![]() |
Jest gdzies w internecie ta cała gala ?
Edit SpoXsteR dzięki. |
Cytat:
chyba dobry, bo sam na siebie postawil 20 tys zl :D Tomo, sprawdz tu, lekko w dol http://meczyki.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Trzeba powiedzieć, ze klatka ma więcej zalet niż ring. Denerwuje mnie to przerywanie walki i wypadanie zawodników za liny.
|
Panowie poszukuję nutę przed walką tego amerykana i po walce :) jak by ktoś miał to mogę poprosić link na PW??
z góry dzięki :) |
Ale wjazd Kułaka ;D
|
Trochę irytujące jest to przytulanie w parterze. Zdecydowanie lepsze walki na Eurosporcie, choćby K1, czy w Extreme Channel.
|
Cytat:
Spokojnie Pudzian będzie kopał jak "Koń" |
Taa, jeszcze przegra, ale wtedy bd zaskoczenie, gdyż większość "ekspertów" myśli, że jak jest silny to już może wszystko.
|
Ile jeszcze walk do Pudziana ?
|
Cytat:
Żmijka gusta i gusciki :) mi osobiscie nie podobaja sie takie walki (nie pije do Modela, bo fajna walka ale tylko dzieki Polakowi) ale chocby tego wczesniej w dlugich wlosach.. |
Niektóre walki dobre. Najgorsza była pierwsza ale walka w parterze też ma swoje uroki.
Walka Pudziana potrwa 20 sekund i nic ciekawego się nie będzie działo. Bardziej liczę na walkę Mameda. |
Cytat:
|
Ja chcę już Mameda! Liczę, że rozwali gościa w pył, choć aktualna walka też nie jest zła.
P.S. Nie porozumieniem jest dla mnie nie pozwalanie bicia w parterze. |
Cytat:
|
Ej, jaka piosenka szła na wejściu któregoś z tych z 1 walki, bo chyba Eminema słyszałem a nie jestem pewny :)
|
Cytat:
po prostu jest to malo widowiskowe i mi sie osobiscie takie cos nie podoba, wole 50 sek Pudziana Cytat:
;) |
nie oglądałem tych wcześniejszych walk, ale super ten Polak skasował murzyna :D:D
|
Hem gru ! Polska
|
SpoXsteR - polecam zaczac trenowac cokolwiek to wtedy zrozumiesz ,ze walka ma nie byc widowiskowa.
Gdyby Pudzian walczyl z kims bardziej doswiadczonym to za ten jego styl szybko by przegral. |
Spece a co Wy trenowaliście? Ja np karate od 9 lat. I jeśli walczysz na pycie i rozsądnie to i masz zwycięstwo i walczysz widowiskowo.
|
Slychac Katowice,Katowice GieKaeS :D
|
A ja spytam z innej beczki, co to teraz leci podczas wywiadu z Diablo Włodarczykiem ? jakiś chór to jest... .
|
Dobra panowie a kto twierdzi że walka ma nie być widowiskowa?
Przecież do nie nas w razie czego będzie bolało że tak powiem. Kto chce oglądać niewidowiskowe walki. Gdyby nie Pudzian i Mamed to by była frekwencja jak na galach z Cyganem i zespołem kelnerów. |
Cytat:
Teraz Mariusz powinien rozjechać tego chłopa. Taka masa, taka siła, w dodatku w takim pędzie, krzyż na drogę. |
Japoniec wyszedł w jakiejś wiejskiej nuci, zobaczymy co Pudzian wymyśli ; )
|
Pudzian ma swojego bardzo utalentowanego wokalistę ;)
|
Nie no chyba ten wstęp mógł sobie darować. Ale zobaczymy co zrobi za kilka sekund.
|
Japoniec zaskoczenie in +. To pokazuje brak jaj Najmana. Bardzo ładnie gość się obronił i na prawdę mi Japoniec zaimponował. Wytrzymał taką nawałnicę i nie dał się najsilniejszemu człowiekowi świata. Mamy więc 2 rundę.
|
Zero kondycji.
|
hehe , dla mnie jest to niepojetne jak do takich zawodow mozna sie nie przygotowac kondycyjnie.
|
nie widzę Pudziana w następnej walce z bardziej wymagającym rywalem
|
a ci idioci co komentują i tak twierdzą że zajebisty jest, nie da sie juz ogladac tego kolesia ktory w kazdym wywiadzie zachowuje sie tak kurewsko sztucznie ze puszczają zwieraacze, a te akcje z rozrywaniem koszulek to jakas parodia.
Japoniec pokazał że jajca ma i jakąś technikę też.Szkoda ze walka nie trwała dłuzej bo wynik mogł byc otwarty. |
ma 14 dni plus wyjazd za ocean i z bardziej wymagającym gościem. jak napisal gromaders z lepszymi nie ma szans, nie oszukujmy się.
|
Pudzian chciał nam zrobić replay'a z Najmana. Japoniec dobra taktyka, przeżyć pierwsze 2 minuty i będzie z górki. Widać że Mariusz był już wyczerpany, ale serce do walki ma, zwycięstwo zasłużone ;)
Ale faktycznie, bardziej wymagający rywale i już nie będzie tak kolorowo. |
Pudzian o ile go lubie bo jest dobrym biznesmenem i swietnym strongmanem to nie ma szans w MMA. Z 10 minut walki on umierał przez 7. Zwrotnośc na b. niskim poziomie, w technike sie nie wdaje bo sie nie znam ale kondycja to rany julek....
|
Z tego co widze to Pudzian w parterze az taki boski nie jest wiec mysle ,ze za 2 tygodnie walka moze sie zakonczyc poprzez balache,brak formy rowniez sie do tego moze przyczynic.
|
A przed chwilą niektórzy nie wierzyli że przegra kiedykolwiek;)
Widzicie co by dziś z nim zrobił Fedor! Myślę że 2 rundy by nie było. Za 2 tygodnie walczy z Silvą i już po dzisiejszej walce nie jest taki pewny a Silva mu się mocno odgrażał także myślę że taką nierozsądną decyzją może się pogrążyć. Z góry założył że osiągnie pewien poziom ale jednak lipa... Teraz widać że na nic mu ta siła, jeśli jest taki wymęczony. A dla Japońca szacun. Wszyscy mu dawali minutę (ja też) a bardzo sprytnie klinczował i bronił się w parterze. |
Ale pieprzy w wywiadzie z Borkiem. Gdyby walka trwała jeszcze z jedną dwie rundy chyba by się położył na ringu.
No chyba że był za...ny po treningach, sam nie wiem... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl