![]() |
a ja dzis o 17 kupilem bilet na G i patrzaz przez okienku widzialem, ze na stoliku w kasie lezalo jeszcze troche biletow (byc moze na G)
|
Takie glupie pytanie... czemu karnety przestaly sie nazywac 'karnety', a nazywaja sie teraz 'abonamenty' ? :lol:
|
może dlatego ze tylko na te 4 jesienne mecze.... a nie na całą runde...
|
Kupowałem 4 bilety na E wczoraj po 17, kolejek nie ma ale zawsze ktoś kupujący przy kasie jest, w porównaniu do meczu z Koroną sprzedaż idzie średnio
|
Śląsk ma tylko 1000 biletów na G,więc powinny jeszcze być w sprzedazy:)))
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Obyście Panowie mieli rację, jak będzie 15 tyś myślę że nie będzie źle, oczywiście liczę na komplet! |
18 tys miejsc nie spełna udostępnione a my się martwimy o komplet... chyba nie ma co się śpieszyć z otwarciem tego stadionu ;)
|
sa jeszcze karnety na G ??
|
Cytat:
|
jakby ktoś był dziś po bilet to niech tam zapyta w kasie, może wiedzą, ile już biletów+karnetów zeszło. Jak ja byłem nie było nikogo w kolejce, a to raczej kiepsko rokuje. Jak tak będzie dalej wyglądać to 33 tys to zapełnimy 3 razy w sezonie :( Ja tu już 4 nową osobę wkręcam na mecze a tu coraz mniej ludzi
|
Cytat:
|
Ile biletów na f? Rozciągacie młyn? :-D
|
zApewne w zlym temacie pisze ale nie moglem innego znalesc tak wiec o co chodzi dla prezesa Basalaja ze nie podobalo im sie stanie kibicow to co bedzie zakaz stania??? pierw chwalil doping a zawsze na mlynie sie stalo i bedzie stalo !!!!! pzdr TSWK
|
chodzi mu o to, że dawniej było dużo sektorów na których się siedziało, a teraz i ch nie ma. Wyobraź sobie, że mase ludzi kupiło drogie bilety bo chciało na siedząco obejrzeć mecz, a ponieważ nie było takiej możliwości to ci ludzie mogą nie przyjść. Widmo frekewncji nizszej na meczu ze Śląskiem niż na ostatnim meczu Pasów jest bardzo realne..
|
Ja natomiast chciałem się dowiedzieć jak wygląda kwestia przekazania biletu na inną osobę. Trzeba to zgłosić, czy jak? Bo mój kumpel nie może iść i chce odsprzedać bilet...
|
Powiem tak na meczu reprezentacji sprawdzali dane z legitka na Koronie nic wchodziles czytnik kontrola i spokoj wiec raczej nie bedzie problemu chyba ze kupujesz dla tej osoby bilet to podajesz jej dane przy zakupie....
Z innej beczki Jak idzie dzisiejsza sprzedasz? Ja mam karnet i sie nie martwie i zachecam do kupowania bo na Legi bedzie raczej Full i nie bedzie placzu ze niema G1 G5 tez kibicuje a nie tak jak na koronie pikniki bo najtansze bilety |
Około 14.30 do biletów z 4 osoby, do karnetów jedna osoba, także bez szału.
|
Kolejek brak, abonamenty czekają, które gwarantują wejście na mecz z Legią
Cytat:
|
Cytat:
było to już wałkowane z 100 razy, większości ludzi nie sprawdzali, ale jak byłem ostatnio na Koronie własnie na odkupionym bilecie, strasznie mi się fartneło bo przedemną gościowi sprawdzali dowód . ;) |
Jak myślicie ile biletów do tej pory poszło ? Mi się zdaję,że gdzieś ok 10 tys (wliczając abonamenty)
|
Cytat:
|
Sprzedam bilet na mecz Wisła - Śląsk, Sektor E15!
Pisać na GG: 3682765 |
Wymienie się biletem z G na E bądź sprzedam bilet na G. pisac na priv
|
kupie bilet na G.
priv albo gg 9611089 |
Wymienie 3 bilety na mecz Wisła-Śląsk z sektora G na E lub Sprzedam.
Kom.798447302 |
Cytat:
Zakup abonamentów i gwarancja wejścia na mecz z Legią http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...onamentow_trwa http://www.youtube.com/watch?v=eCmzWJ5hjwk & http://www.youtube.com/watch?v=-kKS0yQWSDc |
Wie ktoś może do której w piątek można kupić karnecik?
|
piątek od 11:00 do 14:00.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl