![]() |
Wisła Kraków 2:1 (1:0) Lech Poznań
Bramki: Małecki ,Brożek Skład:Mi¶kiewicz, Głowacki, Bunoza, Jovanovic, Stolarski,Stjepanovic, Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek, Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Burliga |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2-1 (1-0)
Bramki: Brożek, Garguła Skład:Mi¶kiewicz - Głowacki, Bunoza, Jovanovic, Stolarski - Stjepanovic, Małecki, Nalepa, Garguła, Chrapek - Brożek Zmiany: Fryc, Sarki, Boguski |
Wisła Kraków - Lech Poznań 1-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarki - Brożek Zmiany: Boguski,Burliga, Fryc Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarkii - Brożek Zmiany: Boguskii, Burliga, Fryc |
Wisła-Lech 2:0(1:0)
Bramki:Brożek,Boguski Skład:Mi¶kiewicz-Burliga,Głowacki,Jovanovic,Bunoza-Sarki,Stjepanovic,Garguła,Chrapek,Małecki-Brożek Zmiany:Boguski,Nalepa,Fryc |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramki: Brożek, Chrapek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarkii - Brożek Zmiany: Boguskii, Burliga, Fryc |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanović - Sarki - Garguła - Chrapek - Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Nalepa, Boguski, Burliga |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski - Głowacki - Jovanović - Bunoza - Stjepanović - Sarki - Garguła - Chrapek - Małecki - Brożek Bramki: Brożek, Garguła Zmiany: Nalepa, Boguski, Burliga |
Wisła- Lech Poznań 2-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz- Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza- Chrapek, Garguła, Stjepanovic, Nalepa, Małecki- Brożek Bramki, Chrapek, Małecki Zmiany: Sarki, Fryc, Burliga |
Wisła- Lech Poznań 0-1 (0-0)
Skład: Mi¶kiewicz- Stolarski, Głowacki, Chavez, Bunoza- Lech, Stjepanovic, Nalepa, Chrapek, Boguski - Brożek Bramki, - Zmiany: Żemło, Garguła, Kuczak |
Wisła Kraków - Lech Poznań 1:1(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek , Stjepanović, Garguła-Boguski , Brożek Bramki : Brożek , Garguła Zmiany : Sarki ,Nalepa , Burliga |
Wisła - Lech 3:2 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany : Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Boguski, Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc, Burliga, Boguski Bramki: Małecki, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarki - Brożek Zmiany: Fryc, Stjepanovic, Boguski Bramki: Małecki, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramka: Brożek, Garguła |
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarki - Brożek Zmiany: Burliga, Stjepanovic, Boguski Bramki: Garguła, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Sarki - Brożek Zmiany: Burliga, Stjepanovic, Boguski Bramki: Garguła, Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz -Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanović, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski, Nalepa, Boguski Bramki: Brożek,Brożek ,Bunoza |
Wisła Kraków - Lech Poznań 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz -Burliga, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Stolarski,Stjepanovic, Boguski Bramki: Garguła, Brożek, Sarki |
Wisła Kraków - Lech Poznań 3-1(2-0)
Skład: Mi¶kiewicz -Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki, Sarki - Brożek Zmiany: Burliga, Stjepanovic, Boguski Bramki: Garguła , Brożek , Małecki |
Wisła Kraków - Lech Poznań 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanovic, Bunoza - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Małecki, Boguski - Brożek Zmiany: Nalepa, Sarki, Burliga Bramki: Brożek, Chrapek, Sarki |
Wisła Kraków - Lech Poznań
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Nalepa, Garguła, Sarki - Brożek Zmiany: Chrapek, Boguski, Fryc Wynik: 3:2 [1:1] Bramki: Brożek, Stjepanovic, Małecki |
Wisła - Lech 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Boguski, Burliga Bramki: Paweł Brożek, Małecki |
Wisła - Lech 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Małecki, Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Fryc, Burliga Bramki: Brożek |
Wisła - Lech 2:0(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła - Sarki, Brożek, Małecki Zmiany:Fryc,Nalepa,Boguski Bramki:Brożek 2x |
Wisła - Lech 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Sarki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki -Brożek Zmiany: Boguski, Stjepanović, Burliga Bramki: Brożek |
Wisła - Lech 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Sarki, Nalepa, Chrapek, Garguła, Małecki -Brożek Zmiany: Boguski, Stjepanović, Burliga Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła - Lech 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Małecki -Brożek Zmiany: Boguski, Nalepa, Burdenski Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:1(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanovic, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramki: Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Lech Poznań 1:0(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Nalepa, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramki: Brożek |
Wisła 1:1 (0:0) Lech
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła - Sarki, Brożek, Małecki Zmiany: Boguski, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 1:1(0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanovic, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Burliga, Fryc Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanovic, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Burliga Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Głowacki, Jovanović, Bunoza - Małecki, Chrapek, Garguła, Stjepanovic, Boguski - Brożek Zmiany: Sarki, Nalepa, Fryc Bramki: Brożek, Małecki |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Nalepa, Burliga Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Lech Poznań 2:0 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Boguski , Małecki - Brożek Zmiany: Sarki , Nalepa , Fryc Bramki: Brożek, Boguski |
Skład: Mi¶kiewicz - Stolarski, Jovanović, Głowacki, Bunoza - Nalepa, Chrapek, Garguła, Sarki, Małecki - Brożek Zmiany: Boguski, Stjepanovic, Burliga Bramki: Brożek, Garguła |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 19:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl