![]() |
Cytat:
Tak wogóle nie ma nic za darmo , na pewno prowizja dla jego menago będzie sporo wynosić , nie można też wykluczyc tego że sprawa nie rozbije się w fifa . |
Cytat:
O ile Singlar, Diaz, nawet Kowalski mający u boku doświadczoneo defensora nie osłabiaja bardzo naszego potencjału, o tyle ew. (odpukać) kontuzja Pawła Brożka oznacza drastyczne obnizenie naszej siły ognia. Aż strach sobie to wyobrażać... Na Niedzielana mamy liczyć? Czekac az Boguski się przełamie ? |
Cytat:
|
Co do procentowych szans pozyskania tego Marcelo , to najlepiej nadala by sie pewna piosnka Lady Pank:)
A co do jakiegos last minute - niewykluczone, ja sie ciesze ze w poniedzialek konczy sie ten caly cyrk i temat w koncu powedruje gdzies w dolne rejony. |
Cytat:
moim skromnym zdaniem nasza kadra jest wytarczająca...myśle ze jedynie ten Marcelo byłby dobrym uzupełnieniem składu. Licząc że wszyscy są zdrowi(choć wiem że trudno o taką sytuacje) kadra nie wygląda tak źle: - na bramce mamy Pawełka i młodych. - w obronie Baszczyński(Singlar)-Cleber(Kowalski)-Głowacki(Diaz)-Brożek(Baretto) - w pomocy pierwsza 5 jest bardzo mocna(Łobodzinski,Sobolewski,Cantoro,Jirsak,Zieńcz uk) a w rezerwie pozostają Gołoś, Mączyński, Małecki oraz Varga i wcześniej wspomniany Baretto. - w ataku jest Paweł Brożek, Boguski i Niedzielan. oczywiście że można narzekac że brakuje 2 dobrego napastnika czy środkowego obroncy...ale na naszą Ekstraklase ten skład jest wystarczający...w pucharach będzie cięzko...ale i tak to Tottenham ma większe szanse na awans niż my...niestety. |
Nazwiska trojki 18 letnich, utalentowanych pilkarzy jacy maja zasilic Wisle, wedlug GK:
(z pamieci wiec moglem przekrecic nazwisko jakies) Rado (Stal Mielec albo Stal Stalowa W.) Fajfur (Bordeaux) Cyzio ( Szamotuly) |
Cytat:
edit: Jednak to nie on :D |
nie Fajfur tylko Mateusz Rajfur :P
http://www.90minut.pl/news.php?id=760546 jak widać chłopak był na testach w Lubinie dość niedawno |
o prosze 4 młodych chlopakow! Ciekawe czy to Wisla o nich `walczyla` czy ich menedzerowie ich przywieźli?
Wazne ze sa.... |
Cytat:
|
Rajfur to stoper:
http://www.gryfino.powiat.pl/index.p...17&flag=rajfur kolejni bracia w Wiśle: http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...RT10/163621031 Cyzio to stoper |
Co do Marcelo, to dziwi mnie jedno. Mianowicie brak informacji na temat jego odejścia w brazylijskich gazetach. Według mnie tam powinno być sporo przypuszczeń na temat odejścia ich reprezentanta U21 i podstawowego zawodnika Santosu...
Ja przekopałem już kilka brazylijskich stron (w tym oficjalną Santosu), ale nigdzie nie jest napisane o końcu kontraktu/ odejściu z klubu Marcelo... |
z tym Marcelo to wogóle wątpliwa sprawa. Miał przechodzic badania wczoraj i dzisiaj. Od dwóch dni jest w Krakowie i żaden pismak, ani fan go nie wypatrzył? Coś za dużo niejasności jest w tym wszystkim, tym bardziej, że skoro Bednarz rozmawiał z nim od 2 miesięcy, to czemu w Lidze+ mówił o odrzuceniu wszystkich kandydatów przez RN... ale zobaczymy
|
Dokladnie to samo jest z Romero:P (tak to sie pisze??). Nie ma nic na oficjalnej stronie, Staralem sie poszukac forum Santosu i Flaminese ale nie wiem jak jest po Brazylijsku forum, moze ktos pomoze:)??
|
Dzisiaj Santos i Fluminense grają swoje mecze ligowe, zobaczymy czy będą w składach.
|
Moze beda te macze na justin, albo na tym drogim?? Ma krktos info ktos??
PS: Wiem ze forum po Hiszpansku to foro, ale to mi nie pomoglo ;( |
Cytat:
byli lepsi, testowani u nas juz rok temu nawet, ale chyba chłopaki nie maja kontaktów na I lige niestety ;/ |
Pewnie ci dwaj brazylijczycy to tak jak Grigorie i Galamaz pare sezonow temu...
|
na transfermarkt.de niby w skladzie wisly sa juz ci zawodnicy jedank stoja przy nich znaki zapytania, a ze skladu santosu i fluminense ich nie ma ale narazie trzeba poczekac do jutra
|
Sao Paulo - Santos (21:00)
Flamengo - Fluminese (23:10) Mecze są w ramówce Soccer-live.pl, więc na 90% będą na Sopcascie lub TVants... |
Uspokójcie się już, a w szczególności dajcie sobie spokój z tym transfermarktem! Poczekajmy do jutra i będzie już wszystko wiadomo. To naprawdę niedługo...
|
Cytat:
szukajcie a i tak nic nie znajdziecie :lol::lol::lol: specjalność zakładu: wirtualne transfery by Wisła Kraków SSA :rotfl:a |
czytał ktoś wczorajczy Przegląd??
pisali tam ze Romero ma ważny kontrakt do konca tego roku wiadomo ze to jest szmatławiec ale mogą mieć prawdziwe informacje... i tu powstaje pytanie czy przyjdzie do Wisły czy to jakas kaczka dziennikarska... |
karnie ? To jakiś łobuz z niego. Niewiem czy potrzebujemy takiego piłkarza ala "MIJAILOVIC"
|
Cytat:
I jeszcze jedno. Nie Romero tylko Romeu. A ogólnie rzecz biorąc to radzę poczekać do jutra z komentarzami bo obecna "dyskusja" jest całkowicie jałowa. |
Ale przecież nie musi być wcale jutro nic wiadomo. Przecież nie sprowadzamy takiego piłkarza tylko z myślą o meczu z Totenhamem. Jako wolny zawodnik może przyjść nawet w Październiku. Nie wiem kto wam powiedział że jutro się czegoś dowiemy?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Przecież Ochalik też pewnie o wszystkim nie wie bo po co mają tracić czas żeby mu wszystko mówić. Ochalik pewnie zna tylko powierzchownie sprawy. Pewnie to jego wniosek że się dowiemy w poniedziałek, ale chyba nie koniecznie. Także nie robiłbym tak w majtki że jutro się dowiemy czegokolwiek. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl