![]() |
Nie opamietaja sie bo jak stadion bedzie skonczony to miejsca a miejsca :)
|
Tak tylko że jak by tak chcieli się na DERBY przejść to już będą mieć problem ...bo albo zabulą dużo kasy albo sobie mecz w TV zobaczą ;p no albo będą mieć farta i im się uda kupić.
No fakt że jak stadion rozbudują to będzie dużo miejsca i szczerze mówiąc to bardzo dobrze ;) |
Nie powinno sie takich rzeczy przeliczac materialnie no ale tez bedzie chyba taniej :) bo bardziej im sie oplaci zejsc po 5-tce nawet taniej niz w 2007/2008 :)
dobra koniec OT pozdrawiam :) |
Ktoś może umie oszacować jak duża będzie jutrzejsza kolejka po karnety(start wolnej sprzedaży)?
Wybieram się po karnet i nie wiem czego się spodziewać. W pierwszy dzień wznowień było 6tys, więc obawiam się, że jutro też będzie tłok. |
To że będzie kolejka to jest więcej niż pewne :D
Też sie jutro wybieram .. ale mam nadzieje ze w miare szybko się uwine .. i nie bede musiał stać pod wislackim kilka godz ;/ |
Ktoś wie ile karnetów zostało, ale na D? Bo się tak zastanawiam czy jak pójdę o 16 to czy jeszcze kupię na D.
|
Ale przecież na mecze będą sprzedawane bilety na A i B wszyscy karneciarze zostali stamtąd przeniesieni więc myślę, że z biletami nie będzie większych kłopotów.
|
Mogliście iść w przedsprzedaży :P też kupilibyście a bez kolejek. ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lepiej jedz jeszcze dzis rozłóż namiot pod WŚ i karnet na 100% masz:lol: |
Za godzine wyjeżdżam :D heh lol
|
Kupowałem dzisiaj bo spóźniłem się ze wznowieniem karnetu miedzy 13 a 14 żadnej kolejki bez problemu powino jeszcze wystarczyc dla chętnych na jutro .
|
dziś również kupowałem po 12...mała kolejka była...a ok 17 nikogo i gość mówił że jutro na pewno jeszcze się kupi bez problemów.
|
A myslicie ze w czwartek beda jeszcze jakies karnety na D(Ew na E)?? Z gory dzieki
|
Jak bez problemu kupiłem dzisiaj rano. Około 30 minut stałem w kolejce i dostałem karnet na górną część młynu.
|
Łaaa ... ale była dzisiaj kolejka .. ;/ Masakra ...
A jej długość?? Tyle co szerokość mojego ciała :D Pustki były w południe :) |
ja byłem o 15 i przede mną kupowały 2 osoby więc kolejki nie było:P
|
Cytat:
|
No właśnie miałem pisać o tym :d hah
Kolejek może nie było ale tak co chwile się ktoś przewijał i sporo zeszło...taką mam nadzieję ! |
Cytat:
|
przypomniala mi wasza dyskusja cos :lol: :
-Dzien dobry interesuje mnie bilet na Zylete jaka jest cena -65 zl bo to liga mistrzow - aaa a to taka siedzaca ?? - Prosze pana tam sie nie siedzi tam sie stoi i sie kibicuje |
Cytat:
|
powiedzcie mi ostatecznie...po ilu meczach zamykają sektor A/B??
Lech, Polonia, Cracovia,Jaga, Górnik, Legia, Śląsk...po którym zamykają?? |
Proud: po derbach
|
Panowie, teraz będziemy oglądać Żywiec Ekstraklase na naszym stadionie...
|
Cytat:
Cytat:
poprawiły Wam samopoczucie te posty?? czy On napisał coś aż tak śmiesznego?? może po prostu nie jest aż tak "kumaty" jak Wy... |
Cytat:
|
Jeszcze się nigdy nie spotkałem na D3 żeby ktoś kogoś wyprosił z miejsca .. dobra zaczęła się głupia rozmowa .. Więc lepiej ją zakończmy :P
|
Ludzie opanujcie sie karnety sa i beda! Do tej chwili nie poszlo tyle ile pisalo, zapytajcie sie przy kupnie karnetu...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja mam pytanko, wreszcie sie szykuje do wyrobienia sobie karty kibica, mogłby mi ktoś powiedzieć jaka różnica pomiędzy standardową kartą kibica a kolekcjonerską? (oprócz wyglądu). Dzięki z gory.
|
Cytat:
|
Kupiłem karnet. Nikogo nie było w kolejce. Chyba nie ma takiego ciśnienia na karnety jak się spodziewano.
|
Cytat:
Nie sprzedamy nawet 6000 karnetów w tej rundzie, niestety. |
Niektórzy wolą mecz oglądnąć przed TV i 210zł przeznaczyc na coś innego ..
|
Skonczyl sie juz ten "bum" na Wisle i teraz beda chodzic ci najbardziej wierni.
|
Cytat:
|
No to teraz same kryzysy :rotfl:Gospodarcze, bezrobocie , chodzenie na mecze Wisły... !
Ps: Coś mi się wydaje że już pisali że karnetów zejdzie bardzo dużo i nawet chyba podawali że 3,5 tysięcy karnetów zostało w kasach. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:41. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl