Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Tadeusz Pawłowski - na szczęście już nie jest trenerem Wisły Kraków. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9562)

ABGwislakABG 24.02.2016 16:52

Miskiewicz - Sadlok, Guzmics, Bartosz, Jovic - Popovic - Malecki, Wolski, Balashov - Ondrasek, Brozek (Drzazga).

Byle nie Uryga.

chimba 24.02.2016 17:53

Guzmics przeciez nie moze grac.

cancer 24.02.2016 18:36

to ja już bym obstawał przy takiej opcji:
Miśkiewicz - Jović, Żemło, Sadlok, Pietrzak - Balashov, Popović, Boguski, Wolski/Małecki - Brożek, Ondrasek. Chociaż i tak znowu tacy zawodnicy jak Bartosz, Drzazga i Żemło zapewne nie zagrają bo są za młodzi. Ale za kilka kolejek będzie tego samego Drzazgę wpuszczał mimo takiego samego doświadczenia, żeby dupę ratował...

Prezydentowa 24.02.2016 19:01

Żemło ma kontuzję. Jesteśmy skazani na Urygę.

chimba 24.02.2016 19:52

Czemu na Uryge. Moze zagrac w obronie Sadlok, Pietrzak, Jovic i Bartosz. W pomocy Wolski z Popovicem. Na skrzydlach Balaszow z Maleckim i juz mamy sklad.

Suarey 24.02.2016 20:00

Nawet na głównej Tadzio powiedział że na dzień dzisiejszy Uryga będzie grał na stoperze bo Kujawa za młody na taki poważny mecz u siebie. Ten chłop jest jednak ślepy.

chimba 24.02.2016 20:05

Ja mysle ze zaden Uryga nie zagra bo sie nie nadaje ba chwile obecna do gry.

mitmichael 24.02.2016 20:13

Jovic i Sadlok powinni zagrac w srodku. Stawianie tam Urygi to istna głupota

AS82 24.02.2016 20:15

Mamy teraz ciekawy skład ,szkoda że dowodzi nim tak słaby trener.

arti 24.02.2016 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez R33 (Post 1430362)
Żart? Cupiał o kimś takim to nawet nie chce słyszeć. (i dobrze! )

Też myślę że dobrze.
Tylko że z kolei mamy na ławce "bohatera" ostatniej kolejki sezonu 81/82 więc wstręt do przekrętasów chyba trochę osłabł u BC.

Fugiel 24.02.2016 23:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Suarey (Post 1430483)
Nawet na głównej Tadzio powiedział że na dzień dzisiejszy Uryga będzie grał na stoperze bo Kujawa za młody na taki poważny mecz u siebie. Ten chłop jest jednak ślepy.

To musi być zasłona dymna ... nie można być aż tak ślepym ...

25.02.2016 20:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1430494)
Też myślę że dobrze.
Tylko że z kolei mamy na ławce "bohatera" ostatniej kolejki sezonu 81/82 więc wstręt do przekrętasów chyba trochę osłabł u BC.

Cóż, obawiam się, że musicie/musimy oswajać się z tą myślą...

heoij 25.02.2016 22:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gero (Post 1430344)
Czas na białe chusteczki jeśli w sobotę nie będzie zdecydowanych 3 pkt.

http://futbolplus.pl/kraj/item/5953-...rza-w-odwodzie

To co w sobotę żegnamy Tadzia? :D

KrzychooR 25.02.2016 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1430650)

Na stadionie bedzie sie rozchodzić gromkie "FRANIU RATUJ" ? :D

arti 26.02.2016 03:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez heoij (Post 1430650)

Smuda nawet byłby gotowy spełnić prośbę Cupiała i ratować "Białą Gwiazdę" przed spadkiem, ale... jest jedno "ale". Grupa menedżerska "Franza" postawiła mu warunek, że nie może na razie wiązac się z żadnym klubem, dopóki nie wyjaśni się sprawa ewentualnego przejęcia zespołu mistrza Arabii Saudyjskiej - Al-Nassr Rijad, :haha::haha::haha:

Hans Christian Andersen i bracia Grimm wysiadają...:haha:
P.S.
Bajkopisarz i dodatku nieuk. Cupiał nie jest Ślązakiem, jest z Zagłębia.

luke1906 26.02.2016 08:22

To jest chyba portal tego Kmiecika? To debil jakich mało, tyle głupot co on tam wypisał to internety nie ogarną.

Revolver 26.02.2016 09:15

Pawłowski był niestety efektem desperackiej łapanki, kiedy w klubie nie wiedzieli jeszcze, że Cupiał rzuci kasą. Ba, nawet sam Cupiał nie był pewny czy to zrobi. Teraz, kiedy sytuacja finansowa jest o wiele lepsza + doszło kilku teoretycznie bardzo ciekawych zawodników, to wszyscy - łącznie z zarządem - zdają sobie sprawę, że eksperyment pod tytułem "Tadzio" jest zbyt ryzykowny.

funkykoval 26.02.2016 09:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1430691)
Smuda nawet byłby gotowy spełnić prośbę Cupiała i ratować "Białą Gwiazdę" przed spadkiem, ale... jest jedno "ale". Grupa menedżerska "Franza" postawiła mu warunek, że nie może na razie wiązac się z żadnym klubem, dopóki nie wyjaśni się sprawa ewentualnego przejęcia zespołu mistrza Arabii Saudyjskiej - Al-Nassr Rijad, :haha::haha::haha:

P.S.

Za to Ślązakiem spod Raciborza jest Smuda :-)
Pozdrawiam

arti 26.02.2016 09:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1430717)
Za to Ślązakiem spod Raciborza jest Smuda :-)
Pozdrawiam

Moja uwaga w nawiązaniu do tego zdania: Długie Polaków-Ślązaków rozmowy miały przynieść jedną decyzję.

Szajba_ 26.02.2016 10:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1430691)

P.S.

a dokladnie ze Slawkowka czyli juz "prawie Olkusz"

funkykoval 26.02.2016 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1430721)
Moja uwaga w nawiązaniu do tego zdania: Długie Polaków-Ślązaków rozmowy miały przynieść jedną decyzję.

No i zgadza się - Smuda - Ślązak, Cupiał z Kongresówki (Zagłębiak) czyli Polak. Poza tym ze Smudą po polsku ciężko rozmawiać.
Bez złośliwości :-)

Viper 26.02.2016 12:00

Ciekawi mnie teraz patrząc po transferach na ile wybranie Pawłowskiego to był wybór czy jego brak. Sytuacja w Wiśle była wcześniej taka a nie inna i poważny trener może nie chcieć się tego wyzwania podjąć.

BlurgH 26.02.2016 13:27

Bylebyśmy nie szli drogą "tej zza Błoń". Jak ściągnęli trenera z wyższej ligowej półki, to nagle się okazało, że ich kopacze potrafią grać w piłkę, a wcześniej - poza Lenczykiem reszta to były noname'y, a grajki... cóż walczyły o premie od Filipiaka..

Markus 26.02.2016 15:47

Trener, który w pierwszym składzie wystawia Cywkę mając inne opcje, dobitnie pokazuje jaki ma warsztat i "czucie" tej drużyny.

gdsmk 26.02.2016 16:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 1430758)
Trener, który w pierwszym składzie wystawia Cywkę mając inne opcje, dobitnie pokazuje jaki ma warsztat i "czucie" tej drużyny.

ilu kibiców, tyle opinii. Ja bym w miejsce Cywki w Twoim poście wpisał Urygę.

Nie wiem, jakie inne opcje za Cywkę bierzesz pod uwagę - Popovica? Skoro Pawłowski chciał grac na dwóch defensywno-podobnych, to wystawiane Cywki ma jakieś uzasadnienie.

Natomiast sama idea żeby grać def+def+ czarna dziura + skrzydłowi + Brożek + Ondrasek - to już inna sprawa i tu się można przyczepić.

wiesniak842 26.02.2016 16:44

Juz zapowiedzial, ze na srodku obrony Sadlok z Uryga a Wolski gra od pierwszej minuty. Wiec albo z jednym napastnikiem albo bedzie kupa:D

Kris Dee 26.02.2016 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1430765)
Juz zapowiedzial, ze na srodku obrony Sadlok z Uryga a Wolski gra od pierwszej minuty. Wiec albo z jednym napastnikiem albo bedzie kupa:D

Moim zdaniem Wolski będzie u nas grał na boku pomocy. No chyba że Ted się wycofa z gry dwójką napastników.

nesta 26.02.2016 18:19

Prezes sie może zarzekac na konferencji, ze trener jest bezpieczny, ale jak Cupiał klaśnie to trenera nie będzie w sekundę.
Mam nadzieje, ze nawet jesli jakimś cudem wejdziemy do 8mki to tego trenera juz tu nie będzie, bo to po prostu nie jest osoba, z która można wiązać plany na przyszłość. W żaden sposób nie zrobimy z nim kroku do przodu.
To nie jest tak, ze przez kilkadziesiąt lat nic sie nie osiągnęło jako trener i nagle nie wiedzieć czemu nastapi zwrot o 180 stopni i gość w tym wieku magicznie zmieni sie w uznanego szkoleniowca.

funkykoval 26.02.2016 18:47

Cytat:

Nieprawdopodobne!!!!!!!!!!
Markus Zmartwychwstał !!!!!!
Znaczy się będzie ciekawie ;-)
Pozdrawiam

R33 26.02.2016 18:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez luke1906 (Post 1430704)
To jest chyba portal tego Kmiecika? To debil jakich mało, tyle głupot co on tam wypisał to internety nie ogarną.

Portal cały to nie wiem, ale tekst pewnie tak. Parę dni temu był podobny.

arti 26.02.2016 18:57

Cytat:

Cieszę się że jesteś z powrotem, bardzo Cię tu brakowało.
Co do tych innych opcji to uważasz, że Popovic albo Boguski byliby lepsi? A może jeszcze inny wariant?

ślimak 26.02.2016 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1430788)
Nieprawdopodobne!!!!!!!!!!
Markus Zmartwychwstał !!!!!!
Znaczy się będzie ciekawie ;-)
Pozdrawiam

No też spadłem z krzesła. ;)

Witamy!

arti 26.02.2016 19:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1430733)
No i zgadza się - Smuda - Ślązak, Cupiał z Kongresówki (Zagłębiak) czyli Polak. Poza tym ze Smudą po polsku ciężko rozmawiać.
Bez złośliwości :-)

Spoko:)
Tylko że Polak-Ślązak był tylko jeden więc dlaczego liczba mnoga - Polakami-Ślązakami (zamiast P i Ś).
Pewnie się czepiam, ale dla mnie tj, dziwne logicznie zdanie, już nie mówiąc o całości wypocin.

piotrband 26.02.2016 19:38

panowie dajcie mu spokjnie popracować a nie tylko wieczne narzekania widzę żę oprucz tego raczej ic wam dobrze nie wychodzi tylko biadolenia jak stare baby niech przepracuje całą rundę dopiero wtedy można będzie go oceniać wcześniej moskal wam nie pasował no K..WA dla was nawet Guardiola byłby Hu..wy

BoBaSbK 26.02.2016 20:38

Z tej mąki chleba nie będzie - to jest moje zdanie na temat trenera , widzę że odmienne jest stanowisko zarządu .

markowywislak 26.02.2016 20:42

Czytając wypowiedź tego pajaca na temat Urygi to można wnioskować ze będzie temu beztalenciu dawał non stop szanse i alanek będzie cały czas grał w 1 składzie. ..:0

wiesniak842 26.02.2016 20:42

Dajmy mu czas. Tak ze dwa, trzy lata jak Uryga zastapi juz w reprezentacji Krychowiaka. Debil.

funkykoval 26.02.2016 21:59

"W ich miejsce zagrają Maciej Sadlok i Alan Uryga.

- Obaj są dobrze zbudowani, dobrze grają głową i są dobrzy w pojedynkach jeden na jeden. Brak zgrania może być problemem, ale to dobrzy zawodnicy - tłumaczy trener Tadeusz Pawłowski
"

Wygląda na t, że nasz trener oba mecze obserwował w stanie kompletnego upojenia, co tłumaczy brak jakiejkolwiek taktyki i brak jakiejkolwiek reakcji ławki na wydarzenia na boisku.

NIe wiem z kim wygrywają główki Sadlok i Uryga - pewnie na treningach z Bałaszowem i Boguskim, bo wydaje się że oni są najniżsi w zespole.

Przed jutrzejszym meczem zaczynam nie tyle obawiać się o wynik, boję się żeby nie skończyło się jak z w meczu gdzie środek obrony stanowili Czekaj z Nalepą.....

Arked 27.02.2016 11:59

Wygrywają główki, owszem. Z Urygą problemem nie jest wygrywanie główek tylko gówniane ustawianie się. Ciężko wygrać główkę jak stoi się dwa metry od dobrze ustawionego przeciwnika.

Natomiast co do Pawłowskiego. Jeszcze 2-3 takie mecze ja te ze Śląskiem i Łęczną i Ted będzie wspomnieniem.

KrzychooR 27.02.2016 12:06

Panowie... Sadlok wygrał przecież główkę z Arkiem w pierwszym meczu... A to ju coś znaczy...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl