![]() |
Coś mi się wydaję, że i remis Maaskanta ucieszy sądząc po wypowiedziach przedmeczowych. Legia ma tą przewagę, że Skorża zna umiejętności naszych kluczowych zawodników (Brożek, Sobolewski, Małecki) i to jakiś atut na pewno jest + do tego słaba obrona. Ehh będzie ciężko, stawiam na remis ale licze oczywiście na zwycięstwo Wisełki.
|
Cytat:
|
Oceniajcie Jirsaka po meczu nie przed meczem ja pie.... zobaczymy co to będzie , mam mieszane uczucia.
|
Słyszeliście wywiad z Maaskantem,
|
Bardzo dobrze....napewno skłąd Wisły jest choć trochę zaskoczeniem dla Skorży czyli Jirsak w pierwszej jedenastce...takimi decyzjami się wygrywa mecze...... element zaskoczenia Panowie
|
Po skladzie widac wyraznie, ze Maaskant chyba odbyl rozmowe z prezesem ;). Trzeba koniecznie jakies punkty zdobyc, stad Jirsak, Sobolewski i Gargula w srodku.
|
Nie sądzę od razu , że Jirsak nie będzie pasował do tej koncepcji , zawodnik który potrafi grać piłką i puścić niezłą prostopadłą piłkę . Ale tak nie potrafi wziąć nie raz ciężaru gry na siebie , głównie tego za co jest odpowiedzialny czyli rozegranie. Podoba mi się u niego również to ,że zawsze stara się wychodzić do piłki , pokazywać kolegom do grania , nie ucieka od tego , tylko sam zgłasza się aby grać przez niego piłę. Także zobaczymy ale jak mówię nie widzę tu powodu do większego narzekania.
Już czuć presję meczową , także mam nadzieję , że obegramy Legię ! Ale będzie ciężko. Nie jestem pewien nawet remisu , lecz wierzę ! |
oo Heniu na trybunach :D
|
już żałuje że nie zdobyłem kasy na bilet... :( a teraz JAZDA JAZDA JAZDA
|
Wygramy wygramy wygramy .................
|
k.... pokonamy :)
|
legła, legła legła
|
zaczelo sie podejrzanie dobrze
|
Nie mieli kogo dać na komentatora tylko Mielcarskiego?
|
Tak zapytam może ktoś wie.
Gdzie kupić taką kurtkę zimową jaką ma na sobie Maaskant. |
Co za żenada, aby skadnować nazwisko Skorża.
|
mario!!!!!!!!!!!!
|
PhantomRanger, czemu żenada? Ja Maćkowi jestem wdzięczny, że z niczego zrobił 2 MP :]
|
jakby nam teraz Komorowski strzelił, to byłby to mega przekręt PZPN
|
ale mi cisnienie skoczylo kurde jazda z nimi
|
no słabo to wyglada w obronie
|
Bunoza w kolejnym meczu potwierdza, ze jest pilkarskim inwalida.
|
Cytat:
Należało mu się raz, przy powrocie na stare śmieci i tyle. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Brożek nie umie przyjąć i zagrać piłkę .....
|
tymczasem Cracovia prowadzi 1:0 ;/
|
Calieri, przecież on wyleciał z Wisły a nie przeszedł do Legii :]
PhantomRanger, bo ja wiem, ani nie spadliśmy z ligi, 2 razy byliśmy mistrzami, gnietliśmy w lidze wszystko. A że w pucharach nie wyszło? Mnie osobiście bardziej zależy na panowaniu w lidze niż w Europie. |
Cytat:
Cytat:
A co do europucharów, to nie tylko z Levadią była największa kompromitacja. Chociażby Valerenga gdzie mieliśmy lepszy skład. Widzę że już nie pamiętasz jak rozwaliliśmy Beitar u siebie, pokonaliśmy Barcelonę, która zdobyła w tamtym sezonie 3 trofea (A jeżeli mnie pamięć nie myli to w LM jako jedyni z nimi wygraliśmy), albo dwumeczu z Tottenhamem? --- Opanujcie się trochę. Skupcie się na meczu, a nie na wylewaniu żali tutaj. |
Przegraliśy z Levadią i? O sukcesach się nie pamięta, trzeba wyciągnąć same negatywne wspomnienia dotyczące Maćka?
@calieri trener, to nie piłkarz. Trener ma mniej ofert i idzie tam, gdzie go chcą. Gdzieś musi zarabiać, a Wisła go zwolniła. Nie zdradził nikogo. Bunoza...jakiś taki niewysportowany... |
ku...wa nędza i rozpacz...jednej akcji ofensywnej przez pół godziny żeby nie zrobic. Zalozcie sobie temat o Skorzy bo zal tego czytac.
Zadnego pomysłu, dzida na Brożka i tyle...co ten Pan M..... robi w tym zespole |
Bez żalu i bez uwielbienia. Skoro sam mówisz, był w pracy, tak samo jak w Wiśle. To za co brawa? za to że przychodził do pracy? Tak jak teraz przychodzi do Legii? Rywala, bądź co bądź?
ALe nasi tak źle nie grają, rozgrywają w miarę piłkę, nie dają tak strasznie się Legii przycisnąć. Może nie będzie tak źle:) |
Cytat:
|
Małecki i Bunoza cienizna.
|
Cytat:
Cytat:
|
Haaahaaahaha!!!!
Odbijaja sie od bunozy jak od sciany |
No to zdecydujmy się czy to tylko praca czy i coś więcej:) Ja nie mam zaufania do Skorży choć wdzięczny za mistrzostwa jestem, to na pewno. Tym bardziej, że kropka w kropkę jak mój szwagier wygląda:) się śmieje nawet, że od żony się wymyka potajemnie trenować Legię:)
Vaazon tak samo jak wielu kibiców względem Kasperczaka. I Frankowskiego. To też tylko praca, a zdobył więcej dla Wisły niż Skorża. Ja nie mam ograniczonych poglądów, szacunek mam, ale lubić już nie muszę. |
Jeeeeest!!!
|
Pieeeeknieeee !
|
Goool Brożek, piękna akcja;d
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl