowe nazwiska,rzucana na wiatr przez proroków,i 20 stron podniety, i witanie w klubie,to jest żałosne,w dodatku,że jutro mają być 2 transfery i się wszystkiego oficjalnie dowiemy..
|
Do plotkowaniu o transferach jest ten temat:
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...=4404&page=334 Tam można o Lolku, Bolku a nawet o Toli. Z powodu zalewu pokemoństwa temat chwilowo zamknięty. Dobranoc. |
Jeżeli te 5 mln zł. jest prawdą to powiem szczerze,jestem bardzo rozczarowany postawą zarządu,po tych wszystkich doświadczeniach jakie mieliśmy..Zgadzam się w 100% WislaOnly,za numery 1 Maaskanta za pewne trzeba było wyłożyć całkiem krągłe sumki,niestety nie mamy nic do gadania,trzeba cieszyć się,że w ogóle są transfery.
|
Temat ponownie otwarty. Za wypisywanie bzdur nie na temat będą bany. Chcący spekulacji mogą sobie używać do woli w temacie plotki transferowe.
|
Pomijając nazwiska przymierzane do Wisły , moim zdaniem wazne jest to , że wogóle cos się dzieje jesli chodzi o transfery do nas.Patrząc na działania klubów w Polsce w latach poprzednich (Wisły też) to już z tego faktu należy się cieszyć
|
Cytat:
|
Ludzie zachowujecie się jak małe dzieci które czekają na prezent pod choinkę . Nie moga się doczekać , wymyślają jakież to zabawki dostaną a kiedy dostają nie to co chcieli, płaczą . Spokojnie , transfery będą do środy , nie ma co przebierać nogami. Najważniejsze żeby z tym materiałem popracować i solidnie przygotować się do el.LM . Wierzę że to się powiedzie.
|
Slowo odnosnie transferu 'z klubu'. Media spekuluja, ze kilka klubow Chce odkupic od nas Chaveza ale wg mnie to w tym okienku jest to niemozliwe. Z tego co sie orientuje to zawodnik moze zmienic klub tylko raz w ciagu okienka transferowego. Skoro mysmy go kupili z Platense w tym okienku to bedziemy go mogli odsprzedac dopiero w zimie. Ja to widze tak, ze Chavez byl u nas na wypozyczeniu potem formalnie wrocil do swojego klubu i zostal z niego wykupiony. czyli w tym okienku zaliczyl juz transfer.
Czy ktos moze to wyjasnic? |
dokładnie :) był też jeden Argentyńczyk który się sprawdził :) MAURO CANTORO :)
|
Cytat:
Był także u nas Argentyńczyk który się sprawdził i grał ładnych parę lat.. tak dla przypomnienia. |
Chavez nie był u nas na wypożyczeniu. Miał po prostu roczną lukę w kontrakcie z Platense. Tak więc w tym okienku Chavez to "normalny" transfer.
|
Cytat:
|
Dodatkowo Platense ma chyba dostać skorą część pieniędzy od następnego transferu Chaveza więc też nie wydaje się byśmy szybko go sprzedali w przyszłości.
|
Cytat:
|
Zaczyna się lament, pokemony grają pierwsze skrzypce, bo przychodzi kolejny lewy pomocnik. Podobnie było w przypadku Meliksona, nawet identycznie. To wy sprowadzacie zawodników do klubu? To wy ustalacie skład? Nie wydaje mi się by SV i RM miał wśród nas kogoś kto "mu pomoże". Śmieszy mnie wasze malkontenctwo. Dla was zawodnik by grał w Wiśle musi mieć"
- uznane CV - nie być młody - nie być stary - nie być w wieku 25, 26, 27, 28, 29lat - musi mieć fajną narodowość - musi fajnie wyglądać - musi być drugim Messi, Xavi, Iniesta, Giggs, Rooney, Eto'o - musi kosztować 5 zł by sprzedać go za 10mln euro Świecicie dezinteligencją gorzej niż Andrzej Lepper + Jola Rutowicz. Tak btw. odnośnie tego grajka który ma wzmocnić lewą flankę. Wydaje mi się, że jest on brany pod kątem grania na lewej obronie. Szybki, dynamiczny, dobra technika użytkowa, gra głową nienaganna. Na papierze wygląda jak profesjonalny zawodnik. Jednakże nie polecałbym wpadać w hurraoptymizm. Jego umiejętności zweryfikuje boisko. Staszek wie co robi. Miłego dnia. |
Cytat:
Zdaje się, że decydujące znaczenie mają oficjalnie rozegrane mecze, a nie sam fakt związania kontraktem. |
ssss
Hmm ciekawie ;D :
Cytat:
|
no wlasnie nie mogl przedluzyc kontraktu bo od 30.06 lub 01.07 byl zawodnikiem Platense z ktorego to klubu musielismy Osmana wykupic
To bardzo ciekawe co mowi Arturo - jesli tak faktycznie jest to oznacza ze mozemy stracic Chaveza |
Kiedyś obiło mi się o uszy, że zawodnik nie może zmienić barw klubowych w sezonie więcej niż trzy razy...
|
As, ale te dni jeszcze nie nastały.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl