![]() |
Brosza nie zaliczałbym w poczet "wynalazków" - wg mnie to b. ciekawa kandydatura.
|
Może to głupio zabrzmi ale marzę o Skorży, ale obawiam się ......
|
Cytat:
Skorża się ceni zresztą i tak bez wzmocnień g... zrobi, a o innych kandydatch boję się myśleć. Obawiam się, że sięgną po Rumaka. |
a może Lenczyk lub Engel? :)
|
Maciek Skorża :)
|
Jedno jest pewne, ten wybór powie nam więcej niż 1000 słów :D
|
wez z tymi dziadami juz tu nie wyjezdzaj , trenerzy pokroju smudy , potrzeba jeakiegos młodego trenera ze swieza wizja , na długo falowa działalnosc klubu .
|
Jesli Skorza .......to on na suche nie przyjdzie.Ktos MUSI mu zagwarantowac ze beda jakies transfery itd.Walka o utrzymanie go nie intersuje zapewne.Czyli to bedzie pozytyw.
Jesli Rumak albo ktos Rumako Podobny ......to w sumie niemwiem po co.Za cholere by mi taka opcja nie pasuje.Bo jeszce spokojnie mozna o grze w grupie msitrzowskiej mysleć.A taki Rumak to bardziej do krzyczenia i ratowania od spadku jest. czyli nowe nazwisko trenera zdradzi plany Cupiala. |
Pawlowski.. o kierwa grubo :D
|
Rumak...hm...nie lubię go, nie jestem fanem tej opcji i wątpię by mógł mieć wpływ i wywierać presję na BC w trudnych chwilach.... ale patrząc historycznie to zaciągi z Wielkopolski (głownie Poznania) raczej wychodziły Wiśle na dobre : )
|
Cytat:
z Pawłowskim nie żartujcie... |
Oficjalnie juz przeciez
|
Cytat:
|
Rozjebali system... Zwolnić Moskala, wziąć Pawłowskiego. Brawo!
|
Hahahahaha, Pawłowski. No to Panowie, przynajmniej wiemy na czym stoimy. A mianowicie na pokładzie Titanica...
|
|
Prze........ Zawsze jak patrzylem na tego goscia wydawal mi sie taki nijaki i w duchu myslalem, ze jak dobrze ze nie mamy takiego trenera i ze jest chociaz ten Moskal hahaha no to wykrakalem :D :D
|
O K**** WA..
Nawet w 1 lidze Wisełki sie nie wstydzę. Trumna zbita,ostatni gwózdz wlasnie wbity. |
Jak już jechać to po całości ... dawajcie Franka na dyrektora sportowego.
|
trzeba przyznac ze jednak ludzie rzadzacy Wisla potrafia zrobic z tego klubu CYRK a z nas clownow ktorzy beda na to patrzyc i placic .....pozdrawiam tych pieniaczy ktorzy spuszczali sie zza biurka pieniac sie przeciw Kazkowi , kpina o ktorej marzyliscie wlasnie nastapila , patologia i calkowity dyletantyzm , pomimo ze T.Pawlowski to bardzo mily i sympatyczny facio to jednak ten wybor jest niesamowity ....Boze spraw zeby dzis byl 1 kwietnia
|
jaja jak berety
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl