![]() |
Kostaryka mi zawaliła chociażby mecz z Salwadorem:) co do kuponu Robbiego to tak jak mówi przedmówca,lepiej to rozbić na 2-3 kupony i nawet po 20 zł na każdy wyłożyć a większa szansa jest
|
Kamikaze a ja miałem Ciebie zapytać czy japońskim baseballem też się interesujesz? :D
a na dzisiaj: Powell-Frater 1 Harper-Perry 1 Cork-St.Patricks 1 Kostaryka-Kanada 1 (pojedynek) St Julia-Tre Fori 1 (awans) ja ostatnio z sukcesami grałem austalijskie rugby,a patrząc na kursy w japońskim baseballu to nawet ciekawe są |
na dziś taki kuponik:
Stabaek-Lillestroem 1(awans) Hiszpania-Serbia 1(zwycięzca) Mogren-Hibernians 1 Turku-Rovaniemi 1(awans) na jutro takie: Hafnafjord-Fylkir 1 Jaroslaw-Podolsk 1 Wladykaukaz-Krasnodar 1 Brann-Lyn 1(awans) i mimo wszystko Polonia-Podgorica 1 Llanelli-Motherwell 2 Yehuda-Simurq 1 Keflavik-Valletta 1 |
Cytat:
|
no to się ja pochwale wczorajszym stsem...
Corinthians - Fluminense 1 Haiti - Grenada 1 Valerenga - Mjondalen 1 Mjalby - AIK X2 Legia - Zalaegerszeg 1 Songdal - Aalesunds X2 Inter Turku - RoPS 1 Alta - Molde 2 Galatasaray - Casablanca 1 USA - Honduras (+1) 1 Union Berlin - Hertha Berlin 2 Basel - Szachtar 2 stawka: 10 zł AKO: 364,39 |
na dziś może coś takiego:
Bnei Yehuda - Simurg 1 Brann - Lyn 1 Odd - Fredrikstad 1 IFK Goeteborg - Gefle 1 Meksyk - Panama 1 Siroki Brijeg - Bannants 1 MTZ Ripo Minsk - Sutjeska 1 Keflavik - La Valetta 1 Polonia W. - Budocnost 1 Hafnarfjordur - Fylkir (+1) 1 KooTeePee - Honka 2 |
Suarez Navarro Carla - Martinez-Sanchez Maria Jose
Kto wygra set numer 1? WTA Tour Suarez Navarro Carla 1.55 Wozniacki Caroline - Kirilenko Maria Kto wygra set numer 1? WTA Tour Wozniacki Caroline 1.17 ako 1.81 |
Robin .......ukłony :)
|
teraz takie cos
Garbin Tathiana - Szavay Agnes akumulacyjne WTA Tour 2 1.25 FC Zestaponi - Lisburn Distillery akumulacyjne UEFA Europa League 1 1.25 Shinnik Yaroslavl - Vityaz akumulacyjne Rosja 1 Liga 1 1.35 ako 2.11 |
Hafnarfjordur i Polonia za 750 zeta:) ta aby wyszedł tysiak.......... jak bedzie wtopa dam sobie post na kilka miesiecy
ps. jesli ktoś jest zainteresowany zapisem do baha to zapraszam na priv, platny wpis oczywiscie (rejestrujesz sie, garsz a ja ci place za to) |
to coś chyba ten mecz Koksetau-Zimbru Wam nie wchodzi niestety...macie już coś na weekend?
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja trochę nietypowo w temacie. Jak ktoś z Was ma większy budżet na grę, a bukmacherkę traktuje poważnie, to może się ze mną skontaktować na priv, a tam wyjaśnię szczegóły :-)
Co do typów to: Meksyk - Panama 1 1.50 troszkę grubiej ;-) |
na dziś
I. Karlovic - J. Blake akumulacyjne Davis Cup 1 1.80 Finlandia - Polska akumulacyjne Liga Światowa 1 1.55 ako 2.79 |
a ja mam pytanie czy nie ma ktoś bonów do baha odsprzedać??
|
ja na dziś:
Kostaryka-Kanada 10 Gomel-Bate 02 Brazylia-Egipt 1 Polska-Czechy 1 |
USA - Haiti 1
KaaPo - Sini.Turku 1 LoPa Lohja - Espoo 12 Derry - Drogheda 1x UC Dublin - Shelbourne 12 Salzburg - Bayern 2 O. Marsylia - Dynamo Bukareszt 1 Kurs 7.27 Wkład 10 zł ew wygr. 65.43 |
Cytat:
|
jeśli ma ktoś konto na mooney bookers to prosze napisac na priv albo gg 9910763 z góry dzieki
|
Macie może jakaś stronkę z wynikami z Ligi Światowej (siatkówka)?
|
Cytat:
|
piedzielony St Patricks wrr
na jutro: Dynamo-Poltawa 1 Dania-Szwecja 1 Groznyj-Cska 02 Ipatinga-Caxias 10 |
No to zaczynamy,na dzis :
Lokomotiv Moscow - Tom Tomsk 1 :-/ (0-0,zadnych kartek,juz widze jak ten mecz wygladal,nigdy wiecej ligi kacapow..) Bułgaria - Kuba 2 :-/ (to co zrobiła Kuba grajac na 30 % mozliwosci...) Odd Grenland - IK Start 1 System 2 z 3 Stawka:99zł Maks.wygrana 236,78 |
ja mam na dziś taki kupon(już w grze):
Okayama-Tosu 02 Qerrey-Ram 1 Belgia-Grecja 1 St Gallen-Basel 02 a za drobniejsze: Trnava-Banska Bystrica 1 Lahti-Espoo 0 Meksyk-Gwadelupa 1 myślałem jeszcze nad przełamaniem się Malmo |
No to Lukas zycze powodzenia :) Okayama juz wchodzi,bo 0-3 :)
Chcialem sie dzis za mniejsza stawke pobawic over/under : Odd Grenland - Start over 2,5 Kubań Krasnodar - Spartak Nalczyk under 2,5 Stromsgodset - Rosenborg| over 2,5 Tego nie puszczam,ale jestem ciekaw jak sie sprawdzi :) Rocco 1906 tu masz wyniki live siatki http://www.vitisport.cz/index.php?cl...lejbal&lang=pl |
Te overy to jest super loteria jak dla mnie,ale mogłeś sobie puścić dla zabawy za jakąś drobną sumkę:)
jak mam też tak dać dla zabawy taki kupon to daje: Frederikstad-Sandefjord +2,5 Kuopio-HJK -2,5 Vestenmannaeyjar-Keflavik +2,5 gdzie znajdę livescory z tenisa z Schevningen? |
Czy ktoś zna jakąś stronkę z wynikami live 3 ligi fińskiej? Znam tylko jedną(futbol24.com).Z góry dziękuję za podpowiedź.
|
www.livemecz.pl tu jest dużo wyników z niższych lig min. 3 fińska
|
Wie ktoś jaki był kurs na Adamka?
|
w bet-at-home na Adamka było 1.03
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl