![]() |
A Kosa zalicza 2 asysty w pierwszej połowie meczu APOEL - AEL. Po 45 minutach jest 3-0.
|
Apoel wygrał 4:0 , Kosa grał do 85 minuty.
|
|
I znowu...
Skrzydłowy piłkarskiej reprezentacji Polski i Borussii Dortmund, Jakub Błaszczykowski doznał stłuczenia kości piszczelowej i nie zagra w najbliższych dwóch spotkaniach. Niespełna 23-letni zawodnik nie wystąpi w środowym meczu Pucharu Niemiec z Herthą Berlin i w sobotnim ligowym z VfB Stuttgart. Niby tylko 2 mecze,ale chłopak dopiero co się wyleczył i znowu przerwa;/ |
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...orniku,1182885 Co ten Kasperczak wymyśla:D
|
Cytat:
|
Zurawski skonczony? Gwiazda swojej druzyny w Grecji, a po drugie widzielismy, jak gra reprezentacji wyglada bez niego w 2 ostatnich meczach eliminacyjnych.
Kosowski? Gwiazda na Cyprze(przypominam, ze na dzisiaj tamta liga jest mocniejsza od naszej...maja druzyne w LM), swietne mecze w lidze i P. UEFA. Frankowski? Jak juz tu pisalem...z polamana noga i rozgrywajac 20 spotkan w naszej lidze podworkowej, zostalby krolem strzelcow. Widze, ze "ekspert" sie wypowiedzial ;). |
Przejscie Kosy do Gornika to bylo by naprawde duze wzmocenienie tego klubu.
Kosa to jest teraz ten czlowiek ktorego najbardziej brakuje,i nikt mi nie wmowi ze tego sam nie widzi. Jesli ma dalej forme ,to naprawde jestem ciekaw ja to sie rozwinie,ale juz kiedys mowil ze w Polsce gra tylko dla Wisly i ciekawe czy sie z tego wywiaze. Z Zurawiem I Frankiem -no coz oboje najlpsze lata gry maja dawno za soba,ale do Polski napewo chetnie wroca,zwlaszcza jak Allizanz da zarobic. W kazdym razie oboje byli by wzmocnieniami.Kasper niezle kombinuje. |
O Kose i Zurawia to sie nie martwie , w sensie ze spokojnie rok czy 2 jeszcze, mogli by w pl byc gwiazdami.A Franio to nie mam pojecia ale z checia bym go w jakims pl zespole zobaczyl.
|
Franio grajac dla Chicago od pierwszych minut, czyli tylko 6 meczow, zaliczył 2 gole i 2 asysty, reszta wchodzi nie wiedziec czemu ciagle z ławki na ostatnie 10 minut i zaliczył 11 takich meczow. No tak, atak tworzą amerykanie w tym wybitny reprezentant ... mimo ze statystyki maja gorsze ale coz ...
|
Sam się prosił o taki koniec kariery dla siebie.
|
Cytat:
Frankowski - może będziemy mieli okazję zobaczyć czy zostanie królem strzelców czy zakręci się wokół np. 5 goli na sezon. Latka lecą poza tym po odejściu z Wisły miał trochę kontuzji jak i Żuraw zresztą. Kosa - temu też czas nie stoi w miejscu. Mam wątpliwości czy w słabszym Górniku jest w stanie grać jak w Wiśle. Ty masz prawo do swojej opinii, ja do swojej. O ile do tych transferów dojdzie to przekonamy się wiosną co pokażą w GZ. |
Cytat:
weszlo.com |
Cytat:
|
Cytat:
Mi wystarczy, co pokazuja w ligach zachodnich(Zurawski, Kosowski), bo w Polsce raczej napewno nie zagraja w najblizszym czasie. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba wziąć uwagę kolegi poważnie, żeby miłość do Wielkiego Brata z za Atlantyku nie doprowadziła nas do takiego końca :rotfl:. |
Kuba zagrał wczoraj rewelacyjny mecz z VFB Stuttgart. Był najlepszym piłkarzem na boisku i kibice Borussi twierdzą, że jeśli dalej będzie tak grał to długo w Dortmundzie nie pogra. Był to też pierwszy mecz Kuby po kontuzji.
|
A Dudka znów zaczął na ławce i wszedł na ostatnie 2 minuty
|
Cytat:
|
|
Apoel zremisował na wyjeździe z AEP 2 : 2. Kamil zagrał cały mecz , Jasiek nie grał. Prowadzili juz 2:0, ale nie udało się tego wyniku utrzymac. Jedną bramkę stzrelił Żewłakow. Apoel jest na 3 miejscu.
|
To juz 4 asysta Kosy w obecnych rozgrywkach.
Video: (Kamil z nr 11) http://www.esl2006.com/~ellas/2008-2009/Football/10%20-%20aep%20-%20APOEL%202-2/01%20-%20Zewlakow%200-1.4iAgwnistiki.28-09-08.wmv |
Cytat:
|
Dwóch Polaków w 11 kolejki Kickera - Mariusz Kukiełka i Kuba Błaszczykowski. Kuba został oceniony na 2 (1-klasa światowa 6-poniżej krytyki). Po meczu trener Borussi mówił,że Kuba w pewnym sensie to zagrał nawet na ataku. Dodatkowo podobno Liverpool nie chce dać za wygraną co do transferu (ale to akurat może się okazać też plotką)
|
Radek Majdan o nowym teldysku, w którym gra ... policjanta, o swojej przyjaźni z rzecznikiem Komendy Wojewódzkiej Policji w Szczecinie Maciejem Karczyńskim i zakończeniu kariery.
[ http://www.mmszczecin.pl/19441/2008/...?category=news ] |
O 18.10 na Polsacie Sport będzie mecz Schalke - Apoel. Apoel szans nie ma żadnych, ale można będzie pooglądać Kamila i może Jaśka.
Sosinowa drużyna wygrała dzisiaj 3:1 z Panathinaikosem, Łukasz grał do 64 minuty. |
No i Kosa piekna piłke posłał do Pinto i Apoel prowadzi z Schalke 1-0 ...
Kosa gra swietny mecz, juz mogl zaliczyc z 3 asysty ale koledzy nie wykorzystali 2x sam na sam ... (bundesliga.de) |
ma ktoś linka do meczu UNIREII ?
na razie 1-0 dla hamburga :( |
Tu juz 5 asysta Kosy:
http://hostuje.net/file.php?id=b8fc7...ef997289275a3e |
No, a my niestety puscilismy go lekka reka... Tak wiem moze i zrzedze ale az mnie skreca bo dzisiaj ze swieca w reku moznaby szukac kogos takiego na boisku kto moglby pociagnac gre naszej druzyny w ciezkich chwilach, a tym kims mogl byc Kosa...
|
Błaszczykowski gra cały mecz w meczu Udinese - Borussia, dogrywka, karne, i Kuba niestety karnego nie strzelił...
I niestety Borussia odpadła... |
Tak jak Unirea z HSV ,tak myslalem ze nie dadza rady bo HSV to na prawde swietna druzyna.
No i 0-2. |
szkoda , ale pamietajmy ze Dan w zalozeniu mial uratowac Uniree przed spadkiem z rumunskiej ekstraklasy
oj szkoda , ze go puscilismy , jeszcze za kilka lat bedziemy sie chwalic ze twn wielki trener przez chwile byl u nas |
Pozdro dla Dana, ale z tą jego wielkością to nie przesadzajcie hehe.
|
Aha bo Unire'a gra piekny dla oka ofensywny futbol... Ja jakoś nie żałuje powiem wiecej jestem mega szczesliwy że tego pajaca już tu nie ma!
|
pewnie , spoko
lepsze seryjne MP , a potem żenada jak ten mecz wczorajszy |
eY ktoś wie co w końcu z tym Ko(sz)koszką?:P bo miała być decyzja w ciągu poprzedniego tygodnia... a tu kończy się kolejny... i nic nie słychać..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl