![]() |
Grali jak cioty. Jeszcze ****a wystawić 10 defensywnych pomocników bo przyjechały śledzie to Skorża obsrany ze strachu. Przejebać cały sezon w dwa pierwsze mecze.
|
Piłkarze zagrali przeciw trenerowi?
|
Koniec imprezy. Dziękuję dobranoc.
|
Zlotoústy w******j z tego klubu i bierz swoich przydupasow!! DAN PETRESCU!!!
|
Obraz nędzy i rozpaczy.
|
Jednym zdaniem: Te grajki nie zasługują na koszulki z BIAŁĄ GWIAZDĄ na piersi!
|
Niektórych komentarzy zupełnie nie rozumiem. Jak mozna pisac 'hehhehe ale fajnie Łobo to zjeb , nie trafił w piłke , a Marcelo tez jest głupi bo sobie nie poradzil '. Ludzie ! My przegrywamy drugi mecz z rzędu , w fatalnym stylu. Nie widać żadnej poprawy! Do niektórych chyba nie dociera ,że po tej kolejce najprawdopodobniej stracimy lidera. I możemy go już nie odzyskać , jeśli będziemy tak grać. Jeszcze rok temu chceliśmy walczyć o LM , a teraz będziemy musieli się starać aby ugrać MP !
Coś mi się wydaje ,że 'Wielka Wisła' powoli się kończy.. |
Dobrze ze nie bylo transferu Makumby bo zdaje sie ze bedzie zmiana trenera. Oby byl jakiś dobry kandydat a nie ciota jakaś.
Co do gry. Jak pan trener nie umie zaryzykować przed meczem to sorry. Ale na ten mecz powinno wyjsc 5 napastnikow a wyszlo 10 obroncow. |
Nieudacznikom, leniom i pseudogwiazdkom mówimy nie! Trenerkowi o 20stu rozumach mówimy nie! Panie Cupiał, miej Pan jaja, lepsza 2 liga niż wstyd w ekstraklasie...
|
kolejny mecz przegrany z klubem ze środka tabeli ;/
|
Pajace......
|
Plusy:
Liga będzie ciekawsza Minusy: Wypada przeprosić kibiców |
Gwiazda z poprzedniej rundy załatwia nam - 6 pkt. Wygląda na to, że stadion w przyszłym sezonie nie będzie nam potrzebny.
Do końca rundy jednak jeszce sporo meczy i wszystko może sie zmienić. |
Kabaret!! jedynnym maly wytlumaczeniem dla skorzy sa braki kadrowe, brak dobrego pomocnika i drugiego napastnika, ale obrona ktroa ma b dobrych zawodnikow zanotowala regres, poza alvarezem :/
|
Boli po raz kolejny ta porażka.. Ręce się łamią jak Christow nie trafia wręcz do pustej.. gra kompletnie się nie klei , jeszcze zamiast grać szybko w przód to próbujemy grać przez Pawełka.. Panowie co się z wami stało ??
|
Widziałem 2 pierwsze mecze Wisły w tym sezonie i powiem tak. Jak Skorża, Pawełek i kilku innych wspaniałych nie wylecą to będę zdziwiony.
|
Cytat:
Do środka tabeli wywindowały ich dzisiaj Gwiazdy |
Nawet mi się nie chce kopać leżącego(Maciusia),bo tak naprawę to już od meczu rewanżowego z Tottenhamem trwa w najlepsze dożynanie Wisły obecnością tego trenera.Wystarczy.
|
1. nie potrafią strzelać z dystansu (kiedy ostatni raz trafiliśmy z 20 metrów????)
2. nie potrafią przyjąć piłki 3. nie potrafią dośrodkować 4. nie potrafią nic 5. potrafią się tłumaczyć i pięknie mówić 6. no cóż, "liga będzie ciekawsza"... |
Panowie dajcie spokój wstydu oszczędźcie, nasi nie umieją podać piłki między sobą, gubią się przy przyjęciu reprezentanci polskie byli lub obecni nie mają pomysłu na grę.. teraz sposób na Wisłe jest prosty pressing od 30 metra i się gubią, grają wysoki piłki na mikrósów... Powiem tak kiedyś moim znajomi z innych drużyn chcieli aby ich drużyny grały jak Wisła, teraz ja jako Wiślak z urodzenia marzę aby grali po ziemi i pokazywali się na pozycję... niczym ta drużyna w niebieskich koszulkach której nie nawidzę... a takto mamy to co mamy napastnicy nie strzelają bo nie mają sytuacji... pomocnicy nie rozgrywają bo podają do obrońców a obrońcy przeważ nie walą piłę na skrzydło którą przejmują obrońcy przeciwnika... potencjał mamy ogromny jak na naszą szmacianą kopaną... ale co z tego
|
"...a teraz każdy wsiada do swojego auta za 2 miliardy..."
|
Liga będzie ciekawsza.
|
Wszystkiego najlepszego dzielne piłkarki i trenerko Wisły z okazji zblizającego się dnia kobiet. Jest oczywiste, nie byłyście dziś zajebiste.
Profilaktycznie radzę zamknąć temat. |
Nie wiem czy zagrali, musieliby być świetnymi aktorami.
Wydaje mi się że raczej jesteśmy mierni umiejętnościami. Nasi w ogóle nie zyskują terenu ustawieniem, zgraniem. Nasz poziom gry jest słaby, ilość błędów ogromna, nie ma chemii, zrozumienia. Wszystko to improwizacja. |
Przegrywamy ze średniakami to może wygramy z mocarzami ligi. Na jesień było odwrotnie.
|
Ten sezon jest wręcz cudowny pod względem przerywania złych pass rywali, po wielu latach pierwsze porażki z Pasami, Legią na własnym stadionie, a na dodatek ten dzisiejszy, jakże kompromitujący wynik, który także pozwala się cieszyć rywalom z powodu wygranego meczu na naszym terenie.
Przykrym zjawiskiem jest oglądanie Sobolewskiego, który stara się szukać gry, a reszta jego kompanów nie jest w stanie nawet połowicznie dorównać mu zaangażowaniem. Chciałbym, by wkońcu nasz trener postawił na innego bramkarza, nawet młokosa, aczkolwiek wiem, że Pawełek nie zawinił przy bramce dla Arki. |
I osoby które tak napierniczały na krytyków Diaza... dalej będziecie go bronić?? nie jestem rasistą ale to co ten człowiek wyprawia to jakaś olimpiada w zdupcaniu przed lwami w afryce...Szybki a głupi jak Dawidowski... Niestety. O Pawełku to już niema sensu klawiatury niszczyć na pisanie;/ Trzeba wybić z głowy im gwiazdowanie .. a na koniec meczu była taka wisienka na torcie czyli wejście wirtuoza futbolu Łobo.. 4 kontakty z piłką(2 razy nie utrzymał piłki i aut, 1 raz zrobił główkę też na aut ale bramkowy, a za trzecim razem się udało mu się pokazać dośrodkowanie jako takie). Brawo jest wart tych pieniędzy które mu Cupiał płaci. o -6 pkt gwiazdy Marcelo za którego mamy dostać miliony ojro już niema co mówić. Już za wysoko w galaktyce jest żeby na nim psy wieszać.. W Wisle oprócz nazwisk niema niczego... zero techniki,ambicji,zaangarzowania,polotu,porozumieni a między sobą.. Gra jest rwana jak w zespole A klasowym.. przykre ale prawdziwe;/
|
Kompromitacja. Straciliśmy lidera i na razie nie widzę nadziei na to, żeby go odbić...
|
Nigdy nie myślałem, ze cos takiego napisze:
1. chyba nieodzowna byłaby "wizyta" kibiców na treningu 2.ten układ się wypałił, a że na wymiane połowy drużyny nas nie stać to trenerowi trzeba podziekowac Byle tylko zagraniczny terner nie bojący sie grac ofnsywnie Bo ku.. z Arka dwoma defensywnymi w pomocy i zmiana Kirma zamiast wycofac któregos obrońce to jest ponad moj poziom postrzegania abstrakcji nawet |
I po balu . Brak słów
|
Dla mnie ten mecz to jest koniec pewnej ery. Ery w której Wisła była solidnym klubem który, nawet przy pojedynczej porażce, potrafiła wyjść z podniesionym czołem i w następnym meczu zagrać o niebo lepiej, dziś jest przeciwnie...
Tak się złożyło, że akurat nie dałem radę oglądać meczu, wysłuchałem cały w Radio Kraków. Pod koniec meczu komentator stwierdził:" No, żal mi trenera Skorży, żal zawodników Wisły", przez chwile pomyślałem to samo, lecz tylko przez chwile, to tylko i wyłącznie ich wina, ich nieporadność, nieskuteczność. Przyznam się bez bicia, że zawsze byłem zwolennikiem Skorży, broniłem go po porażce z Cracovią i Legią. Każdemu należy się druga szansa, lecz Skorża wykorzystał już dwie drugie szanse... Wszytko widzę w czarnych kolorach, nawet jak szukać trenera to kompletnie(przynajmniej w Polsce) nikogo na horyzoncie nie widać (bo kto??niby profesor M, co go nawet koszerni wywalili). Jeśli poleci głowa trenera, to konsekwentnie zawodników również powinny. Kto wie czy nie przyszedł czas na odmłodzeni kadry, wywalenie, starych "pierdół" którzy z kilkuset tysięcznymi kontraktami, nie umieją przyjąć piłki czy strzelić w sytuacji sam na sam. Podsumowując: mieliśmy grać jak kandydat na mistrza, gramy jak kandydat do spadku. |
chodźmy im bojo odśnieżyć. byliście na koszu? kto był ten wie na czym różnica polega.
|
To wybicie w trybuny Pawełka jak 20 sekund do końca rewelacyjne !
|
za komentarz zagadka:
kiedy Wisła zdobędzie mistrza? jak Małecki z Boguskim nauczą się grać głową. |
W najczarniejszych snach nie spodziewalem sie takiej gry. Jestem doglebnie zdruzgotany tym co zobaczylem. Az boje sie ogladac kolejny mecz, bowiem drastycznosc doznan porownywalna z uczestnictwem w sekcji zwlok.
|
Staczamy się w dół. Ciężko znaleźć coś optymistycznego, jedyne co przychodzi mi do głowy że zaczynamy rundę tak jak Bełchatów na początku sezonu. Mizeria i niedokładność. Słabość fizyczna....
Moje oceny w skali 1-10 1 - Pawełek - to co On wyprawia to żal komentować (kiwanie się z napastnikiem Arki).... i dodatkowo wypluł piłkę przed siebie przy straconej bramce. Tragedia! 1 - Marcelo - (lepiej powinno być ale mam już dość jego Jopów) - niestety ale wyprowadził napastnika Arki na sam na sam..... tragedia, tracimy dwie bramki i przy 2 (dziś i Bełchatów) Marcelo jest głównym winowajcom. Dzisiaj coś sodówka "czarnemu Reymanowi" jak ktoś pisał na forum odwaliła. Chciał ośmieszyć Tchiwambe, a sam sie ośmieszył 4 - Głowacki - cóż pisac... przeciętnie 6 - P.Brożek - dobry mecz,widoczny z przodu, kilka dobrych dośrodkowań 6 - Alvarez - to samo co u Pi. Brożka. 5 - Sobolewski - walczył.... 4 - Diaz - biegał, ale stratę przed polem karnym też miał 5 - Małecki - najlepszy z przodu 4 - Kirm - sił zabrakło niestety 4 - Pa. Brożek - parę razy odgrywał, do kolegów ale sam nie strzelał 2 - Boguski - słabo, w piłkę nie trafił w dobrej sytuacji 3 - Christow - słabo 2 - Łobodziński - słabiutko 2 - Jirsak - słabiutko 1 - Skorża .... niestety Słabiutko gramy z przodu, bardzo słabiutko. Już pomijam babole Marcelo, ale my nie strzelamy bramek. Niestety... mizeria z przodu. Pewnie gdyby nie błąd Marceo skończyło by się 0-0... ale to żadne pocieszenie. Remis to też porażka Pewnie znając "emocjonalnego" Cupiała coś pierdyknie w przyszłym tygodniu.... i nowy treneiro nas poprowadzi. Czas pokaże |
jak wygrywamy to jest cacy jak przegrywam to mieszacie ich z błotem słabo gra ale dopingujmy a nie krytykujmy.....
Czy wygrywasz czy nie.... |
urodziny dziś mam i taki mily prezent mam xD Wiselko dziekuje !! za tydzien kolejny mecz przegramy i tak dalej bedzie ....!! ;/ Skorza Out wezcie trenera z jajami i wizja zeby wyciagnac cos z tych kopaczy bo juz dwie paczki fajek wyjaralem ...
|
bez ambicji , bez perspektyw , bez zaangażowanie , bez szacunku dla barw i kibiców , bez szacunku dla siebie , bez wstydu , bez poczucia odpowiedzialności - BEZ JAJ!!!
|
Najbardziej widoczne jest to, że nie mamy drużyny - mamy 11 solistów biegających po boisku...
Niestety nasi piłkarze pod okiem Skorży doświadczają regresu umiejętności ... Przygotowanie fizyczne naszych piłkarzy to jakaś porażka... Panie Skorża kończ waść ... wstydu oszczędź .... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl