![]() |
Z BATE gramy o 16:30
Z transmisji pewnie lipa |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...4438408547.jpg
Trafił ? Nie możliwe :D Atmosfera to podstawa :D Co do transmisji to wątpię żeby była. |
Cytat:
|
Info z FB Wisły:
transmisji z meczu nie będzie, relacja tekstowa i skrót meczu tak. |
Ok, dzięki za info :)
|
Wisła - BATE:
Pareiko Cikos Chavez Bunoza Paljić Sobolewski Siwakow Melikson Małecki Genkow Kirm |
wazny sparing. musza byc gole.
|
BATE gra za tydzień w Lidze Europy mecz z PSG, skład ma oparty w przeciwieństwie do Nas na swoich rodakach.Myśle że wynik tego meczu pokaże w jakim miejscu jesteśmy na 2 tygodnie przed ligą
|
Cytat:
Fajnie jakby nie przegrali, wzrosły by pewnie morale w drużynie po 3 porażkach i bilansie 0-8 Obstawiam 1-1 |
|
skład przewidywalny jak pory roku, tak zapewne będziemy grać tej wiosny... wynik da nam odpowiedź na to jak stoimy na dwa tygodnie przed startem ligi... obyśmy nie dali ciała...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kew`a nie ma nawet na rezerwie. Kontuzja
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam złe przeczucie ale mam nadzieję że się mylę. Pożyjemy zobaczymy
|
Na tym forum przed każdym meczem 80% ludzi ma złe przeczucia. To nic nowego.
|
Cytat:
czyli wszystko w normie :-) |
Oby nie Baty z Borysów :P
|
Z tego co czytam to wydaje się,że jest szansa na bramkę dla Wisły...
|
Cytat:
Ja akurat jestem umiarkowanym optymistą. Strzelimy coś:-) |
Słaba ta relacja tekstowa :-/
'26 Rzut wolny dla Wisły z lewego boku pola karnego BATE i nic dalej, domyśl sie czy jebnął w trybuny, czy podawał Edit: Pareiko gra z koszulką bez numeru |
Po zamieszaniu po tej decyzji sam na sam z Pareiko wychodzi Rodionow, ale Estończyk broni jego strzał!
Mamy wreszcie bramkarza! |
Ja bym proponował nie wyciągać zbyt dalekich wniosków co do postawy naszych graczy na podstawie releacji tekstowej...
|
Cytat:
Nie pamiętam kiedy ostatni raz bramkarz Wisły obronił sam na sam! Niewiarygodne! |
Cytat:
ale tak na serio, to chyba nie masz wątpliwości, że Pareiko będzie wzmocnieniem? :> gooooooleee!! wreszcie! :D z niecierpliwością czekam na filmik z bramkami pierwszymi w tym roku :D |
Goooooooooool pierwszy w tym roku
2:0 szaleją |
Jeeeeest, ....a idziemy na mistrza.:rotfl:
|
Gol Małego, asysta Gienka ! Będzie mistrzostwo ....a !
edit: 2-0 idziemy na LM ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl