![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W sumie skład do przewidzenia. Mam nadzieję, że Rafał i Paweł pokażą, że kryzys mają już za sobą. :) |
Kapcie- są; Koszulka Wisły- jest; Szalik- jest; piwo- jest; niech mi teraz tylko spróbują przegrać
|
Tak na marginesie to wytlumaczcie mi z kim dzisiaj gramy? FC Siuliaui, czy FC Szawle? Chyba, ze Litwini maja taki jezyk, ze pisze sie Siuliaui, a czyta Szawle?
|
Ja nawet nie chce myśleć co się będzie działo w klubie jak Wisła ten mecz przegra. Armagedon chyba jakiś. Mam nadzieje, że piłkarze zdają sobie z tego sprawę i spokojnie wygrają.
|
Cytat:
|
najgorsze jest to że nawet się martwię niby pewnym meczem. Mam nadzieję że szybko strzelą bramkę bo wszystkie paznokcie obgryzę
|
Cytat:
|
Oba Brożki w formie to coś ukłują :D
|
Szawle to tłumaczenie na polski, Siauliai to po litewsku.
|
Cytat:
|
Najważniejsze żeby szybko strzelić, nasi jak strzelają to wygrywają
|
Niestety zmarł drugi z kibiców biorących udział w dzisiejszym wypadku ...
|
|
Cienko to widzę - na razie Szawle dominują na boisku wzdłuż i wszerz.
|
Małecki.........
co on tam jeszcze robi? |
Cytat:
Litwini nie dominują, ale nasi są nieporadni |
Czy w telewizji litewskiej nie ma powtórek w relacjach sportowych?!
|
Litwini nie istnieją, teraz trzeba zacząć strzelać Panowie!!
|
Mały spokojny :D nie ku...a :P ta Jabulani bez kitu nabiera jakieś rotacji o.O
|
Narazie cieniutko to wyglada, wolno bez pomysłu, no ale jak się ma 17 zawodników...jakoś tego się spodziewałem...a po meczu że murawa nierówna, jabulani itd...no i że początek sezonu niezgrani...podsumowaniem strzał Pawła Brożka...Levadia repaly?
|
mam do Was pytanie... czy widzicie ten zespol w fazie grupowej ligi europejskiej pokonujacy klasowe zespoly z europy zachodniej? :-)
|
ja *******e, zas sie zaczyna *******enie setek
niech w drugiej polowie wejdzie za Boguskiego, Zurawski no Malecki juz k*****i sypie |
no to trzeba celownik naprawic :)
|
Ja widze zespół,który dopiero powoli wchodzi w cykl meczoowy i nie jest na razie zgrany na 100%,z czasem bedzie lepiej...ważnem,żeby tych ogorow przejsc teraz..
|
murawa rzeczywiscie jest nierowna.. pilka co po chwile podskakuje.. trudno z klepy zagrac, zreszta wiadomo jaka slawe ma Jabulani, potwierdzeniem jest chocby akcja Pawla Brozka sprzed minuty
poza tym przypominam ze to ich pierwszy oficjalny mecz, z nowymi zawodnikami, brak zgrania widac.. |
Reakcja = Gool! Nie ma ? K*** MAĆ :p
|
Najlepsze jest to że tylko w Wiśle każdy ma wytłumaczenie na kiepską grę, rozumiem gdyby to był klasowy przeciwnik lub podobny poziom do Wisły, ale z takimi ogórkami powinno już być z 2-0 ale po co biegać, atakować presingiem, lepiej się obrażać jak Małecki, potem marnuje się 100% i się dziwi że na ławie siedzi...dla mnie zapowiedzią takiej gry była polityka transferowa....o wspaniałe zagranie Małeckeigo do nikogo....
|
Jak tak patrzę na Patryka to się nie dziwię że Heniek nie chciał go z Hannoverem wystawić...
|
no to macie tą wspaniałą Wisłe, niedość że w pucharach będzie kicha to o mistrzostwie chyba tez należy zapomnieć...już Małecki macha rękami i ma dużo do powiedzenia, ale mnie on mnie irytuje....
|
Z taką grą to maksymalnie III runda.
Nie widzę różnicy pomiędzy druzyna, w ktorej grają zawodnicy po 3.5 tys euro, a zawodnikami którzy zarabiają okolo 7-8 razy wiecej |
Napoleon z Suwałk już łapami macha ;)
|
Małecki- najslabszy pilkarz na boisku.. ani jednego udanego zagrania.
|
Ale padaka, ciężko się to ogląda niestety.
Mam nadzieje, że strzelą chociaż jedną bramkę bo chce po meczu w spokoju wyjść na mecz. |
Cytat:
|
No dobra jest jeszcze rewanż ale ciężko wierzyć skoro nawet działacze się asekurują....
|
70km/h? to nasszym pilkarzom rotacje nie groza :-)
|
Łobo nie może być gorszy niż Mały to jest nie możliwe... A nasz mały księciunio nic się nie nauczył już macha rękami do ME!!
|
Zęby bolą od oglądania tego.
Ten Kosov,wielki chłop,zasięg ramion imponujący,zarabia w sumie jak u nas w IV lidze,a ci mieli problemu z znalezieniem bramkarza! Bidnie to wygląda. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl