![]() |
Osobiście pierwsza połowa z przyśpiewkami anty pozbawiła mnie chęci dopingu w drugiej połowie. Praktycznie cały czas stałem z założonymi rękami. Zliczyłem 78 przyśpiewek na żydków i ich zgody. Doliczając bluzgi na sędziego. majchrowskiego, ległe itd wyszłoby ponad 100.
|
A kto prowadził doping?
|
Cytat:
|
Cytat:
Szczęście, że przynajmniej było kilka naprawdę fajnych przyśpiewek. |
Cytat:
|
Gdzie można znaleźć jakąś aktualną tabelę Młodej Ekstraklasy. Oficjalna strona nie jest aktualna.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli dla kogoś argumentem jest, "że na Kałuży też bluzgają" to ja nie mam pytań. Pewnie, zejdźmy do ich poziomu bo oni już tam są. Świetny argument Panowie...
My jesteśmy Wisła Kraków. To do czegoś powinno nas zobowiązywać. Przynajmniej do tego, żeby prezentować się co najmniej o niebo lepiej niż koleżanki z gorszej strony błoń. Szczególnie gdy nie ma kibiców gości na stadionie, a na boisku grają w większości chłopaki, których średnia wieku oscyluje w okolicach 20 lat... |
Ja mam tylko nadzieję, że ci co dziś tak głośno krzyczeli "wszyscy wstają i śpiewają" a potem z automatu bo tak należy przecież "ruszcie dupy" ruszą swoje na kolejne mecze Młodej Wisły bo z dotychczasowych wizyt na stadionie Wawelu i przy R22 odnoszę wrażenie, że to inni powinni wam zaśpiewać "ruszcie dupy"!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak się za coś zabieracie to róbcie to mądrze i z głową bo my nie Cracovia ale WIELKA WISŁA jesteśmy! Brawo dla Młodej Wisły pokonali odwiecznego rywala i są na chwilę obecną liderem. Brawo Wiślacy! Wisła Pany! |
Dzięki za info kreseq i pirat.z.karaibow i dołączam się do wypowiedzi QBASa, że anty dopingiem tylko się kompromitujemy. Uwierzcie, że najlepszym strzałem w kierunki Pasów było by po prostu nie śpiewanie nic o nich. Jeśli ktoś nie wierzy niech sobie poczyta o kompleksach i ich objawach - bo te drugie bardzo łatwo rozpoznać.
|
skrót z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=wdMKGXAyHMw |
Cytat:
|
Doping nie był zły jak by tylko odjąć 2/3 bluzg ;)
|
Cytat:
|
Dobrze, że na skrócie video nie słychać wielu anty..
|
Ooo nasz TS dobrze słychać i nawet dobrze wypadło ;)
|
Mam pytanie odnośnie Chrapka. On w Młodej Ekstraklasie gra jako defensywny pomocnik czy też ofensywny a może lewoskrzydłowy? Słyszałem że jako defensywny a na skrótach z Młodej Ekstraklasy jest bardzo często z lewej strony pomocy.
|
Różnie gra.
|
przegrywamy 1-0 z Legią .
już jest 2-0 |
Jak u nich grają Wawrzyniak, Bruno Mazenga, Skaba - Trzeba sobie jakoś humorki poprawić :)
|
Wystawią sobie Wawrzyniaków, Skabów, Mezengów, na ławkę kładą Rybusa czy Cabrala i mamy efekty, szkoda że nasi nie biorą kogoś z dorosłej, np. wtedy gdy ten ktoś nie zagra meczu, albo zagra 10-15 minut. Niby jest ten Kurto czy Burliga ale to nie to samo, między innymi Żurawski i Rios powinni być teraz na Ł3.
PS To za mało, Legia tak robi co mecz. |
Szkoda że Rios lub nawet Piotr Brożek nie pojechali na ten mecz
|
aNouc a co Ty 1 raz widzisz relacje z meczu ME dla przykładu w derbach Krakowa bramkę zwycięską strzelił dla ME Jirsak..
|
Przynajmniej beda chłopaki wiedziec jak daleko sa od poziomu ekstraklasy
wiecej to im da niz golenie jakis frajerów po 5-6 zero wiec nie wiem skad to oburzenie pamietajcie -lepiej byłoby by z czystym sumieniem co roku wprowadzac jednego zaowdnika z ME do pierwszego składu niż kolekcjonować nikomu niepotrzebne medale |
Cytat:
|
Wolałbym jednak podwójną wygraną :-) Jak to po co, swoim doświadczeniem mógłby ogarnąć towarzystwo.
Każdy medal związany z Wisłą czy to zdobyty nawet w szachach cieszy, to kolejna karta historii. Skaba skurczybyk ma dziś dzień konia. |
Jakie były prawidłowe odpowiedzi na pytania z konkursów, z relacji na oficjalnej? :D
Cytat:
Cytat:
|
6 zmian. 3 w przerwie i 3 w trakcie całego meczu. Papież i Chrapek po 5 goli
chyba:d |
Papież i chrapek po 5
|
3-0 o ładnie legia sprowadziła na ziemię młodych Wiślaków.
|
This is a pogrom. 4:0
|
Ale były peany na cześć naszej młodzieży :) I co? Wystarczy 2-3 zawodników z 1-go składu Legii, torchę pressingu i wszystko idzie w pył :)
|
Wynik bardzo dydaktyczny. Również dla niektórych kibiców.
(czekamy na tytuł na onecie: "LEGIA rozbiła Wisłe!!!") |
Cytat:
|
Chyba Kocoń,przynajmniej tak mi się zdaje ;) tak odpowiedziałem właśnie
|
Ładnie nas pocisnęli :)
Utalentowanej młodzieży to my nie mamy zbytnio. Całe życie będą w ME siedzieć. Taka prawda. Legia porobiła szkółki, z tego co wiem wyłapują talenty po całej Polsce i mają młodych: Zyro, Kosecki, Efir, Kucharczyk. A my mamy tylko Małeckiego... |
Cytat:
Kosecki - Warszawa (zreszta to syn Koseckiego...) Kucharczyk - Nowy Dwór Efir - Lublin faktycznie, cała Polska..... nie spinajcie, to tylko ME, pamietacie kto wygral to to w tamtym roku? albo kto byl drugi? no wlasnie.. |
Legia zapomniała o tym, że w ME nie chodzi o to kto skończy na 1. miejscu, ale o to żeby przygotować tych zawodników do naszej E-klasy. Jeżeli radochę sprawia im rozklepanie nas Mazengą, Wawrzyniakiem, Rybusem itd. to trudno. Natomiast naszych nie ma co o to obwiniać. To normalne, że miedzy MESA a E-klasą jest duża różnica. Musi być.
Żeby nie było, wygrywanie za pomocą Jirsaka, Riosa, Łobo itd. też uważam za śmieszne. Wszystko to wynika z tego, że nie ma już Wisły II, w której mogliby się ogrywać wracający po kontuzjach. |
Powiem szczerze, że jestem zszokowany. Wcześniej patrząc na tabelę myślałem, że rzeczywiście mają dobrą młodzież, a tu prosze wystawiają zawodników, z kadry meczowej na Wisłe. Ta ich pozycja jest zafałszowana, a potem tvn i onet krzyczy, że młodzież z legii świętuje mistrzostwo młodej ekstraklasy i jacy to oni zdolni nie są. Pozostaje śmiech. A sam fakt, że zasady tego nie uwzględniają, by piłkarze z kadry meczowej w tej samej kolejce nie mogli grać w MESA to kolejny przykład jak nasz futbol jest usilnie duszony przez władze...
Najlepszym komentarzem jest brak komentarza bo szkoda się denerwować |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl