![]() |
Cytat:
Jeden z symboli krętactwa baniak zrobi tak żeby było dobrze jemu podobnym |
x2 lol brak słow, choć flota powinna też karngo chyba dostać
|
siejewicz sprzedał się za windowsa 95 na dyskietce.
|
Jak można tak ordynarnie drukować :evil:
|
Dwa karne dla parchatych? Pytanie brzmi: kto wziął kasę, sędzia czy zawodnicy Miedzi za faule. Chyba jednak łatwiejsza ta druga opcja.
|
Przestańcie znowu snuć te domysły o kupowaniu, jakby nie patrzeć, to żydki były faworytem w tym meczu...
Moglby ktos jeszcze raz napisac wszelkie mozliwe scenariuszegdy zydki zdobeda 3 punkty? |
dobrze jest;)
|
hahahahahaha
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Karny dla Miedzi i piękny strzał nad bramką. I ta rozpacz zawodnika... Gdybym był prokuratorem z Wrocławia już bym był w drodze na ten mecz :evil:
|
no i jeszcze lepiej
jak brukbet by teraz zremisował to ktos wchodzi? |
17:45
W tym momencie sytuacja w tabeli wygląda tak: 1. Zawisza 66 2. Termalica 66 3. Cracovia 64 |
1. Zawisza 66
2. Termalica 64 3. Cracovia 64 17:52 Ani Zawisza, ani Termalica przegrać nie mogą. |
Przy remisie Niecieczy i zwycięstwie parchów wchodzi Termalica, tak?
Ma lepszy bilans bramkowy w bezpośrednich meczach, ale jeśli się mylę wyprowadźcie mnie z błędu |
1. Zwycięstwa Zawiszy i Termaliki oznaczają awans tych drużyn do ekstraklasy
2. Zwycięstwa Cracovii i Floty, przegrana Zawiszy (i Termaliki z Flotą). Awans Cracovii z pierwszego miejsca i Zawiszy po uwzględnieniu wyników z małej tabelki 3. Zwycięstwo Cracovii, remisy Zawiszy i Termaliki. Decyduje mała tabelka, awans Cracovii i Zawiszy 4. Zwycięstwa Zawiszy i Cracovii, remis Termaliki. Awans Zawiszy z pierwszego miejsca i Termaliki dzięki lepszemu bilansowi bezpośrednich spotkań z Cracovią 5. Zwycięstwo Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, przegrana Termaliki różnicą mniejszą niż pięć bramek. Awans Zawiszy i Termaliki 6. Zwycięstwo Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, wygrana Floty co najmniej pięcioma bramkami. Awans Zawiszy i Floty 7. Wygrane Termaliki i Cracovii, remis Zawiszy. Awans Termaliki, a Cracovia i Zawisza muszą rozegrać baraż o drugie miejsce 8. Wygrana Zawiszy, remis lub porażka Cracovii, wygrana Floty z Termaliką 4:0. Awans Zawiszy, baraż o drugie miejsce między Flotą a Termaliką |
Ja .......e. No po prostu coś niebywałego. Nie wiedziałem jak padały gole dla żydów, ale teraz patrzę - dwa karne. Karny dla Legnicy - przestrzelony. To jest tak oczywiste, że aż się odechciewa... :-)
Ciekawe, czy wynik w Niecieczy się utrzyma... Cytat:
|
Cytat:
A gdyby rzeczywiście tak łatwo było o handel w dzisiejszych czasach, to czemu nie ustawił Filipiak meczu tydzień temu? Zresztą były tu osoby które by sobie dały ręce uciąć, że cracovia ma pewne 3 punkty... I co? I by ....a teraz tych rąk nie mieli :D. Trzymać kciuki za Termalicę i tyle. |
Cytat:
|
Żydy za dużo mają za uszami w ostatnich latach ,żeby nie snuć różnych domysłów hehehe. Murzyni w Świnoujściu są nieprzewidywalni i żeby się nie skończyło jak tydzień temu,że już wszystko było pięknie a skończyło się kupą.PS. Karny Grzegorzewskiego z Miedzi mistrzostwo świata. Baniak po meczu powie ,że Beckam też kiedyś tak strzelił, każdemu się zdarza ;)
|
Cytat:
|
W związku z przypadającą dzisiaj 10 rocznicą bytności na forum, proszę piłkarzy Termaliki i Zawiszy o nie granie w C H U J A, tylko sprawienie mi jubileuszowego prezentu. Dziękuję.
|
proszę o to samo
ps. Boże.... ten komentator w meczy Polonia-Zawisza - Zawisza bardzo dobrze rozegrała, Zawisza wyszła ... :cenzura: ja p... Termalica daje d... |
Ja .......e...
|
Stało się, katastrofa jak na razie...
Ja to raczej obstawiam, że Miedź strzeli na 2:2 :) |
juz po ptokach, nie strzelą nic, flota ich ciśnie
|
Cytat:
Nigdy nie obstawiam, bo na dłuższą metę w zakładach przegrywa się sporą kasę. A racje miałem, Termalica miała awans, sama go oddała bez walki po przerwie. |
Przecież to oczywiste że wejdzie Zawisza i judasy. Ale naprawdę nikt z was się nie cieszy że będą derby??
|
Jakież to przewidywalne. Swoją drogą, to Termalica nie pierwszy mecz wali w ch*ja w drugiej połowie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Myślę, że każdy miałby inne podejście do powracających Derbów, gdyby żydostwo awansowało z 10-punktową przewagą i ładnym bilansem bramek, gdyby po prostu była świadomość, że awansowali, bo są dobrzy. A są ciency jak dupa węża, z taką grą za rok o tej porze polecą z hukiem.
|
Cytat:
|
Pozamiatane :evil:
|
no i żydy w e-klasie
powinni ufundować pomnik bramkarzowi Olimpii, który w 94 minucie strzelił Termalice bramkę w przedostatniej kolejce. Ile te parchate miały w tym sezonie szczęścia, to nie do wiary |
Cytat:
|
Cytat:
|
ku*wa mać, ale scenariusz parchate żydy w TME, a wydawało się właśnie w ostatniej kolejce że to oni i Zawisza awansują ze względu na terminarz. fuksa mieli co nie miała, ale wielka w tym zasługa Cabaja który sprezentował Cracovii gola na 2-1 jak grali z Sandencją Nowy Sącz
|
Termalica drugi sezon przygrywa awans w samej końcówce, gdzie miała duzą przewagę punktową.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl