![]() |
<b> KOT ! Po uj wypisujesz takie brednie?????? WISŁA-CRACOVIA 4-0</b>
Po uj pompujesz balonik jak dzieci neo-kolejarzy na onecie??? Niektórzy myślą, że w kibicowanie Wiśle wkalkulowana jest ZAWSZE wygrana z pejsami! Tak nie jest i dzisiaj mieliśmy tego przykład. Porażkę mogę znieść nawet z pejsami, ale nie w takim wykonaniu nie w takim momencie, ze drugi mecz z rzędu z odwiecznym rywalem i w dodatku przed własną publicznością dostajemy w dupę. Po serii niepowodzeń Levadia, Amica, ITI, na ten mecz nalezalo wyjsc skoncentrowanym i w****.. na 200%, nie wiem co w tym kierunku zrobił nasz trener,ale z tego co widziałem to zupełnie nic. Nadajemy na piłkarzynki, które w autokarze zapewne teraz leża sobie na fotelach z masażem i oglądają świerszczyki z uśmiechem na ustach i świadomością, że za pare dni wpadie kolejne naście lub dziesiąt tysięcy, ALE z drugiej strony piłkarzyny nie wiedziały co robić na boisku, nie miały żadnego pomysłu, tylko długi balony .. tak nie można grać i tu dużo winy jest po stronie Macieja. Lenczyk ma gorszych piłkarzy, ale jakoś taktycznie nas stłamsili. Nasz atak pozycyjny nie istnieje, przykra sprawa, ale Maciej S. chyba jednak się wypalił. ( i tutaj nawet nieobecnośc Glowackiego i Sobola nie jest żadnym usprawiedliwieniem). |
Cytat:
No racja Pablo centry ma tragiczne ale przynajmnej cos biegał,w odroznienu od Lobodzinskiego czy Brozka Dobrze ktos napisal ze Brozek ma 27 lat a powienien doloczyc do Szkolki Piilkarskiej dla 10 latkow ,i nauczyc sie przyjmowac,podwac,strzelac . Oni sa tak tragiczni technicznie ze jakby dzis zagralo 11 reprezentantow klubu Emeryta wynik gorszy by nie byl. Levadia,Amika,Legia,Cracovia -- 4 razy mocne ciosy i kazdy boli jak cholera. najgorsz ebyly jednak te klasmtwa o rzekomej rehabilitacji ,bo jak nic takiego nie zauwazylem. Wstyd ze musismy ogladac takich nierobow w koszulkach z Biala Gwiazdą na piersi ,kibicowanie im dlaej nie ma juz sensu. To my jestesmy Wisla a oni mogą sobie jechac na zachod robic te ich "kariery" |
Jutro rano do pracy ale musiałem się napić. Zabolało, nie jest lepiej ale szybciej zasnę. Procenty otepiły w****ienie.
|
A może złożymy jakąś petycję do zarządu naszego klubu z prośbą, o niedawanie nam okazji do oglądania takich życiowo-sportowych kalek jak MARIUSZ JOP I WOJCIECH POŻAL SIĘ BOŻE ŁOBODZIŃSKI. To co ci goście robią u nas to jest zagadka na miarę XXI wieku. Jak można być takim paralitykiem i grać w piłkę nożną na najwyższym krajowym poziomie w jakimkolwiek kraju ?! A Skorża mógłby skończyć być dobrym wujkiem tylko dop***lić im takie treningi żeby się posrali na miętowo!
Bo Panie Małecki, Brożek, Łobodziński my, kochamy ten klub, my jeździmy za nim 70 km do Sosnowca (akurat ja dziś nie mogłęm - grypa :/), nie po to żeby oglądać wasze żałosne zagrania piętkami i wymachiwanie rękami na prawo i lewo. Bo w gębie to jesteści mocni, drzeć się do siebie na boisku to umiecie! Ale grać to juz niekoniecznie! Reprezentanci, ku**a MAĆ! ZERO AMBICJI, ZERO! Szykujcie się na odwiedziny na treningu, skończy się KU**A! Levadia, Lech, Legia, Pejsiaści co dalej? ?!?!?? JAKA JESZCZE KOMPROMITACJA NAS CZEKA ?!? JAKA?! Współczuje jedynemu na boisku zawodnikowi, który chciał grać i wiedział co zrobić z piłką - Tomasowi Jirsakowi - że musiał grać z takimi cwierćinteligentami jak Małecki, gwiazdami Frantica itp. Żałosne, żałosne, żałosne ?! MAŁECKI MOŻE BYŚ ZACZĄŁ STRZELAĆ GOLE NIE TYLKO WIECZORAMI CO ?!!? Boże Jop, tragedia, tragedia... Ten kto go tutaj sprowadził powinien dostać AntyNobla, Złotą Malinę, Pas Polsatu itp. Masakra, masakra... Przepraszam za emocjonalny ton tego postu, ale jestem niesamowicie wkur**ony ! |
Cytat:
Rok temu z Amiką u siebie doznaliśmy mega kompormitacji, z Legią przegraliśmy, a z Cracovią zremisowaliśmy, do tego porażki ze Śląskiem i Ruchem i kilka remisów. No nie wierze, że do dzisiaj rozpamiętujesz tamte spotkania "bo to coś osobistego", a nie cieszysz się z kolejnego mistrzostwa. ps. Zawsze możesz się przerzucić na Amikę, podobno grają dobry futbol, do tego mają Lewandowskiego a nie jakiegoś chujowego Brożka. To, że od 1000 lat idą na majstra, to szczegół. |
WISŁA TO MY !!!! POKAZCIE CHOC JEDNEGO WISLAKA W KLUBIE KOGOS KTO MA WISŁE W SERCU!!!! GRACIE TYLKO DLA KASY!!!
|
Jednak Łobodziński ciągle zajebany:)
|
Smutno mi gdy myślę, że taki Łobodziński zarabia dużo więcej niż niegdyś Ryszard Czerwiec, Kazimierz Moskal czy Tomasz Kulawik....
|
Cytat:
|
Pewnie napisza "Przepraszamy..."
Skady my to znamy.... |
Te dwie porażki przypominają mi okres z poprzedniego sezonu, gdzie przegraliśmy z Ruchem i ze Śląskiem. To nie był podobny okres jak teraz? Wynika z tego, że drużyny Skorży nie potrafią grać w listopadzie/grudniu
|
Cytat:
|
kiedyś w mojej firmie był szef, prawdziwy sk....
były wyniki i porządek potem przyszedł ten "dobry" wyniki też były, przez 5 miesięcy, a potem wszyscy zaczęli mieć wszystko w dupie a dobry się frustrował, bo nie chciał nikomu zrobić krzywdy wyjeb... go 4 mies później także gdzieś już to widziałem, gdzieś już to słyszałem jeżeli teraz Skorża będzie twardy z tymi samymi piłkarzami, to nikt mu już nie uwierzy, to nie w jego naturze teraz Cupiał ma da wyjścia: albo wypieprzy 7 zawodników z drużyny i Skorża zacznie od zera albo będzie się modlił na Jasnej Górze o powrót Dana do Krakowa... |
Cytat:
|
Smutne nie jest to, że Łobodziński zarabia więcej od Kazka czy Tomka, tylko to, że on zarabia więcej od sumy ich pensji!!
Przecież taki gość nie dałby rady w żadnej robocie, a za kopanie (nie mylić z graniem) zarabia krocie, czy Wojciech ma w ogóle mature?? |
Cytat:
|
I wiesz co będzie się wiązało z powrotem Dana?
Przegląd Sportowy: Małecki: Jesteśmy zmęczeni To przykład. Pozatym myślisz, że Dan zrezygnuje z gry w LM i przyjdzie do Krakowa jeszcze raz? Niestety, według mnie głowną role odgrywa mentalność, jak są derby dajmy na to Londynu Arsenal - Tottenham to zawodnicy chcą się nawzajem zjeść, ostra gra, rywalizacja mówiąc dosadnie chcą się zesrać, w Polsce słysze, że mecz derbowy traktuje się jak każdy inny. Wyobraźcie sobie czy ktokolwiek w Liverpoolu czy to z obozu Liverpoolu czy Evertonu powie , że traktuje ten mecz jak np. Liverpool - Stoke? Aczkolwiek uprzedzam, że tylko są to moje rozważania a że jestem zły to moge troszkę zbytnio narzekać... A druga sprawa to brak zawodnika z Krakowa, zawodnika który wie co to są derby, który jako młody wiedział o co chodzi kibicom, co dla nich znaczy WISŁA PANY, obecni piłkarze wiedzą co to znaczy wypłata i wakacje. A zimowy obóz przygotowawczy sugeruje zrobić w Polsce bo czy którykolwiek z tych zawodników zasługuje na trenowanie w cieple na ładnych boiskach? |
Cytat:
Panie Maćku albo pan złapiesz za jaja te rozszczekane i błyszczące ( ale po knajpach krakowskich ) gwiazdki albo weź się pan podaj do dymisji. |
szkoda że Pater,Moskal,Kulawik,Sarnat czy Kaliciak dziś nie grali w Naszych barwach - zwycięstwo byłoby pewne....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Weźcie się od.......cie od Łobodzińskiego!!!!
"Jak się wpadnie między wrony trzeba krakać tak jak one" - po prostu dostosował się do poziomu i porządku panującego w klubie. Małecki i Brożek "kapitan" to jak gangrena jak noga z gangreną - amputować!!!!! |
Cytat:
Po takim meczu trudno zebrać myśli, ale rzeczywiście z tego materiału już więcej się nie da wycisnąć. Nawet jakby przyszedł trener ,,z jajami" to przecież nie sprawi, że Jop zacznie myśleć, a Łobodziński czarować zwodami. Myślę że potrzeba przede wszystkim trenera, który nie będzie się bał wprowadzić więcej młodzieży do składu- rzeczywiście a nie tak jak dzisiaj na 4 minuty, żeby gwiazdy zobaczyły, że Wisła i Kibice nie są na nich skazani. |
Niech te nasze płaczki zawodowe uczą się od Tottenhamu Londyn! Dziś ograli Wigan 9-1 ... Brozio nasz Pawełek niech bierze przykład z Defoe! ...
Niech idą do kopalni jakiejś popracować z tydzień to się naucza! I nie wypłacać im do cholery pensji! :| ...gwiazdki... EDIT: *pikey*- Jop i Łobo pewnie nie, ale Mały jednak ma potencjał. Noi Boguski wraca... |
Brożek Paweł , Łobodziński , Diaz , Jop , -to są zawodnicy ktorzy poprostu moim zdaniem albo musza rozwiazac z nimi kontakty albo sprzedać bo niektórzy mieli oferty
|
za takie granie i zero ambicji, przegrane derby to powinni dostac na treningu od kibicow!!! najwiekszy wstyd od 50 lat!!!
|
Cytat:
|
Tu nawet sam Bóg trenerem by został to niektórych wirtuozów nie nauczyłby nawet myślenia
|
Chce się wyć. Jak dobrze policzyłem ostatni raz w najwyższej klasie rozgrywkowej przegraliśmy u siebie 50 lat temu.
Jadąc autem mówiliśmy, że przydałaby się taka wysoka wygrana z 4: 0 po 15 minutach juz wiedziałem, że jak będzie jeden zero dla nas to będzie dobrze. I jeszcze coś już dawno nie było tak, że musieliśmy śpiewać K.rwa Mać Wisła grać - dziś trzeba było znowu to zaśpiewać. |
Podobała mi się jedna akcja w koncówce meczu, Brożek chciał przyjąć piłke ale kleju brakło i zamiast powalczyć, zaczął drzeć się na Boguskiego, który notabene dobrze zrobił bo odciągnął Pawłowi bodaj Polczaka, ale cóż można zrobić z przyjęciem 'jak do roboty'.
PS. Brożek gwiazdor ma rozdawać w Wielkopolsce :) |
Po raz kolejny już nie byliśmy zespołem gorszym, a przegraliśmy – złościł się po końcowym gwizdku Paweł Brożek.
Tego się spodziewałem. Czysta hipokryzja i prymitywne, żałosne próby ratowania tyłka. Taki bajer mogą już chyba tylko łyknąc początkujący "redaktorzy" z "gazety" Fakt. Albo się coś kopczaowi porąbało albo mówi o innym meczu... |
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast Panu Skorży osobiście już dziękuję ! Pan już stracił wszystkie kredyty zaufania ! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czy ci ludzie nie myślą nad tym co mówią i do kogo ? Nie zauważyli, że dziś powtórzyli mecz z Legią, tyle że ta zmieniła koszulki na czarne. |
Cytat:
|
"Piłkarze i sztab szkoleniowy splamili honor Wisły Kraków ...." - nic dodać nic ująć
Chciałem pisać więcej ale szkoda słów... |
załamany jestem....dramat
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl