![]() |
Cytat:
Co do ściagania to nie zapomne jak na Przyrodzie w 5 klasie za ściage posłużył nam wielki plakat foramtu chyba A2 który przedtem przygotowywaliśmy, nasza facetka pościągała za wczasu wszytkie plakaty, a my zwineliśmy nasz i wsadziliśmy pod ławkę ( ku zdziwieniu zajeła aż dwie ławki:D ), już nawet nie pamiętam co dostałem, ale to ściąganie zapamiętam do końca zycia. |
Cytat:
:lol: :rotfl: |
dobra, który to tak obsrał toi-toia wczoraj, że dostaliśmy 3000 kary i musiałem temat zamknąć :foch:
|
Kebab z ostrym sosem ? :>
|
Nigdy niewierzyłem w magie 13 ale dziś jest chyba sadny dzien
Rano kac jak nie zwykle, ale myśle grubo było to i kac duży ;) ale co patrze na zegarek a tam ze 13 e mysle dobrze ze czwartek:) i co godzina w banku, spoznilem sie na zajecia i lista czekała na mnie a że byłem 13 to myśle pech, niewpisze numerku same nazwisko ;) tak o!. I co dostałem opierdziel że numerka nie napisałem:P Pozniej wchodze na managera siatkowki ;) i co dziś 13 mecz. i tego posta pisze przez przypadek o 21:13. Sądny dzień :/ |
Cytat:
|
Emsi nie ładnie tak ingerować w tekst.. zboczurku :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
emsi ty brzydaku ty! :P :rotfl:
Wiesz Indyk ja też mam pissdke i piszę jutro zaległy sprawdzian... :D damy radę :D |
i weź tu z emsim gadaj, jak on czym inny zajęty. :D
|
|
Po raz który to już do cholery jasnej puszczają tego policjanta z Beverly Hills? Przecież to już co bardziej cierpliwi znają na pamięć ten film. Eh...
|
Cytat:
|
Święta bez Kevina to jak święta bez choinki :foch:
|
Święta bez Kevina jak wyjazd bez kiełbasy.
|
Cytat:
|
I tak o to temat zatoczył koło... O.o
|
"wszędzie widze Ciebie...przejebane -.-' !" ej powiedzcie mi, czy ten opis jest na prawdę taki śmieszny, bo leję z niego od pół godziny.
|
zależy jakby patrzeć, może ktoś ma dobrego dilera po prostu :D
|
Cytat:
a ja już 5 tydzień L4 i jakoś się żyje :P :D Cytat:
a co do Kevina to wara :) święta bez Kevina to jak L4 bez piwa :P |
dokładnie olać szkołe
odkąd poszedłem na studia to do tej pory nie wiem jak się nazywają noje przedmioty a kasy na picie wydałem tyle że dramat |
ej marko, marko.. :lol:
zagadaj jutro (znaczy sie dzis) na gadu, bo sprawa jest. |
Cytat:
|
to się Gutek udostępnij na gadulcu albo daj znak życia bo przeważnie na niewidocznym zawsze "cię widze" :D
|
"przejebane-.-' " :D
|
Cytat:
Wszędzie cie widze żydzie, masz przejebane:D |
ee niebardzo. prędzej: wszedzie cie znajde żydzie, masz przejebane
|
Powiedzcie chopy, pojawić się jutro w Y na chwilke, czy się nie pojawić?? :D
|
Cytat:
|
jam dostał zaproszenie od niejakiego G :P
|
Oglądacie Doooominooooo Daaaaaaay? :D
Nudne to strasznie... rok te klocki układali a co druga praca nie wychodzi :D Tak swoją drogą ciekawe co skłoniło ludzi do poświęcenia się dla układania domina? |
Cytat:
|
taa, panowie. ja mam kilka wcieleń. kmwtw :)
a marko sie niech pojawi, podobno z wami kiedyś pił. :lol: branoc |
oj tam zaraz pił, jedno piwko to nie picie przecież :D
|
http://ekstraklasa.wp.pl/wiadomosc.h...m&ticaid=16f79 niewiem pewnie juz kazdy czytal ale musialem wkleic:P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl