![]() |
Gdzie mogę kupić Chleb Prądnicki ???
- kiedyś był w Almie - nieaktualne - kiedyś piekli w piekarni na Placu Wolnica - nie mogłem znaleźć tej piekarni wczoraj - odpada gdzieś jeszcze ? w sensie na pewno można bo ten chleb pieką od 600 lat i pewnie nie przestali ale ..... :) |
A Kaufland? (Tylko nie ten na Kałuży :D )
|
A Kauflandu nie sprawdzałem jeszcze - thx :)
|
Chlebek prądnicki jest spoko.
Jak ktoś lubi pizzę,to polecam pizzerię dracula. Pizza przepyszna,bogato obłożona składnikami. Dla leniwych,możliwość zamówienia :-) 12-431-26-68 |
Sto lat temu zamówiłem pizze z Draculi - 2 kg ciasta, trochę sera i papryka z puszki. Są pizze które mają smakować i są takie, którymi się człowiek ma zapchać.
Od 15 lat zamawiam w Hallo Pizzy na Dobrego Pasterza i żadna pizza na świecie nie pobije Verdury :) |
Ja zamawiam od ponad roku i jeszcze nie zawiodłem się,dlatego zdecydowałem się polecić ich pizzę.
Zamawiam średnio dwa razy w tygodniu ,zawsze było i jest dużo szynki i warzyw.Samo ciasto niebo (w porównaniu z sieciówkami) obsługa przyjazna. Kiedyś przetestuję pizzę którą polecasz :-) |
Kocur Hallo pizza sam mogę pochwalić u mnie w mieście tez wymiata, a jak u was z cenami ? u nas by się najeść to 24 zł za średnią Capriciossa
|
|
Gdzie w Krakowie znajdują się miejsca z Foodtruck'ami oprócz Bezgródka oraz Placu Izaaka (chodzi mi o takie miejsca gdzie Foodtrucki stacjonują stale)?
|
Na Kaziemieru na skwerze Judah
Na Ruczaju https://goo.gl/maps/3mddvPahjn12 Na dekerta https://goo.gl/maps/U6FXk1E9R6C2 W hucie przy NCK Jeszcze w Wieliczce stoją w centrum. |
Mogę polecić restaurację sioux na rynku głównym.Klimat dzikiego zachodu,jedzenie smaczne,ceny przystępne.W ciemno można brać danie "podniebny lot" jest to filet z kurczka,frytki ,zestaw surówek.Smaczne są też żeberka z ziemniakami z sosem tzatziki.
|
Poleci ktoś jakąś dobrą pizzerie z dowozem na Borek Fałęcki?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl