![]() |
A Jaliens, którego połowa z was okrzyknęła najlepszym piłkarzem w historii Ekstraklasy super zaczyna od 2 zawalonych bramek w 45 minut.
|
Kowalski :D
|
kolejne drewno wchodzi - Kowalski
|
My polacy to cos kiepsko z kondycja mamy, popatrzcie na takiego giggsa w United, ma 37 lat a potrafi wygrywac im mecze swoimi genialnymi zagraniami, zurawskiego w bezposrednim pojedynku by zjadl
|
dopiero teraz możemy sie bać o wynik
|
Jest nasz stoper na boisku :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I odrazu Bramka :( 0-3
|
Ale bramka... 3:0 w plecy
|
3;0 ehhh to po meczu
|
Ogladanie czlapiacego dziadka Zurawskiego, to cos nadzwyczaj ohydnego.
Mozna to tylko porownac do striptizu w wykonaniu 90-latki, lub ewentualnie strzalu w wykonaniu Lobo :lol: Ps. narzekaliscie na Sziwakowa, tymczasem Gargula w 10 minut mial wiecej strat od niego |
Cytat:
tak jest już 3-0 |
Kiedyś porażka z Valerengą to była nasza tragedia, teraz jakbyśmy z nimi odpadli z pucharów po karnych to byłby mega sukces. To się skończy 5:0...
|
3:0, tym razem ładny gol im wyszedł
|
a nie mówiłem że możemy się bać 10 sekund po wejściu Kowalskiego stracona brama
|
deklasacja, poniżenie...
|
Pajlić to jednak nie lewy obrońca...
|
Branco i Kurorto nie nadają się do pierwszej jedenastki, wydaje mi się że Kurorto powinien ogrywać się bo teraz na chwilę obecną jest za słaby:(
|
Jezus... czy my nawet w sparingach musimy się kompromitować? :(
|
Okazji bramkowych naszego zespołu dzisiaj to na palcach jednej reki mozna policzyc. Nie ma kto strzelic bramki a Maaskant dalej trzyma Zurawskiego.
|
Cytat:
|
mamy szczescie ze nie gramy z kopenhaga, ktora 5-1 wygrala z valerenga, w przeciwnym razie wynik bylby dwucyfrowy.
|
Cytat:
Tragedia 3:0 ....Pismaki nas zjedzą :rotfl: Po za tym gramy za wooooolnooo..... |
Zastanawia mnie jedno, po co oni grają te sparingi jak nic im się nie chce, kazdy kibic bez tych meczy wiedział że brak bocznych obrońców i napastnika tak się własnie skończy, obyśmy jakąkolwiek bramkę w sparingach strzelili...jakich czasów człowiek musiał dożyć
|
Ale nas jadą...
Nie, to jest straszne. |
Wisla powinna rozegrac kilka latwych meczow z malo wymagajacymi rywalami z jakiejs moze 2. ligi hiszpanskiej. Moze sie uda jeszcze jakis zespol zalatwic. Po to aby przetrenowac warianty, rozegrac cwiczone zagrania i testowac ustawienia.
Za takimi rywalami, jestesmy w ciaglej presji i raczej ciagle bronimy sie... |
no i 4 do 0 no to pięknie
|
Dziękuję, postoję. Porażka.
|
4:0 to za mało by kibica załamało..
|
zalosne ku wa mac
|
popłynęliśmy
|
4-0 :( wezcie wprowadzcie kogokolwiek za Kowalskiego..
|
mi by było wstyd na ich miejscu wrócić do Polski
|
1! Mało
2! Mało 3! Mało 4! Mało 5? TRAGEDIA |
Może to i sparing... ale i tak wstyd na całą Polskę...
|
dno i wodorosty jak narazie ..
|
kuzwa ja wiem ze to sparing ale takie baty dostajemy ze szok... Maaskant za bardzo naszych kopaczy przetrenował...
|
wstyd Panowie ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl