![]() |
http://images.google.pl/imgres?imgur...PL255%26sa%3DG
pod tym linkiem to jest |
ee, to sa projekty zwyklych osob z tego konkursu
http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final (tak dla zabawy i pokazaniu O. co mozna bylo zrobic) |
To był prima aprilisowy żart...
|
To była wizja wislaportal.pl, powstała z okazji 1 kwietnia. Niestety (a może i stety) kilka dni później zdementowali te doniesienia ;)
|
to był konkurs SKWK i stadiony.net, a nie zarty czy wislaportal.pl
|
|
Nie potrafisz czytać ? to był Prima Aprilis !!!!
|
No przecież wiem. Chciałem pokazać że prima aprilis a nie żaden konkurs. W konkursie na stadiony.net nikt nie wpadłby na pomysł budowy drogiego i większego okrąglaka. Z tego co wiem to autor tej wizualki był uczestnikiem tego konkursu.
|
k...awy jesteście jacyś dziwni
e wkleił linka: http://stadiony.net/tworcy_stadionow/final do był konkurs SKWK i stadiony.net a wy pieprzycie o jakimś prima aprilis bo wislaportal.pl coś tam napisało wykorzystując fotkę z konkursu link z wislaportal nijak się ma do linka e ze stadiony.net zrozumieli? Pero zrozumiałeś już? pokazałeś ale chyba brak rozumowania Cytat:
co innego link "e" a co innego wislaportal.pl i nawet stadiony.net z 1.04. |
Dlatego wlasnie postanowilem nie wracam do Polski:):):):)Polacy tylko sie nie pozabijajcie o te projekty i komentarze.Jeden drugiemu skoczy do gardla za wklejenie linka.Komu sie chyba krzywda w domu dzieje albo brak warsztatów psychologicznych w podstawowce.
A skoro juz tutaj jestem to powiem wam ze od poniedzialku ruszaja prace pelna para.Poniedzialek wjezdzaja diggery:)Pomyslna informacja chyba dla wszystkich |
Śledząc temat, widzę, że jak stadion zaczyna "nabierać kształtów" na wizualizacji to widzicie coraz mniej minusów :) Bardzo dobrze, że tak się dzieje i nie zostaje nic innego jak czekać na dalsze prace budowlane :D
|
PrzemkoSoton, miejmy nadzieje...stadion to podstawa sukcesow:)
|
Cytat:
odnośnie tej wizualizacji, nad którą teraz się dyskusja toczy, to róznica jest jedynie w braku kolumnady po bokach nowego C, natomiast reszta mankamantów (beznadziejne narożniki, dziwaczna wiata, brak planu na umieszczenie telebimu/ów i brak ujednolicenia bryły poprzez zabudowanie okrąglaka) została. Jedna poprawka wiosny nie czyni ;) |
2 Załącznik(ów)
[quote=PvD;572944]k...awy jesteście jacyś dziwni
a wy pieprzycie o jakimś prima aprilis bo wislaportal.pl coś tam napisało wykorzystując fotkę z konkursu Teraz bez nerwow - jaka fotke z konkursu ? Przeciez to dwie rozne foty . Ale mam nadzieje ze to juz niewazne. Stadion nam buduja !!!! |
mi również ten stadion się coraz bardziej podoba...przyznam że od poczatku byłem do niego optimistycznie nastawiony. Mam tylko nadzieje że trybuny będą jak najbliżej boiska...a o reszte się nie martwie...
a i tak od kibiców najbardziej zalezy klimat danego stadionu... ps: Cytat:
|
Cytat:
widocznie to zdjecie nie zostalo wrzucone do fot z konkursu. po drugie juz ktos pisal ze to zdjecia chlopa ktory startowal do niego(przelecialo mi to foto na forum z tematu o konkursie na stadiony.net), a poza tym nie chce mi sie wierzyc ze wislaportal specjalnie na 13kwietnia stworzylo to zdjecie :rotfl: zreszta niewazne, z igly widly, niech sie wezma za robote bo to teraz jest najwazniejsze |
Cytat:
2. telebimy zostały zaprojektowane - co widać na wizualizacji. 3. jaka wiata? |
ad 2. przepraszam - nie zauważyłem ich na środku trybun głównych.
ad 1. dużej różnicy nie widać. ad 3. "wiata" czyli podjazd pod budynek główny ;) wg. mnie mogło by to wyglądać nieco bardziej estetycznie |
moglby mi ktos kupic w piatek bilet na D bo nie jestem z krk i bedzie ciezko... mylalem ze troche wczesniej rozpocznie sie sprzedaz
|
Cytat:
|
ot kolejna waryjacyja szanownego pana architekta :)
|
Cytat:
pewnie ten telebim może też zasłonić pół trybuny VIP i w ogóle nic nie będzie widać... |
ale tam telebim wisi za bramką i naprzeciw kamer pod dachem
http://www.sf.tv/webtool/data/pics/s...erlin1_szq.jpg kamery są po prawej nad vipami i prasą |
1. za bramką nie wisi tylko jest wbudowany.
2. kamery są także w wielu innych miejscach (m.in. za bramkami) 3. dlaczego nie chcecie uwierzyć, że przy projektowaniu telebimu pomyślano o widoczności? |
ad 3 .projektujac miejsca na dachu również ? :)
już na etapie projektowania wiedzieli, że będa miejsca, na które karnety i bilety mają być tańsze ze względu na słabą widoczność. czy rok czasu to mało by spróbowac temu zaradzić? |
Chyba cos ruszylo na R22 choc mysle ze po prostu przywiezli banery reklamowe i postawili je obok siebie na rogu dawnego C
|
To jednak nie banery wie ktos co to??
|
dla naszego boiska chyba dobrze sie stało ze nie było meczu dziś, po tych ulewach to chyba tylko by sie nadawalo do zaorania..
|
Cytat:
kazda budowa wymaga odgrodzenia terenu przeznaczonego pod budowe, ot cała filozofia... wnioskować można ze skoro płoty juz stanęły to i prace niedlugo ruszą. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl