![]() |
Stonoga w Sejmie?!!!
http://wsensie.pl/dummy-category-2/i...onoga-w-sejmie PiS - 42% Kukiz - 20% PO - 16% Stonoga - 10% WTF? czy to jakiś fake jest? |
|
Twardy kij w pupę im wszystkim: PiS-owi, który krytykował przez 8 lat PO za zadłużanie państwa, a teraz ustami JK potwierdza, że dyscyplinę budżetową ma w dalekim poważaniu i że "zwiększenie deficytu o kolejne pół procenta to nie problem", żeby sfinansować kretyńskie pomysły typu 500 zł na każde dziecko, PO, która kilka lat temu ustami DT odkryła w sobie socjaldemokratów, której raz dałem się niestety oszukać 10 lat i nabrać na liberalne hasła o szarpnięciu cugli, a okazała się partią małych pospolitych krętaczy, Petru, któremu nie wierzę jak psu, PSL, na który szkoda słów, Korwinowi, który jest mi może najbliżej, ale jak tylko zbierze wokół siebie trochę entuzjastów wolnego rynku to kopie ich w dupę i zabiera się do likwidowania poparcia, ZLEW-owi, którego się zwyczajnie brzydzę i młodym marksistom z RAZEM. Walcie się wszyscy, wybieram najbardziej patriotyczne w moim rozumieniu rozwiązanie i podobnie jak przez ostatnie 10 lat zostaję w domu, nie przykładam do tego gówna ręki.
podpisano: masada, sierota po POPiSie. ;) |
Nieobecni nie mają racji.
Wszyscy na wybory - potrzebne zmiany |
Cytat:
Super postępowanie, pójdą palikoty, grodzkie, biedronie i wybiorą za Ciebie bo Tobie się nie chciało raz na 4 lata ruszyć dupy, tylko potem nie narzekaj ! Jeszcze nazywasz to patriotycznym rozwiązaniem ? To bardziej plucie w twarz tym którzy kiedyś walczyli za ojczyznę abyś Ty mógł teraz głosować ... |
Kamil Kupiec!! Lista 4 miejsce 4!!
|
Jego akurat mimo wiślackości nie polecam bo startuje z list Korwina a za numer, który mu wyciął pare lat temu to JKM powinien go wyjebać na zbity pysk.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie próbuj mnie tu szantażować krwią polskich patriotów, bo nie wystarczy wymachiwać biało-czerwoną flagą, żeby zasługiwać na głos. Moja decyzja jest dobrze przemyślana, nie jest to jakiś gówniarski eskapizm, tylko coś, co robię z ogromnym smutkiem. Pojawi się jakaś konserwatywno-liberalna partia godna uwagi, to pobiegnę pędem do lokalu wyborczego. Póki co nikogo takiego nie ma, kto choć trochę by na to miano zasługiwał, nie widzę mniejszego zła, widzę samo zło. |
Do zobaczenia w niedzielę.
|
Cytat:
|
Jest zajebiście. PiS niech sobie rządzi samodzielnie. Niech pokaże na co ich stać i czy są Polakami. Wejdzie kilka osób niby antysystemowych od Kukiza. Niech działają i walczą o lepszy wynik za 4 lata. Może Korwiny też zdobędą 5%, czekałaby ich taka sama praca jak Kukizów.
Oby te lewe ....y ze ZLEWu nie miały 8%, Razem też do 5% oby nie dobiły. Pozostaje neutralna .....a z PSLu, która da każdemu. Reszta czyli Nowoczesna i PO mają łącznie 30%. Oby nie stało się tak, że te partie się zbiją i za 4 lata wystartuje tylko Nowoczesna jako ta druga siła, jako opozycja i kontrkandydat w wyborach do PiSu. Mam nadzieję, że powoli czas komuchów w Polsce minie, że minie też czas postkomuchów z PO-Nowoczesna. |
Nowacka lewacka wy..bana przez rudega żyda zandberga dwukrotnie.Pierwszy raz jak byli parą .Dzisiaj drugi raz.
Komuchy out, czekam na out zsl. |
Zaglądnij do lodówki czy czasem nie chowa ci się tam Żyd. Masz jakiś kompleks żydowski. częstoo bywa tak wśód tych co odkryją ich w swojej rodzoinie.
|
A tu masz wielkich przeciwnikow Zydow jak ida przez Slowenie
https://www.youtube.com/watch?v=R7x5sXFh-AA |
Wyniki dosyć bliskie ostatnim sondażom. Za kilka dni policzę jak wyglądało nasze typowanie.
|
Cytat:
|
Z wynikami jeszcze spokojnie.
Wystarczy, że Korwin nie będzie miał 4,9 ale 5% i już PiS nie ma 231 miejsc. Pewnie po ostatecznych wynikach wzrośnie też liczba głosów dla PSL. Ale zapowiada się OK. Jak ja jutro wstanę do roboty? :pijak: |
nawet przekroczenie progu przez Korwina nie odbierze 10 mandatów Pisowi.
Ale racja, że trzeba poczekać na ostateczne wyniki. |
Cytat:
|
yyy chyba nie, w TV coś przebąkiwali, że jakby wszedł Korwin to PiS i tak rządzi samodzielnie, poza tym trzeba wziąć pod uwagę, iż PiS może przekroczyć 40% a PO jeszcze stracić. Poczekajmy jeszcze do tego wtorku/środy.
|
Korwin w życiu nie dostanie 18 mandatów przy 5%. Nie mają takiego zakresu mandatów jaki dostaje PSL przy 5%. Gdyby udało im się przekroczyć próg 5% to dostaną max 8-10 mandatów.
Natomiast sądzę, że lepszy wynik Kukiza i PSL, które są bardzo możliwe mogą przyczynić się do spadku PiS w okolice 220 mandatów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Na Polsacie podali, że Polonia amerykańska głosowała prawie 76% za PiS. Może ktoś przybliżyć, ile tam osób głosuje i czy to będzie miało wpływ co do wyniku?
aa i jeszcze zostały podane wyniki late poll z błędem wynoszącym tylko 1% i jest dalej bez zmian. |
Nowoczesna jest w Sejmie... jest dobrze !!!!
|
Cytat:
Byli członkowie Unii Wolności - nowocześni po ch...u:help: |
Wg wybiórczej w Krakowie do Sejmu wygrywa PiS 33% - PO 29%. Jednak obydwa mandaty senatorskie zdobywają kandydaci PO - Fedorowicz:/ i Klich:/. W kwestii wyborów do Senatu w NH nie wiem kto z PiSu wpadł na idiotyczny pomysł wysunięcia, jako kandydata nie trawionego (delikatnie się wyrażając) w NH Mieczysława Gila (sam miałem niestrawność stawiając przy nim krzyżyk). To wyjątkowy brak orientacji.
|
Cytat:
Niemcy nie tylko pluja ale i groza http://niezalezna.pl/72272-korespond...obraza-polakow |
Cytat:
zycze spokojnego, udanego tygodnia wszystkim ziuk_NYC |
S....ysyny jebane głosują na nowoczesną.PO ....y i śmiecie tyle w temacie zresztą elektorat PISU myślicie że się coś zmieni?To jest dokładnie takie samego gówno jak platforma i lewica przejedziecie się na tym.
|
Cytat:
Dzięki ziuk. |
Spodziewamy się zatem powrotu Polaków z USA?
|
Odwrotnie. Spodziewam się wiz dla uciekających :D
|
Ponoć Lemingi z Wilanowa już spakowane :D
|
Jak to jest możliwe, że po 8 latach "rządzenia", PO zdobywa w sumie 30%? PO+Swetru.
Ludzie chyba są idiotami. Ja sam głosowałem 8 lat temu na PO, ale teraz nikt by mnie nie zmusił, żeby oddać głos na nich. Przecież trzeba być ślepym i głuchym, żeby nie widzieć i nie słyszeć co robili przez te lata. A ludzie i tak głosowali na nich. Jakiś kurawa dramat do potęgi. |
|
Cytat:
Osobiście życzę PiS większości - tak aby pokazali na co ich stać i tak aby cała odpowiedzialność ciążyła na barkach. Tego myśle nam teraz potrzeba. |
Nam jest potrzebna nowa Konstytucja, a nie kosmetyczne zmiany, powroty do stanu sprzed plandeki&zslu. Nawet jak Korwin wszedłby i skumał się z Kukizem i Kaczyńskim na nic się to zda, bo nie ma większości konstytucyjnej.
|
Zliczanie glosow trwa. PIS juz "dba" o wynik. ZLEW, Petru, nawet Kukiz zyskuja tylko nie Korwin. Jemu nie moze wiadomo z jakich wzgledow.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl