Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

canarinhos 05.05.2011 21:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1086492)
Biletów zostało jeszcze mnóstwo na wiele sektorów , nakręcajcie znajomych i idźcie na mecz !

Popieram. To, że nie ma biletów na G, nie może oznaczać, że ktoś przez to nie pójdzie na mecz.
Zresztą jak czasem słucham wypowiedzi ludzi, że jak nie dostane biletu na G to nie ide na mecz to mnie krew zalewa. jesli nie bedzie maxa na tych dwoch meczach, to bedzie po prostu wstyd.

Druzyna 1 w tabeli, walczy o mistrza, rozgrywa prestizowe mecze. Pomyslec co bedzie jesli do dyspozycji kibicow bedzie 33 tys. Nie lada zadanie marketingowe przed naszym zarzadem.

danpe_ 05.05.2011 21:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez canarinhos (Post 1086496)
Popieram. To, że nie ma biletów na G, nie może oznaczać, że ktoś przez to nie pójdzie na mecz.
Zresztą jak czasem słucham wypowiedzi ludzi, że jak nie dostane biletu na G to nie ide na mecz to mnie krew zalewa. jesli nie bedzie maxa na tych dwoch meczach, to bedzie po prostu wstyd.

Kolego jakby nie było biletów na F to teżbym nie poszedł na mecz na sektor E. Karnetu nie mam, bo połowa spotkań mi się nakłada z zajęciami obowiązkowymi na uczelni.

Nie przyszło Ci do głowy, że jest różnica między 35zł na G a 95zł na E w przypadku tych konkretnych spotkań? Mnie nie stac, żeby wywalić 95zł za jeden mecz. Na szczęście udało mi się kupić jeden z ostatnich biletów na G na Cracovie, oraz narożnik na Lecha :)
Jak ktoś się jeszcze uczy i utrzymuje z pracy dorywczej albo utrzymują go jeszcze rodziców, to ceny biletów na E mogąbyć nie do przełknięcia, więc nie ma co pisać wzniosłych słów, lub się denerwować, tylko trzeba pomyśleć jak to wygląda z drugiej strony.

blanco 05.05.2011 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1086505)
Kolego jakby nie było biletów na F to teżbym nie poszedł na mecz na sektor E. Karnetu nie mam, bo połowa spotkań mi się nakłada z zajęciami obowiązkowymi na uczelni.

Wieczny student ? :>

Siemion 05.05.2011 21:52

gdzie te 95zł widziałeś na sektor E to ja nie wiem

mateusz7 05.05.2011 22:08

i jaki student placi nieulgowy...

krakus76 05.05.2011 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Siemion (Post 1086518)

65 zł a nie 95 zł za najdroższy bilet bez zniżek.

gianbuffon 05.05.2011 22:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mateusz7 (Post 1086523)
i jaki student placi nieulgowy...

taki, który skończył 26 lat.

banasik 05.05.2011 22:44

Panowie powiedzcie mi proszę jak wyglądała dzisiaj sprawa kolejek po bilety o godzinie 11 (równo z otwarciem). Bowiem wybieram się jutro i nie wiem czy nastawiać sie na stanie w kolejce, czy wszystko załatwie "od strzała".

Pawel.Busko 05.05.2011 22:55

Była duża kolejka, ale szybko się rozładowała.

banasik 05.05.2011 23:37

Jeżeli chciałby ktoś sprzedać bilecik na G na któryś z meczów to chętnie odkupie jutro pod stadionem :) pisać privy, rano obczaję

canarinhos 06.05.2011 00:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez banasik (Post 1086542)
Panowie powiedzcie mi proszę jak wyglądała dzisiaj sprawa kolejek po bilety o godzinie 11 (równo z otwarciem). Bowiem wybieram się jutro i nie wiem czy nastawiać sie na stanie w kolejce, czy wszystko załatwie "od strzała".

W środę od otwarcia kas trzeba była stać nawet do 2,5 h(wiem, bo sam stałem), w czwartek od rozpoczęcia sprzedaży, z tego co mowił znajomy trzeba było odstać w kolejce ok 1 h. Wszystko się jednak zmienia w ciągu dnia, także ciężko powiedzieć ile trzeba będzie czekać. Największe kolejki po bilety są pierwszego dnia, także w godzine pewnie wszystko załatwisz :)

danpe_ 06.05.2011 06:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez blanco (Post 1086517)
Wieczny student ? :>

Podyplomowe robię weekendami.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Siemion (Post 1086518)

wiesz co teraz to i ja nie wiem, patrzyłem właśnie na mapkę na wisla.krakow.pl i nigdzie nie widzę takich biletów, a kobieta w kasie chciała mi sprzedać na mecz z Lechem bilet za 95zł a na Cracovię za
55 :shock:
Ale było to tuż przed zamknięciem w środę, cały dzień miała młyn i może z tego tytułu zaszło jakieś nieporozumienie.

Około godziny 19:30 w środę i w czwartek nie było żadnych kolejek, do okienka można było podejść od strzała.

domin_czyzyny 06.05.2011 07:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1086570)
wiesz co teraz to i ja nie wiem, patrzyłem właśnie na mapkę na wisla.krakow.pl i nigdzie nie widzę takich biletów, a kobieta w kasie chciała mi sprzedać na mecz z Lechem bilet za 95zł a na Cracovię za
55 :shock:

ceny biletów są podane od lutego, tyle było o nich dyskusji i wydawało się, że tylko kibice Craxy nie znają naszych cen, a tu taka niespodzianka ...

kto nie sprawdza cen biletów na mecz a idzie pod kasy ? zresztą już tyle graliśmy meczów z tymi cenami w tym sezonie, a Wisła od lat wprowadziła zasadę, że mecze TOP są tylko o 10 zł droższe od tych zwykłych.

Chyba Kolego nie chodzisz na mecze, interesujesz się Wisłą tylko jak przychodzi mecz z Legią, Lechem i Craxą - a teraz z wielką ochotą kupujesz bilet na G lub F, a na deser piszesz "pier..ły". A były mecze z Górnikiem, GKS, Jagą, Widzewem, Podbeskiedziem, Ruchem - miałbyś możliwość zapoznania się z naszymi cenami i nie byłbyś zdany na błędne informacje w okienku ... jeśli takowe były

Pan Jotka 06.05.2011 10:55

Nie ma co krytykować ludzi za to, że ida na mecz raz na jakiś czas albo za to,że nie znają cen biletów. Natomiast dziwi to, że każdy pokemon zna adres tej strony i po wizycie w kasie biegnie do kompa , wchodzi na forum i opisuej jak odkrył koło :D

Skipper 06.05.2011 14:03

jakieś wiadomości z frontu sprzedaży biletów? coś na F jeszcze zostało na któryś z meczy?

JAR0 06.05.2011 14:27

Fakt faktem że jakiegoś wielkiego szału to nie ma z biletami. 2-3 lata temu na ostatni mecz z Legią przy otwartych wszystkich trybunach (22tyś Legi nie było zakaz chyba) bilety poszły 2 góra 3 dni. Podobnie derby przy zamkniętej północnej. Teraz 3 dni sprzedaży i poza G i jakimiś sektorami to chyba wszędzie można dostać bilet. Fakt że na stare trybuny bilety były troche tańsze. Ale myślałem że szybciej się wyprzedadzą teraz.

danpe_ 06.05.2011 14:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez domin_czyzyny (Post 1086582)
ceny biletów są podane od lutego, tyle było o nich dyskusji i wydawało się, że tylko kibice Craxy nie znają naszych cen, a tu taka niespodzianka ...

kto nie sprawdza cen biletów na mecz a idzie pod kasy ?

Od zawsze chodzę na trybunę dla kibiców zagorzałych, nie obchodzą mnie ceny na innych sektorach,stąd moje zaskoczenie.
Nastepnym razem w ramach wyjścia awaryjnego biorę PESEL dziecka sąsiada i będę robił za tatusia :D

Cytat:

Chyba Kolego nie chodzisz na mecze, interesujesz się Wisłą tylko jak przychodzi mecz z Legią,
Chyba to się pchła, wiesz na czym.
Siedzisz na forum od 09.2010 i już krytykujesz bezpodstawnie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamell (Post 1086733)
Kupie 4 bilety na jakikolwiek sektor ( NAJLEPIEJ G) NA DERBY!!

To idź do kasy i kup a nie drzyj się na forum.
Chyba, że masz zdjęcie w koszulce w pasy w dowodzie osobistym to masz problem... :P

podszywacz 06.05.2011 14:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JAR0 (Post 1086734)
Fakt faktem że jakiegoś wielkiego szału to nie ma z biletami. 2-3 lata temu na ostatni mecz z Legią przy otwartych wszystkich trybunach (22tyś Legi nie było zakaz chyba) bilety poszły 2 góra 3 dni. Podobnie derby przy zamkniętej północnej. Teraz 3 dni sprzedaży i poza G i jakimiś sektorami to chyba wszędzie można dostać bilet.

Cytat:

Na mecz z Kolejorzem (środa, 11 maja) są jeszcze dostępne bilety na sektory: D12, E11 (sektor rodzinny), E12, E13, E15, F11 i F24. Ostatnie sztuki zostały jeszcze na sektory E23, E24 i F23.
O jakim braku szału piszesz? :shock: Przecież wyraźnie piszą że pozostały tylko końcówki. I to stan na dzień wczorajszy.

BieżanówStary 06.05.2011 15:30

Niestety w 1 dzień sprzedaży nie dałem rady zjawić się w strefie kibica. Wczoraj kupiłem bilet ale niestety nie na G lecz F. Mam pytanie do osób które chodzą na ten sektor bo miałem okazję go odwiedzic tylko na reprezentacji( normalnie chodze na G) . Ludzie chodzą z biletami i płaczą że to ich miejsce czy siadam gdzie chce?

danpe_ 06.05.2011 15:38

Znajomy chodzi na E, pilnują sobie miejsc ludzie i jest lament jak ktoś zajmie. Tym bardziej, że duzo osób z dziećmi tam chodzi i chcą siedzieć razem na wykupionych miejscach.

canarinhos 06.05.2011 16:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BieżanówStary (Post 1086751)
Niestety w 1 dzień sprzedaży nie dałem rady zjawić się w strefie kibica. Wczoraj kupiłem bilet ale niestety nie na G lecz F. Mam pytanie do osób które chodzą na ten sektor bo miałem okazję go odwiedzic tylko na reprezentacji( normalnie chodze na G) . Ludzie chodzą z biletami i płaczą że to ich miejsce czy siadam gdzie chce?

F to przedluzenie mlyna. Z tego co mowil znajomy stoisz gdzie chcesz, tak jak jest na G

JAR0 06.05.2011 16:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez podszywacz (Post 1086741)
O jakim braku szału piszesz? :shock: Przecież wyraźnie piszą że pozostały tylko końcówki. I to stan na dzień wczorajszy.

No może troche przesadziłem, sam odstałem godzinę w kolejce i nie dostałem biletu tam gdzie chciałem. Ale to wychodzi brak zakupionego karnetu. Mimo wszystko odnoszę wrażenie że 2 sezony temu była większa spina na bilety.

domin_czyzyny 06.05.2011 17:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez danpe_ (Post 1086740)
Od zawsze chodzę na trybunę dla kibiców zagorzałych, nie obchodzą mnie ceny na innych sektorach,stąd moje zaskoczenie.
Nastepnym razem w ramach wyjścia awaryjnego biorę PESEL dziecka sąsiada i będę robił za tatusia :D
P

nie ważne od kiedy się siedzi na forum, a ale od kiedy się chodzi na Wisłę.

a zanim Cię coś zaskoczy i zanim coś głupiego napiszesz to się zastanów i to sprawdź, a nie dziel się byle pie..łą na forum.

a co do Twojego wyjścia awaryjnego - to co Ci to da?, że weźmiesz pesel dzieciaka - co najwyżej będziesz mógł tak kupić komplet biletów rodzic(opiekun)-dziecko na sektor rodzinny-bynajmniej nie dla kibiców najzagorzalszych, a Ty i tak nie kupisz biletu za 1 zł.

coś widzę, że jedyne kryterium jakim się kierujesz to cena, zgodnie z zasadą CCC

19sebawro06 06.05.2011 18:26

szukam osoby która kupiła by mi 2 bilety na mecz z lechem na jaki kolwiek sektor (nie rodzinny) bilety odebrałbym przed meczem. kontakt priv. Byłbym wdzięczny.

Siemion 06.05.2011 18:35

Tylko na sektorze G stoisz gdzie chcesz, na F każdy trzyma się swojego miejsca. Nie jest to przedłużenie młyna, choć faktem jest, że najbardziej wspomagają tam dopingiem. Sam zazwyczaj chodzę na F23, więc znam sprawę.

Druga sprawa - skończcie te głupie podchody w stylu "jestem dłużej na forum", "dłużej kibicuje" itd. itp. Kto to widział aby Wiślak obrażał Wiślaka.

royalmichael 06.05.2011 21:15

Nastąpiła jakaś zmiana w sprzedaży biletów? Odkąd weszły KK to zawsze na forum pisano, że jak ktoś sobie wyrobi kartę to tylko na nią może nabić bilet i nikt inny nie jest w stanie kupić na ten pesel np biletu papierowego. Mieszkam 160km od Krakowa i słysząc, że posiadacze KK będą mogli kupować bilety przez internet, postanowiłem sobie takową kartę wyrobić podczas ostatniej wizyty na stadionie. Jak wiadomo sprzedaż przez internet nie funkcjonuje a kartę kibica mam ja więc nikt na mój pesel biletu kupić nie może. Wczoraj skontaktowałem się z bratem (studiuje w Krakowie) żeby mi kupił bilet na mecz z Cracovią i celowo podałem mu zły nr pesel, żeby dostał papierowy bilet. Dzisiaj dostałem od niego smsa że pesel jest błędny i kobieta nie jest mu w stanie sprzedać biletu i żebym mu wysłał prawidłowy nr pesel. całe szczęście pisałem wtedy maturę więc nie mogłem się z nim skontaktować i wyjaśniać o co tak naprawdę chodzi. a on zadzwonił do matki i wziął od niej mój prawidłowy pesel. I co się okazało? Kobieta sprzedała mu papierowy bilet na mój pesel i w dodatku bilet też jest nabity na kartę którą posiadam ja. Wygląda na to że jak ktoś posiada kartę kibica to i tak na ten sam nr pesel może mu osoba postronna kupić bilet :)

LanceTS 06.05.2011 21:24

Nie wiem jak to możliwe, skoro powiedziani mi i paru znajomym, że jeśli się ma KK, a jej się nie wzieło to nie mozna kupić biletu na tą osobę. Dlatego też pare razy znajomi musieli wchodzić na inne dane, bo nie zawsze mają KK przy sobie.

No, ale to już któryś z rzędu przypadek, że zależy na kogo się trafi przy kupnie...

Jaroo1 06.05.2011 21:50

Moze nie dostal biletu tylko potwierdzenie. Majac KK bilet nabijany jest na Karte i dostaje sie dodatkowo potwierdzenie (cos takiego jak bilet tylko sa tam inne dane wprowadzone)

royalmichael 06.05.2011 21:55

Brat przy zakupie nie miał mojej karty i twierdzi, że na moje dokładne dane (te same mam na KK) został sprzedany mu papierowy bilet i kobieta powiedziała, że ten bilet jest też nabity na moją KK. hm...

danpe_ 06.05.2011 22:12

Nawet jak go nie wpusci na karte, to może przy wejściu pokazać, że ją ma i ma potwierdzenie nabycia biletu, a więc podstawa do wejścia na stadion jest bo co go obchodzi, że na kartę "się nie nabiło" ;)

Jeśli nabija na kartę wejściówkę zdalnie, czyli zapamiętuje gdzieś w systemie np jej numer i przy bramkach sprawdza zgodność, to po co ją biorą przy kasach, może żeby pesel zczytac?

palikot 06.05.2011 22:29

Wiem ze jesli chodzi o naroznik to dzisiaj zostały tylko na F 24

paczuś 06.05.2011 22:35

Żeby wszystko było jasne napisze jeszcze raz:
Przy zakupie biletu na KK dostajesz potwierdzenie zakupu biletu które jest identyczne jak bilet, tylko w miejsce kodu kreskowego masz napisane "wejście na kartę kibica" ;)

royalmichael 06.05.2011 23:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez paczuś (Post 1086897)
Przy zakupie biletu na KK dostajesz potwierdzenie zakupu biletu które jest identyczne jak bilet, tylko w miejsce kodu kreskowego masz napisane "wejście na kartę kibica" ;)

Właśnie brat przyjechał i trzymam bilet w ręce. Jest dokładnie tak jak mówisz.
Więc teraz dziwna sprawa, nabił mi na kartę bilet mimo że nie miał mojej karty. Jeszcze takiego przypadku na forum nikt nie opisał. ciekawe czy mnie kołowrotki puszczą ;)

Donki 06.05.2011 23:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 1086905)
Więc teraz dziwna sprawa, nabił mi na kartę bilet mimo że nie miał mojej karty. Jeszcze takiego przypadku na forum nikt nie opisał. ciekawe czy mnie kołowrotki puszczą ;)

Po prostu w systemie bedzie, że osoba z karta kibica z tym i tym numerem jest upowazniona do wejscia.

Ostatnie 2000 biletów na mecz z Lechem!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...mecz_z_lechem/

wislak93 06.05.2011 23:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez royalmichael (Post 1086905)

też miałem taką sytuację, kolega przed meczem z Widzewem kupował dla mnie bilet, podał dane i nabiło się na kartę kibica, więc nie zapomnij jej na mecz :-D

grzesiek_gt 07.05.2011 00:08

ale macie rozkminy
na kk jest nabity wasz pesel i to wszystko
przykładając kk do czytnika system widzi czy na ten pesel jest wejście na dany mecz czy nie - ot cała filozofia

Mila 07.05.2011 06:59

Kto chce na G na Lecha niech sie spieszy wlasnie trafilo ostatnie 130 biletow z puli przeznaczonej dla FC

19sebawro06 07.05.2011 08:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mila (Post 1086928)
Kto chce na G na Lecha niech sie spieszy wlasnie trafilo ostatnie 130 biletow z puli przeznaczonej dla FC

czy mógłby mi ktoś kupić dwa na G (lub na jakiś inny sektor ale wole na G) a odebrałbym przed meczem. Jestem z Przemyśla i nie moge sam kupić. Byłbym bardzo wdzięczny.

WISŁAZWE 07.05.2011 19:57

Ostatnie 1500 biletów na mecz Wisła - Lech!

Cytat:

Jeszcze tylko 1500 biletów zostało do sprzedania na spotkanie Wisły Kraków z Lechem Poznań. Coraz mniej wejściówek jest także na mecz z Cracovią, który odbędzie się w niedzielę, 15 maja.
Na środowy mecz z Lechem zostało jeszcze tylko półtora tysiąca wejściówek.

Nie ma już biletów na cały sektor rodzinny oraz sektory D21, E14, E22, E23, E24, E25, F11, F23, F24, a także G2, G3 i G5.

Na trybunie południowej pozostało jeszcze kilkadziesiąt biletów na sektor G1 oraz ostatnie kilkanaście sztuk na G4.

Ostatnie wejściówki można jeszcze nabyć na sektory D12, D22, E12, E13, E15 i F11. Pospieszyć się powinni także ci, którzy planują kupić bilety na sektory D11 i F22.

Na te części stadionu bowiem wejściówki się kończą.

Jeżeli chodzi o mecz z Cracovią, który odbędzie się kilka dni później niż spotkanie z Lechem, to także na to spotkanie bilety cieszą się sporym powodzeniem.

Nie ma już wejściówek na sektory G oraz D21, E14 i F21.
Kończą się bilety na sektor rodzinny oraz D11, D12 i E25.
Dosłownie ostatnie sztuki wejściówek natomiast można jeszcze nabyć na sektor E22.

Wszystkich, którzy chcą zobaczyć hitowe mecze z Lechem i Cracovią zapraszamy po bilety do Strefy Kibica w niedzielę od godziny 10:00 do 16:00 oraz od początku kolejnego tygodnia miedzy 11:00 a 20:00. Szczegółowe informacje na temat sprzedaży biletów na te spotkania można znaleźć tutaj.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

Konfliktowy 08.05.2011 12:49

Czy przy wejściu na E24 jak ktoś zakupił bilet w kasie(nie na KK) i przy zakupie pokazał dowód itp to przy wejściu sprawdzają to jeszcze raz z dowodem? Nie pytam jak jest wg. regulaminu, pytam jak jest w praktyce.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl