![]() |
hahahah Brawo Mariusz!!!
|
no to się porobiło ...
|
Macie k**** swojego PAwełka wsyzscy jego ulubieńcy! A wcześniej nie umiał złapać wrzutki burego
|
Mario karateka :D
|
O jedno drewno mniej na boisku!
Dzięki Mariusz, że mi ulżyłeś. |
W sumie dobrze zrobił teraz Pawełek bo gol bylby !!!
|
Małecki zmarnował 100% akcje... i jak słychać kibice Jagi za nim nie przepadają, z resztą jak większość kibiców innych klubów też.
Pawełek...... obrona.... dziękuję dobranoc! |
Gamoń Gamoń Gamoń !
|
mam nadzieję, że po tym meczu Maaskant wreszcie coś zrozumie...
|
Oj Pawelek.... Z lokcia w to miejsce?
|
Całkiem przyjemny ten mecz. Można się czasami uśmiać :D
|
Z taka obrona trudno sie dziwic. Pawelek probowal ratowac sytuacje, ale nie wyszlo.
|
Ale jakie wy macie pretensje do Pawełka? Co niby miał zrobić? Puścić Grosickiego żeby było po meczu? No bez jaj, jak możecie go oskarżać o tą sytuacje.
|
Akurat Pawełek bardzo dobrze się zachował. To nie jego wina, że zawodnik wyszedł sam na sam i to była prawie na 100% bramka. Przy 3:1 byłby koniec. Przy 2:1 i nawet grze w dziesięciu jedna bramka może wpaść.
|
Mógł mu mocniej wy....ić :)
|
Kupa smiechu ten Pawełek skąd on sie wzioł ;/ Jovanić zdrowiej jak najszybciej !
|
Może dzięki tej czerwieni Mario zasiądzie na dłużej na ławce, oby. Podania ładne ale jaki z nich pożytek....
|
Może by Cleber zdążył ją wybić... Ale nie jestem pewien. A jak nadajecie na Pawełka to grajmy bez bramkarza, bo przecież bramkarz to najmniej ważny zawodnik...
Filip powodzenia... |
A Kurto wchodzi z rozbitą głową - umieram ze śmiechu, co za komedia.
|
Pawełek... Cisną mi się na usta wulgaryzmy jak o Tobie pomyślę... Pokażesz znowu "fucka" kibicom??:evil::evil:
|
Albo czerwona albo 3:1. Wybrał grę w 10, źle? Może jakimś cudem zremisujemy i on będzie miał w tym udział.
|
Pawełek to jest ....a geniusz, nie ma co...
Już nie chodzi o tą czerwoną, tylko o ten strzał Burkhardta |
Ale jak się kokosi ten Kurto! Widzi, że zepsółp rzegrywa, ma szanse zagrac w ekstraklsie to powienien zapierniczać z tym ubieraniem się a to trwa kilka minut!
|
Pawełek się dobrze zachował. Zaryzykował jak Suarez na MŚ, czy się opłaci zobaczymy, ale ja do niego pretensji nie mam.
|
nie mamy obrony, nie mamy bramkarza, hmm...brawo zarząd, to może od razu grajmy systemem 0-5-5?
|
Cytat:
|
Dobra teraz już nie ma co jechać po Pawełku zachował się dobrze lepsza czerwień niż 1:3 ....
ale ja się pytam gdzie ta ofensywa 1 sytuacja w 2 połowie .... |
Lepiej podziękujmy Pawełkowi, że mamy jeszcze szansę na remis.
Może jakiś stały fragment wejdzie. |
Wlaczylem mecz doslownie przed chwila bo dopiero wrocilem do domu...jak caly mecz nasza obrona ( tfuuu jaka obrona....) gra jak teraz to ja sie dziwie ze taki niski rezultat jest. Co do Pawelka to chlop probowal ratowac sytuacje nie wszylo trudno, nie widzialem jak bronil wczesniej ale po tym co teraz zrobil to nie mozna zwalac winy...zawalila obrona.
|
Parodia w klubie trwa...tu nikt nie pomoże...winny jest Cupiał i jego żołnierze, jak nie zmienią podejscia będzie coraz gorzej
|
Maaskant to dobry trener ale chyba na środek tabelii w Holandii tam często są wyniki po 2:2 , 3:2 , 4:3.... u nas z tym co mamy to gracze mają zapierdzielać na boisku bo klepać technicznie to oni nie umieją ...
|
Oby ten faul był ostatnim zagraniem Mariusza P. w historii jego występów w Wiśle... Wierzę w to - Maaskant jak widać nie boi się ruszać "nietykalnych". Przekonał się o tym Brożek, przekonał Małecki, przekona mam nadzieję szołmen.
Powodzenia Filipku :) |
Sobol chyba jednak najlepsze lata ma za sobą, bo wszystkie piłki do tyłu, zero gry głową, zero strzałów, brak dynamiki, odpuszczanie krycia....a to był mój ulubiony zawodnik. Szkoda
|
Cytat:
Pawełek bohater:D. |
Kurto na pewno nie jest słabszy od Pawełka!
|
Z tego co widzę teraz powinni szansę Kurto dać !!! może to będzie nowy Kuszczak ...
|
Cytat:
Noo, takie wspaniałe rezultaty mieli Skorża i Kasperczak a tu ich wywalili i dali takiego nieudacznika :-P |
Małek to lubi nam żółtka dawać :/
|
Basalaj dziala na szkode spolki, wszedzie indziej juz by go wywalili.
|
No to czeka na środek tabeli....a tu mecze z Lechem, Legią, Polonią przed nami...jak rozwalić wszystko w 3 miesiące...brawo Basałaj!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl