![]() |
byłem punktualnie o godzinie 10.pare osob za mna zupelnie przypadkowych jacys lanserzy wybierajacy miejsce na D do siedzenia i ogladania meczu masakra :/ starszy gosc kupujacy biletyna D3..szkoda gadać.
bilety są jeszcze na wszystkie sektory,nie wiem jak teraz sytuacja wygląda,ale na D moze byc juz ciezko. |
Ja tam się nie dziwie, że nie będzie kompletu. Na Zagłębiu co była mistrzowska feta może było z 17 tysięcy, teraz jeszcze podnieśli ceny a to niestety nie zachęca do kupowania wejściówek.
|
Dziadek na d3 bywał już jakiś który śpiewał...po za tym...ludzie jak idą pierwszy raz to mogą nie znać realiów...ale wejdą na stadion będą chcieli siedzieć na d3...to zobaczą że to graniczy z cudem
|
Cytat:
|
prober : Chyba chciałes powiedziec na D1 albo D5 bo na D2 i D4 tez poczesci jest doping :)
|
Cytat:
|
Kupie bilet na jutrzejszy mecz od kogos! Cena biletu + 20 zl! Pisac gg:8868584
|
Czy na sektorze D są przestrzegane miejsca czy można osiąść gdzie się podoba, np. zamiast na D4 to na D1 czy z krzesełkami jest tak samo?
|
Stoisz gdzie Ci się podoba. Byle nie na D3 jeśli nie chcesz dopingować
|
siadasz gdzie chcesz, ale pamiętaj - D2/D3/D4 - tylko jeśli będziesz dawał z siebie wszystko przez więcej niż 90 minut.
|
Mam bilet na E3 i chętnie go zamienię na sektor D.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Napewno maja synów,nieopodal... :rotfl:
|
Cytat:
|
zenders : swięta prawda takie p---------ie działa na nerway .... wiadomo ze da D stoisz gdzie chcesz .....
|
Cytat:
|
1. Od której jutro kasy są otawrte?
2. Skoro nie ma ogłoszenia że jakiś biletów nie ma, mam rozumieć że są bilety na wszystkie trybuny (potrzebuje na D). Edit: Bilet potrzebuje dla kolegi, ja mam karnet ;), przezorny zawsze ubezpieczony ;) |
1. pewnie 2 godziny przed meczem
2. jesli nie ma informacji o sprzedaniu wszystkich biletow na stronie oficjalnej na dany sektor oznacza to ze bilety sa jeszcze na kazdy sektor |
Cytat:
|
Mam takie pytanie, może za wcześnie trochę na nie, jednak już teraz chciałbym znać odpowiedź.
Czy bilety na mecz wyjazdowy z legią będzie można kupić normalnie w kasach, poprzez fanklub czy może jest tak jak na derbach (ciężko kupić bo trafiają już wcześniej do odpowiednich osób). |
Cytat:
|
2 bilety na D sprzedam,za tyle ile zapłaciłem 45 zł.do odbioru przed meczem. PRIV
|
Kupie bilet na sektor D[dla kumpla], cena 45zl. odbiór przed meczem, jak cos to priv.
|
W mojej sytuacji to plus bo dopiero dzis moglem kupic bilet ale powiem szczerze, ze to wstyd,
ze bilety beda w sprzedazy w dniu meczu. Jak to jest, ze rok temu bylo na Lechu 20 tys., a teraz nie mozna 15 zebrac ?? |
Bo może były tańsze....
|
Cytat:
|
Nie moze a na pewno.
Klub moze wkoncu zrozumie i pomysli. Z takimi cenami to daleko nie zajdziemy .. i w chuju mam po ile sa na innych stadionach. Zarzadzie - wspolnie chcemy byc lepsi? to zacznijcie myslec! |
Nie sądzę, aby puste miejsca na stadionie były wynikiem wysokich cen - pamiętacie fetę mistrzowską? Ceny normalne a kompletu, z tego co pamiętam, nie było. Coś niedobrego się dzieje z frekwencją...
|
Witam czy wiecie czy są może bilety na sektor D na dzisiaj? Mam 16 lat i chce kupic ten tanzszy bilet na wsiłe za 10zł.
Ile przed meczem sprzedaja bilety? PLis, odpiszcie:-D |
Te Bilety sprzedają 2 godz przed meczem ale niewiem czy je kupisz zależy czy pojda dziś bilety
|
Nie kupi. Koniki mecz w mecz wykupują tą pule i sprzedają po 20-25 zł.
|
Nie po 20-25 tylko po 45,czyli cenach biletu normalnego w kasie..:/
|
NIe wie ktos czy beda bilety przed meczem do kupienia ??
|
Cytat:
jeżeli oficjalna strona nie informuje że bilety się skończyły to znaczy że jeszcze są , ale patrząc na to co piszą wyżej można wywnioskować że nie kupisz biletu w kasie... Chyba że od konika. |
Po 20 razy te same pytania...
żeby nikt nie płakał jak przed meczem nie dostanie biletu...bo...przez cały tydzień można było kupić! BEZ PROBLEMU! A jak samemu sie nie dało rady...to od czego sie ma kumpli ? Albo innego Wiślaka poprosić...dać coś za fatyge i już ;] Dla chcącego nic trudnego |
Mam do sprzedania jeden bilet na mecz z Lechem na sektor D. Cena 40 zł. Chętni pisać na priv do 14. NIEAKTUALNE
|
czy ktoś wie czy Wiślacki Świat jest dziś otwarty?!?
|
|
Cytat:
dziś jest niedziela więc jest zamknięty.Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl