![]() |
czy trzeba być osobiście po nową kartę ? czy wystarczy, że będę miał wypełniony druk ?
|
Wydaje mi się, że musisz iść osobiście, tak jakbyś wyrabiał ją po raz pierwszy. Muszą ci przecież fotkę cyknąć.
edit: sorry, nie zauważyłam, że można zostawić poprzednie zdjęcie :D w takim razie najlepiej zadzwoń się zapytać |
Można dac komuś wypełniony druk. Nie musisz być osobiście jeśli przedłużasz ważność.
|
jesli to pytanie bylo gdzies wyzej to przepraszam.. Czy przy wyrabianiu nowej KK zwraca się starą czy można zatrzymać ? wie ktoś??
|
Starą kartę Ci zostawiają.
|
dzięki ! :)
|
Cytat:
|
Karta kibica jest potrzebna aby jeździć na wyjazdy!
|
Cytat:
|
Tak wygląda wydawana "nowa karta" kibica :
http://i49.tinypic.com/vzvds8.jpg 1. Czy trzeba płacić 10 zł ? TAK 2. Czy starą kartę kibica oddajemy ? NIE 3. Czy trzeba robić nowe zdjęcie ? NIE 4. Czy można zrobić sobie nowe zdjęcie ? TAK 5. Czy można płacić kartą bankomatową/kredytową za kartę kibica ? NIE 6. Czy trzeba osobiście iść do Strefy Kibica w celu wymienienia karty kibica ? NIE, wystarczy komuś dać wypełniony wniosek ( druk na stronie Wisły ) wraz z podpisem oraz starą kartę kibica oraz 10 zł. |
ale frajda zamienić kartę na ta samą kartę nawet napis 2011 zostaje :D wyjebany pomysł
|
Zmiana KK to ukłon w stronę osób, którym się nie podobało zdjęcie wykonane do poprzedniej karty. Więcej zalet tego gówna nie odnotowałem. A no i jeszcze można poczuć się jak właściciel dobra luksusowego. W końcu kawałek plastyku za 10 zł to coś zacnego
|
A czemu k....a ważność do 01.01.2015 skoro wyrabia się w lutym to dwa lata to luty 2015
ahh to Bednarzowe złodziejstwo |
Akurat Bednarz to z tym nie miał nic wspólnego
|
Jeśli chce wyrobić ową kartę to muszę wypełnić wniosek KARTA KIBICA 2011?
Moge podac adres jako moj adres tymczasowy? |
kpina! tak sie nie robi!! załoze ze ci co sporadycznie chodza na mecze jescze bardziej zniechecą i Wisła w efekcie na tym straci.
A mi nawet sie nie chce specjalnie isc i wyrabiac, nie wspominajac jak beda kolejki przed pierwszym meczem :/ |
Cytat:
|
Znaleziono kartę kibica Marcina S. na Miasteczku Studenckim AGH, niedaleko stadionu. Pesel kończy się cyframi: 6530. Kontakt pw.
|
Cytat:
|
Masz wartą do 1 lipca.
|
mam pytanie, czy na nowych KK gdzie jest miejsce na nr identyfikacyjny, tez nie macie wpisanego zadnego nr-u ??
|
Też nie mam numeru.
|
ok, dzieki !!
|
Czy trzeba oddac stara karte przy wyrabianiu nowej? kumpel mi moze ja wymienic prawda?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Lecz jesli chcesz być pewny w 100 % tyrknij do strefy kibica 12 623-95-95 |
jeżeli adres podany przy wyrabianiu KK uległ zmianie to czy mogą być problemy przy wejściu na mecz?
|
Cytat:
|
Mozna odnowic karte kibica za znajomego ktory nie ma na to czasu? czy beda robic problem?
|
Można. Mi nie robili problemów.
|
Panowie pytanie za 100 pkt chce ich ze znajomym na meczo (kumpel jest obecnie poza domem kilka dni i nie ma przy sobie karty kibica nie pamięta do kiedy ma ważna.I teraz główne pytanie kupuje na swój login bilet dla siebie i dla niego w jego polu wpisuje imię nazwisko oraz pesel jeśli ma nie ważna kartę kibica to transakcja przejdzie czy wywali mi ze nie mogę jemu zakupić biletu (przy okazji loginu na stronie z kupnem biletu również nie zakładał)
|
Na logikę powinno wywalić błąd przy kupywaniu jesli byłaby nieważna. Ale jeśli kupisz, a się przed meczem okaże że kk nieaktualna, to szybkie wyrobienie nowej karty nie powinno być problemem, a i bilet na nowej musi być nabity.
|
czy wniosek o wydanie duplikatu jest na miejscu czy trzeba sobie wydrukowac samemu?
|
Jest dostępny na miejscu u góry, gdzie wyrabiane są KK.
|
Cytat:
zdjęcie będzie to samo co na pierwszej karcie kibica ;) |
Wyrabiał ktos karte kibica w dzien meczowy? na stronie pisze, ze Godziny otwarcia Strefy Kibica mogą ulegać zmianie w dni, w które Wisła Kraków będzie rozgrywała mecze na swoim stadionie wiec moje pytanie brzmi do zorientowanych krocej wtedy jest otwarta (normalnie do 16:00) taka sama czy moze dłuzsza? Dzieki za odpowiedz - karta bedzie przedłuzana w niedziele 25 sierpnia
|
Cytat:
Dłużej. 10 znaków. Nie zamkną SK o 16 jak mecz o 18 w niedzielę, także lajtowo ;) |
Mój znajomy ma kartę kibica Śląska Wrocław i mam pytanie, czy może on kupić bilet na mecz Wisły z Lechem mając KK Śląska czy musi wyrobić także Wisły?
|
Musi wyrobić Wisły ...
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl