Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Rezerwy Wisły Kraków, Centralna Liga Juniorów, pozostałe grupy wiekowe. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=920)

AL_PB 06.11.2010 22:41

Osobiście pierwsza połowa z przyśpiewkami anty pozbawiła mnie chęci dopingu w drugiej połowie. Praktycznie cały czas stałem z założonymi rękami. Zliczyłem 78 przyśpiewek na żydków i ich zgody. Doliczając bluzgi na sędziego. majchrowskiego, ległe itd wyszłoby ponad 100.

Niemogesiezarejestrowac 06.11.2010 22:43

A kto prowadził doping?

fan1906 06.11.2010 22:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AL_PB (Post 1006341)
Osobiście pierwsza połowa z przyśpiewkami anty pozbawiła mnie chęci dopingu w drugiej połowie. Praktycznie cały czas stałem z założonymi rękami. Zliczyłem 78 przyśpiewek na żydków i ich zgody. Doliczając bluzgi na sędziego. majchrowskiego, ległe itd wyszłoby ponad 100.

widocznie tłuką kompleksiarzy w szkole, na osiedlu, i tu się wykazują..

AL_PB 06.11.2010 22:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Niemogesiezarejestrowac (Post 1006342)
A kto prowadził doping?

Nie było gniazdowego. Kto chciał to na jana krzyczał i reszta się zajawiała. Ogólnie kilka osób stale coś krzyczało, ale co druga śpiewka była o żydach.

Szczęście, że przynajmniej było kilka naprawdę fajnych przyśpiewek.

AL_PB 06.11.2010 22:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan1906 (Post 1006351)
widocznie tłuką kompleksiarzy w szkole, na osiedlu, i tu się wykazują..

Bywa... Chuligani w tłumie i na trybunach. Na ulicach już nie bardzo.

Kandzior 06.11.2010 23:02

Gdzie można znaleźć jakąś aktualną tabelę Młodej Ekstraklasy. Oficjalna strona nie jest aktualna.

kreseq 06.11.2010 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kandzior (Post 1006355)
Gdzie można znaleźć jakąś aktualną tabelę Młodej Ekstraklasy. Oficjalna strona nie jest aktualna.

http://www.90minut.pl/liga/0/liga5045.html

pirat.z.karaibow 06.11.2010 23:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kandzior (Post 1006355)

www.90minut.pl

QBAS 06.11.2010 23:14

Jeśli dla kogoś argumentem jest, "że na Kałuży też bluzgają" to ja nie mam pytań. Pewnie, zejdźmy do ich poziomu bo oni już tam są. Świetny argument Panowie...

My jesteśmy Wisła Kraków. To do czegoś powinno nas zobowiązywać. Przynajmniej do tego, żeby prezentować się co najmniej o niebo lepiej niż koleżanki z gorszej strony błoń. Szczególnie gdy nie ma kibiców gości na stadionie, a na boisku grają w większości chłopaki, których średnia wieku oscyluje w okolicach 20 lat...

PvD 07.11.2010 00:01

Ja mam tylko nadzieję, że ci co dziś tak głośno krzyczeli "wszyscy wstają i śpiewają" a potem z automatu bo tak należy przecież "ruszcie dupy" ruszą swoje na kolejne mecze Młodej Wisły bo z dotychczasowych wizyt na stadionie Wawelu i przy R22 odnoszę wrażenie, że to inni powinni wam zaśpiewać "ruszcie dupy"!

Cytat:

no przepraszam cie bardzo ze przyspiewki anty cie urazily :|
mnie akurat nie uraziły ale mnie irytowały, że zamiast usłyszeć

Cytat:

# Jak długo na Wawelu- Hymn
# Biała Gwiazda na niebie się mieni
# Chłopcy z Reymonta
# Chociaż w świecie
# Gdzieś w starym mieście

j... żydów sk...

# Moja jedyna miłość
# Na polu jest mrok
# Najwspanialszy klub na świecie

cracovia to
to słyszałem

Cytat:

barak 6
jabać zydów
cracovia to....
pzpn

Wisła to jest potega

ch... ci na imię
legia to
majchrowski skur...

jazda jazda jazda

nie jestesmy aniołami....
jebac zydow
barak 6
cwel
różnicą chyba widać

Cytat:

fakt faktem bylo bardzo duzo Anty(kolo mnie siedzialy osoby ktore je liczyly na koniec wyszlo ponad 100 w calym meczu) ale mielismy do tego prawo!
w przyszłej rundzie mam nadzieję, na meczu Ekstraklasy zobaczysz jak wygląda doping w meczu derbowym i jak będzie wyglądało prawo do bluzgów na Cracovię.

jak się za coś zabieracie to róbcie to mądrze i z głową bo my nie Cracovia ale WIELKA WISŁA jesteśmy!

Brawo dla Młodej Wisły pokonali odwiecznego rywala i są na chwilę obecną liderem. Brawo Wiślacy! Wisła Pany!

Kandzior 07.11.2010 00:04

Dzięki za info kreseq i pirat.z.karaibow i dołączam się do wypowiedzi QBASa, że anty dopingiem tylko się kompromitujemy. Uwierzcie, że najlepszym strzałem w kierunki Pasów było by po prostu nie śpiewanie nic o nich. Jeśli ktoś nie wierzy niech sobie poczyta o kompleksach i ich objawach - bo te drugie bardzo łatwo rozpoznać.

royalmichael 07.11.2010 01:42

skrót z meczu
http://www.youtube.com/watch?v=wdMKGXAyHMw

Mila 07.11.2010 09:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AL_PB (Post 1006353)
Nie było gniazdowego..

Gniazdowy był :) a konkretnie J. niestety nie zdecydowal sie na prowadzenie dopingu podczas meczu a szkoda

h3po4 07.11.2010 10:03

Doping nie był zły jak by tylko odjąć 2/3 bluzg ;)

AL_PB 07.11.2010 10:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mila (Post 1006443)
Gniazdowy był :) a konkretnie J. niestety nie zdecydowal sie na prowadzenie dopingu podczas meczu a szkoda

To wiem, ale jak sam powiedziałeś - nie prowadził dopingu, także de facto był tam jako zwykły kibic ;)

fan01 07.11.2010 12:59

Dobrze, że na skrócie video nie słychać wielu anty..

h3po4 07.11.2010 13:18

Ooo nasz TS dobrze słychać i nawet dobrze wypadło ;)

fanfan 07.11.2010 13:36

Mam pytanie odnośnie Chrapka. On w Młodej Ekstraklasie gra jako defensywny pomocnik czy też ofensywny a może lewoskrzydłowy? Słyszałem że jako defensywny a na skrótach z Młodej Ekstraklasy jest bardzo często z lewej strony pomocy.

JrQ- 07.11.2010 17:19

Różnie gra.

matkur 15.11.2010 18:10

przegrywamy 1-0 z Legią .

już jest 2-0

skeba 15.11.2010 18:27

Jak u nich grają Wawrzyniak, Bruno Mazenga, Skaba - Trzeba sobie jakoś humorki poprawić :)

aNouc 15.11.2010 18:32

Wystawią sobie Wawrzyniaków, Skabów, Mezengów, na ławkę kładą Rybusa czy Cabrala i mamy efekty, szkoda że nasi nie biorą kogoś z dorosłej, np. wtedy gdy ten ktoś nie zagra meczu, albo zagra 10-15 minut. Niby jest ten Kurto czy Burliga ale to nie to samo, między innymi Żurawski i Rios powinni być teraz na Ł3.

PS
To za mało, Legia tak robi co mecz.

matkur 15.11.2010 18:35

Szkoda że Rios lub nawet Piotr Brożek nie pojechali na ten mecz

Kluvi 15.11.2010 18:36

aNouc a co Ty 1 raz widzisz relacje z meczu ME dla przykładu w derbach Krakowa bramkę zwycięską strzelił dla ME Jirsak..

bridgeburner 15.11.2010 18:38

Przynajmniej beda chłopaki wiedziec jak daleko sa od poziomu ekstraklasy
wiecej to im da niz golenie jakis frajerów po 5-6 zero
wiec nie wiem skad to oburzenie
pamietajcie -lepiej byłoby by z czystym sumieniem co roku wprowadzac jednego zaowdnika z ME do pierwszego składu
niż kolekcjonować nikomu niepotrzebne medale

skeba 15.11.2010 18:42

Cytat:

Wystawią sobie Wawrzyniaków, Skabów, Mezengów, na ławkę kładą Rybusa i Cabrala i mamy efekty, szkoda że nasi nie biorą kogoś z dorosłej, np. wtedy gdy ten ktoś nie zagra meczu, albo zagra 10-15 minut. Niby jest ten Kurto czy Burliga ale to nie to samo, między innymi Żurawski powinien być teraz na Ł3.]
Niech nasi młodzi mają przetarcie, po co Żurawski tam ? My się cieszymy z wygranej seniorów. Oni się cieszą, że młodzi wygrają (lecz niech nasi jeszcze walczą)i. Każdy będzie zadowolony :)

aNouc 15.11.2010 18:43

Wolałbym jednak podwójną wygraną :-) Jak to po co, swoim doświadczeniem mógłby ogarnąć towarzystwo.
Każdy medal związany z Wisłą czy to zdobyty nawet w szachach cieszy, to kolejna karta historii. Skaba skurczybyk ma dziś dzień konia.

Kamson 15.11.2010 18:59

Jakie były prawidłowe odpowiedzi na pytania z konkursów, z relacji na oficjalnej? :D

Cytat:

ile zmian można maksymalnie przeprowadzić w Młodej Ekstraklasie
Cytat:

Kto w tej chwili (koniec I połowy meczu z Legią) jest najlepszym strzelcem Młodej Wisły

matkur 15.11.2010 19:00

6 zmian. 3 w przerwie i 3 w trakcie całego meczu. Papież i Chrapek po 5 goli
chyba:d

Adamek21 15.11.2010 19:09

Papież i chrapek po 5

matkur 15.11.2010 19:18

3-0 o ładnie legia sprowadziła na ziemię młodych Wiślaków.

Dean 15.11.2010 19:32

This is a pogrom. 4:0

Oldpara 15.11.2010 19:33

Ale były peany na cześć naszej młodzieży :) I co? Wystarczy 2-3 zawodników z 1-go składu Legii, torchę pressingu i wszystko idzie w pył :)

ślimak 15.11.2010 19:40

Wynik bardzo dydaktyczny. Również dla niektórych kibiców.

(czekamy na tytuł na onecie: "LEGIA rozbiła Wisłe!!!")

TS Girl 15.11.2010 19:50

Cytat:

Tym razem pytamy o:
najmłodszego zawodnika w kadrze Młodej Wisły. Kto nim jest?
Kto to był? Kocoń, czy może ktoś inny?

Młody89 15.11.2010 20:29

Chyba Kocoń,przynajmniej tak mi się zdaje ;) tak odpowiedziałem właśnie

skeba 15.11.2010 20:35

Ładnie nas pocisnęli :)
Utalentowanej młodzieży to my nie mamy zbytnio. Całe życie będą w ME siedzieć. Taka prawda. Legia porobiła szkółki, z tego co wiem wyłapują talenty po całej Polsce i mają młodych: Zyro, Kosecki, Efir, Kucharczyk.

A my mamy tylko Małeckiego...

fan01 15.11.2010 20:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skeba (Post 1011988)
Ładnie nas pocisnęli :)
Utalentowanej młodzieży to my nie mamy zbytnio. Całe życie będą w ME siedzieć. Taka prawda. Legia porobiła szkółki, z tego co wiem wyłapują talenty po całej Polsce i mają młodych: Zyro, Kosecki, Efir, Kucharczyk.

A my mamy tylko Małeckiego...

Żyro - Piaseczno
Kosecki - Warszawa (zreszta to syn Koseckiego...)
Kucharczyk - Nowy Dwór
Efir - Lublin

faktycznie, cała Polska.....

nie spinajcie, to tylko ME, pamietacie kto wygral to to w tamtym roku? albo kto byl drugi? no wlasnie..

dj_ibutti 15.11.2010 21:11

Legia zapomniała o tym, że w ME nie chodzi o to kto skończy na 1. miejscu, ale o to żeby przygotować tych zawodników do naszej E-klasy. Jeżeli radochę sprawia im rozklepanie nas Mazengą, Wawrzyniakiem, Rybusem itd. to trudno. Natomiast naszych nie ma co o to obwiniać. To normalne, że miedzy MESA a E-klasą jest duża różnica. Musi być.

Żeby nie było, wygrywanie za pomocą Jirsaka, Riosa, Łobo itd. też uważam za śmieszne.
Wszystko to wynika z tego, że nie ma już Wisły II, w której mogliby się ogrywać wracający po kontuzjach.

maciekd14 15.11.2010 21:22

Powiem szczerze, że jestem zszokowany. Wcześniej patrząc na tabelę myślałem, że rzeczywiście mają dobrą młodzież, a tu prosze wystawiają zawodników, z kadry meczowej na Wisłe. Ta ich pozycja jest zafałszowana, a potem tvn i onet krzyczy, że młodzież z legii świętuje mistrzostwo młodej ekstraklasy i jacy to oni zdolni nie są. Pozostaje śmiech. A sam fakt, że zasady tego nie uwzględniają, by piłkarze z kadry meczowej w tej samej kolejce nie mogli grać w MESA to kolejny przykład jak nasz futbol jest usilnie duszony przez władze...
Najlepszym komentarzem jest brak komentarza bo szkoda się denerwować

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl