![]() |
Kurde nooooooooooooooooooooo
|
dobra zaczynamy mieć sytuację...może parchy spuchną....
|
powiedzcie mi, jak, ale naprawde, jak on tego nie strzelił
|
kur...a ale dziady...nie mamy szans jesli nie wykorzystujemy takich sytuacji...oby sie to nie zemscilo
|
o ja pier Brożek!
|
Brożek seta, potem rożny, dwóch się minęło, a trzeci strzelił w kosmos. Paranoja.
|
Pech to pech. Lech ma strzał zycia. Cabaj mez zycia - tragedia
|
Paweł "chybił-trafił" Brożek, nowa twarz Lotto...
|
kontratak swietny, a cabaj interwencja zycia w domu fap fap
|
Czy ....A nie potrafia nasi strzelić po ziemi, każda piłka dach
|
Panowie to może być śmieszne ale ja znam i używam więcej sposobów na uderzenie piłki;]
jak można na takiej murawie tak strzelać.. wszystko na siłę i w górę... 0 techniki;] |
chyba interwencję kolejki już mamy... szkoda że w meczu z nami...
|
zastanawiam się czy dziś bedzie jakiś super babol bramkarzy...w sumie bronia specjaliści od tego..mam nadzieję, że dziś to bedzie cabaj...
|
ale Chavez wejscie i podanie.
|
Tak jak mówiłem, wczasowicze przyjechali do leniwych krajowców i poszli razem na plażę pokopać piłeczkę.
Kirm po ziemi strzelił i przełamał Cabaja, ale dupa :/ |
no zaczyna sie mecz kulawy ze ślepym ale cos sie zaczyna dziać
|
Paweł Brożek chyba powiedział do jednego pasiaka "Ku*wa gówniarzu" ;D
|
ale padaka... paradoksalnie najlepiej prezentują się: Chavez, Bunoza i Mario...
|
nooooooooooo, genialnie !!!!
|
".... ci na imie, Małecki ty s....ysynie" ... no comment...
|
No i na orbitę...
|
jutro na ME bedzie lepszy poziom
to jest hańba dla WIsly co ci ludzie tam robią Piotr Brożek nie gra lepiej niz Boukhari ale czy tam nie moze zagrac ktos normalny, np. Rios ? co jest z nim nie tak ? potrafi sie zastawic, podac niekonwencjonalnie, uderzyc z daleka zastanawiam sie czy oni coś robią w ogole na treningach skoro nie potrafią wymienić 2-3 porządnych podań - czy tylko sie polskiego uczą ? i do tego widać golym okiem, ze sa zajechani - biegają cały czas jednostajnie |
Mały......:(
|
lipa lipa lipa
|
Kiedy Małecki nauczy się dośrodkowywać?? to już ja lepiej potrafie
|
Jedyna nadzieja że pasiaści sami sobie coś strzelą, Wisła nie da rady.
Ale może być ciężko bo bramkostrzelny duet stoperów Wasiluk-Jarabica pozostaje w odwodzie. |
Czy Małeckiemu ktoś może wytłumaczyć, żeby nie brał się za dośrodkowania póki się tego nie nauczy?
|
żenujący mecz. Żenujący kopacze.
|
- Posypała się obrona Cracovii po zejściu Suarta. Co się wtedy stało?
- Nic nowego - powinien odpowiedzieć :D |
mecz żałosny gra słaba i bardzo słaba drużyna niestety ale poziom 3 ligi...:( wielkie rozczarowanie jak każdy mecz wisły w tym sezonie. Miejmy nadzieje ze coś się zmieni bo ŻAL patrzeć
|
Cytat:
|
O jakie fajne staty. Chyba w ostatnie 10 minut je zrobiliśmy -.-
|
Małecki
Małecki znowu najgorszy tylko się kiwa i traci piłki, a najlepszy Chavez
|
Jak tylko jest jakas akcja nasza,chociaz z dupy to sie goscie gubia,trzeba isc do przodu to cos sie cudem ustrzeli,jak dalej bedziemy stali to ch.ja zdzialamy.... Cabaj z dupy Brozia wybronil powinno byc 1-0 dla nas.
|
Cytat:
O ile mi się wydaje to słowa cytowane są słowami obelżywymi, gdybym był na miejscu Małeckiego złozył bym pozew cywilny, co prawda sprawa nie do wygrania ale przynajmniej wiedzieliby za co go gnoić |
Cytat:
|
Małecki się stara, ale Parchy cel osiągnęły - zesrany jest mocno... Chłop na 4 zagrania psuje 5.
Ale najgorszy na boisku chyba Garguła. |
A to oni go jadą tak za nic czy coś zrobił? Serio pytam bo nie wiem.
|
Malecki to jest jednak kopacz od 7 bolesci, dwoch stoi wolnych w polu karnym ten laduje na sile. Pozniej rzut wolny a ten laduje w trybuny szkoda slow..
|
a ja mam takie pytanie.. czy widział ktoś (moim zdaniem, mogę się mylić) taką jakby małą kłótnie Małego z Guła o wolnego pod koniec?
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl