![]() |
Wiecie, prawda jest taka ze nie ma znaczenia czy to Cupiał sprzedał Wisłe, jego córka czy TF. Prawda jest taka ze BC przez wszystkie lata swojej działaności w naszym klubie, naprawde zasłużył na stawianie mu pomników. Sam tak jeszcze nie dawno mysłalem. Niestety obecna sytuacja w jakiej znalazła sie Wisła rzutuje tylko i wyłacznie na BC. Wszystko co dobrego dla nas zrobił, zostaje niestety w cieniu tego w jakiej sytuacji Wisła się teraz znajduje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
JM juz przegrał tylko próbuje póki co ugrać jeszcze jakie drobne za tzw. wydatki. Nie ma pojęcia kim będzi ekolejny właściciel Wisły. ale nie będzi enim gimnazjalista spod Częstochowy. |
Cytat:
Jeśli tak to szkoda tylko, że znaleźli takiego beznadziejnego słupa. Zawsze lepsza Wisła w rękach swoich wariatów niż w rękach wariatów pokroju JW. Oni nie upier....ą klubu do 4 ligi, JW już tak jak mu się znudzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
To się ....a mać tak naprawdę chyba nie dzieje.
Topimy się w rynsztoku, a Pan kłapouchy powinien do końca życia omijać Kraków dla własnego dobra. Boniek dał nam w jasny sposób do zrozumienia - w obecnym kształcie nie mamy co marzyć o licencji i dalszym funkcjonowaniu. |
Jeżeli już Boniek interweniuje w naszej sprawie to musi być naprawdę bardzo źle w naszym klubie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Update: Wg Klemby powolujacego sie na osobista rozmowe z Wlodarskim: Nie ma takiego tematu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. A wziąłeś pod uwagę gdzie się podzieją teraz biedne łabądki? :( |
Ja się nimi zaopiekuje.
|
Podobno Włodarski to plotka. My Panowie zajmijmy się jakąś organizacją manifestacji, organizacji, czegokolwiek. I jakby ktoś był na TT - #MeresMusiOdejsc
|
Cytat:
|
Jak przejmie to TSW to 4 liga blisko bo jaki powazny piłkarz a nie mowiac sponsor bedzie sie pchal do kklubu co rzadzi jakis Misiek itp!
|
Cytat:
|
Cytat:
Wybor jak miedzy dzuma a cholera |
Cytat:
|
Poczuwam się do odpowiedzialności, że nie zweryfikowałem życiorysu osoby, którą niejako uwiarygodniłem własnym nazwiskiem
Nie wroze Citce kariery w biznesie skoro wchodzi w układy z niesprawdzonymi ludzmi. Udaje teraz niewinnego zeby tylko oczyscic swoje imie i nazwisko. A teraz jak sie wydało to podkulił ogon, uciekł i sie głupio tłumaczy. Jakby go na prawde przyszlosc Wisły interesowała to sam by sie dowiedział o Meresinskim czyz nie? ja wchodzac w społke z druga osoba przeswietliłbym ja od stop do głow zeby miec pewnosc, ze nie strace mojego wkładu. No chyba, ze miałbym to gdzies |
Jakub Meresiński już wie, że musi odsprzedać Wisłę. I nastąpi to bardzo szybko. Piłkarski klub z Reymonta postanowił przejąć poważny inwestor
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ybko,10533126/ |
Cytat:
|
ciekawe jakie trupy wypadna z szafy gdy sie juz tego s....ysyna pozbedziemy.
Kontrakt dla makaroniarza na 100tys miesiecznie przez 10 lat ? umowy z jakimis dziwnymi podmiotami na swiadczenie jakis przedziwnych uslug ? Serio, lepiej byloby ten klub wraz z cala okoloklubowa patologia zaorac do 4 ligi. |
Albo kupić licencję od Termaliki :D
Sam już nie wiem czy śmiać się czy płakać. |
Nawiasem mówiąc M. Knura (o ile był pierwszy), to powinien nagrodę roku dostać za ujawnienie całej tej stajni rowerowej Kubusia.
Wolfy - jak będziesz miał na zbyciu jeszcze Hotel - Forum to daj znać. Mam poważnego inwestora i właśnie robi studium wykonalności. Podobno też po dobrym gimnazjum...szczegółowo sprawdzony przez moich prawników. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl