![]() |
Boże....
Ściągnijmy Boguskiego! Będziemy grać w dziesięciu, ale i tak to osłabienie nie będzie |
Jednak widze ze Kulawik przegial.... Dlaczego Boguski??? Ten koles przez rok gral piach, od poczatku rundy gra piach to po co go po raz n-ty wpuszcza? Zurawski na napadzie niewidoczny... Rado... Powinien dostawac szanse ale nie od poczatku tylko na koniec... A brak Riosa to dla mnie skandal... Koles ktory strzela brame w kazdym sparingu na pewno zachowalby sie lepiej niz Boguski (technicznie bije go na glowe - byle kogo w River Plate nie szkola)... Jesli nie dostanie szansy w nastepnym meczu, to naprawde sie zdziwie... Zwlaszcza, ze nasz napad w wostatnich kilku meczach sie popisal (m.in zrypanych kilka setek dzis...).
|
Idzcie mi z tym Boguskim w pieruny !!
|
Boguski wszedł : spierdzielił dwie akcje + złe podanie na naszej połowie po , której była sytuacja bardzo dobra dla Arki.
|
Doliczone 4 minuty...
|
Pomocnik komentatora "miszcz": "... szczałem w środku bramki", "szczał", "szczał", "szczał". Może mam omamy słuchowe, ale mnie to irytuje.
|
Ciekawe czy dowieziemy to 1:0 do końca...
|
Nie mam nic do Boguskiego, bo pamiętam go jak był w formie i ładnie chodził...
Ale na Boga jak nic nie gra od przynajmniej 3 meczów to musi siedzieć na ławie albo na trybunach. Dajcie grać innym. |
****a boguski do me!!!
|
Cytat:
|
Boguski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Boguski hahahahhahahahahahahahhahahahahhahahaha
trylion znaków ciota jedna. |
Boguski ku**a!!!!!!
|
Cytat:
|
Nie mam nic do Boguskiego, bo pamiętam go jak był w formie i ładnie chodził...
Ale na Boga jak nic nie gra od przynajmniej 3 meczów to musi siedzieć na ławie albo na trybunach. Dajcie grać innym. |
Cytat:
|
****a jego mac. Boguski to jest meeega patalach!
|
Boguski wypierdalaj!
|
Boguski jesteś 0! nie rozumiem czemu nie gra Rios?! Czyżby ta miernota Boguski był lepszy ?! żenada! ten zespół to żenada!
|
Cytat:
|
Jakim sposobem Boguski jest powołany do reprezentacji?
|
Więcej teraz szczęścia niż myślenia...
|
mamusiu Arka nas bije:lol:
|
Boguski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
|
Gdybyśmy mieli jakiegoś sensownego zawodnika zamiast Boguskiego - byłoby 5-0 dla nas... To jest przerażające co on wyprawia...
|
Jpd ale oni grają , Śledzie nas cisną....
|
Cytat:
Co by nie było to zawodnik Wisły. Kurna, bronimy sie ostro w końcówce. Szkoda również zmarnowanych sytuacji. JEST - Są 3 punkty. |
No, Kowalski prawie zaliczyłby asystę!
|
Cytat:
|
koniec meczu. wymeczone 1-0
|
KONIEC! ! ! Ufff....
|
3 punkty mało pozytywów
|
czy Boguski podał chociaż jeden raz dobrze?
|
Cytat:
|
dobrze ,ze juz koniec, bo nie moglem sie patrzec na Boguskiego. Rios w pierwszym skladzie w nastepnym meczu !
|
Nareszcie koniec! Ma-sa-kra.
|
Wisła w tym sezonie jak dobrze pójdzie zajmie miejsce w środku tabeli - a na dziś prezentuje się tragicznie....
|
Myślę, że pół roku jeśli Boguski spędzi w ME to nauczy się porządnie piłki przyjmować.
|
Ale wstyd, znowu będą się śmiać ze mnie w pracy!!!!!!!!!!!!!!
|
Boguski w takiej formie gorszy jest od Radovanovica.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl