![]() |
Z tego co słysze to kibice Sracovi nas pozdrawiają :D ale mają kompleksy ja pie....
|
Cytat:
Za bardzo się podniecacie w tym temacie na temat Cracovii. Za chwilę będziecie się pytać czemu u nich trawa nie jest czerwona, przecież to Cracovia więc muszą mieć wszystko gorsze i w ogóle. Wrzućcie na luz. |
doping i atmosfera jak na taki mecz chujowy... u nas na meczu otwarcia to młyn był wiekszy niz ich cały stadion... widać, ze tptana lipa... i ile im brakuje do czołówki... widać, że w Warszawie czy u nas nowy stadion daje kopa, bo oprócz typowego młyna dopinguje reszta stadionu, prznajmniej wiekszosć... ale i tak przekroczyli swój potencjał gdyż 15 koła... jestem w szoku :)
|
Czy mi coś umknęło i już nie ma ichniej "wielkiej triady", czy coś mi się w oczach myli, bo patrzę (ekhm.. patrzyłam, bo nie mogę tego oglądać) na ten mecz teraz na Kałuży i nie wiem czy mi się wydaje, czy co, ale kibice Craxy nie siedzą razem z Arkowcami i prowadzą osobny doping?? o.O
Btw. Faktycznie jest niezapomniane widowisko (czy jakie tam) jak to głosi ichnia reklama...:lol: |
śledzie: "Lechia... derby blisko!". Spieszy im się, by dostać 5 w plecy?
komentować "kibiców" Cracovii nie ma sensu, gry też nie, ale widzę jeden pozytyw w tym meczu dla nas: Dobrze, że pozbyliśmy się Matusiaka. Najdrewniejszy z drewnianych. |
Cytat:
|
Bliżej 10000 niż 15000, prawie 2000 to Arka do tego część trybun wyłączona z powodu sceny.
|
Cytat:
PS. stadion w tv wygląda jakby 3 liga angielska grała :D |
Ogólnie sędzia do dupy, teraz źle faule ocenia z obu stron.
Polonia W - Polonia B 2-2 kogo obstawiacie na trenera teraz? :> |
A w Warsiawce dwie Polonie strzelają sobie po 2 bramki. Zajebisty wynik dla Nas :D
|
Czy ja słyszałem melodie z "Forza Wisła" na Kałuży czy coś z uszami mam.
|
no i pięknie, nowy stadion, nowi kibice (pewnie do biletu była kiełbasa gratis, stąd tyle luda) a do tego super wynik tylko potwierdzający mistrzowskie aspiracje profesorka
a tak swoją drogą to ten Nitbazonkiza to chyba się nieźle pierd. bo może mu mówili że będzie grał w Wiśle, a tu taki kanał :) od następnej rundy warto byłoby go ściągnąć do nas... |
Ja powiem tak, stadion ok, ale z tych nowych to jednak najbrzydszy w środku. Z tych mniejszych Korony i Zagłębia ładniejsze.
A gol oczywiście skandaliczny. |
Obaliłbym teorię kiełbasy jako gratis do biletu, gdyż żydownia chyba nie będzie aż tak wymiernie grzeszyć kontaktem z wieprzowiną. :D
|
Może dajmy spokój o Cracovii?, niestety z kilku Waszych postów wieje tanią złośliwościa, nie chce mówić kompleksami. Ja nie oglądam meczu, ja mam ich gdzieś, ale zachowujmy poziom
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bramka znów nie powinna być uznana, bo Matusiak ręką przyjmował.
|
Mojżesz ich wspomaga panowie !
|
Niech się Arka ogarnie, ja liczyłem na rekord kolejnych meczów bez punktu. Sześć to dobry wynik, ale siedem - to naprawdę robiłoby wrażenie. Mają 30 minut, niech coś pokażą.
|
nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie, ale sędziemu w meczu craxy wystaje chyba spod uniformu służbowego koszulka w paski... faul 1:0, ręka 2:0, naprawdę nie żal mi że zdobędą jedyne 3 pkty w sezonie, ale w jakim stylu?
a co do nabijania się z koleżanek zza błoń, to każdy ma prawo pisać, niepisać, czytać i nieczytać, więc może bez personalnych upomnień? w końcu temat szeroki: ekstraklasa... |
Jednak b. członek PZPR towarzysz Filipiak, umie zadbać o swoje. Sędzia pewnie ma dożywotni abonament na żywienie w Wierzynku, chyba że po takim sędziowaniu posmakuje wrocławskiego wiktu.
|
Cytat:
|
Cytat:
się kolega zagalopował. Krytykujemy ich za śpiewnie "WTSK", kompleksy , nieustanne pismactwo o nas a my robimy to samo. Najwiekszą karą dla nich bedzie, jak bedziemy ich mieć głeboko w d.... i nie komentować koszernych wyczynow, tyle ode mnie Nie neguję sprzyjania arbitrów, etc. meczu nie oglądam, jedynie Panowie i Panie, nie ekscytujmy sie klubikiem, który mamy gdzieś, nie podnosmy ich rangi do 150 stron na forum, oni tylko na to czekają, osiagając stany orgazmiczne.... |
Wracając do wczorajszego :hitu" to miałam okazję dopiero niedawno luknąć na bramki dla (L) .. to co zrobił przy nich Buric to jakieś MŚ :shock:
|
Filipiak jak widać postanowił wziąć sprawy w swoje ręce i nie czekać więcej. Ta sama metoda jak przy awansie do ekstraklasy sprawdza się i teraz. Sędziowie są pewniejsi niż trenerzy fajtłpy.
|
Mecz oglądam i dawno czegoś takiego nie widziałem ; "przepiękny nurek" Labukasa .....
Osobiście murowany Oskar. I tyle z meczu dwóch drużyn podwórkowych |
Mnie się podoba gra Klicha i Saidiego u Sąsiadki. Nie ma co biadolić, mecz jak mecz, stadion jak stadion i tyle.
|
Powiem szczerze że ten Nitkabazuka to niezły grajek jest :P
|
Stadion jest zajebisty jak na zaplecze ekstraklasy wiec czemu tyle narzekania ))))
Obawiam się tylko że nie będzie w tej 2 lidze najlepszy bo we Wrocławiu będzie fajniejszy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl