![]() |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=zVhbAIMGETY |
Chciałbym aby Termalica i Zawisza widząc z jakim hohsztaplerem maja do czynienia wykrecili garbatym taki sam numer. Bramkarz Floty w ostatnim meczu wrzuciłby sobie piłkę do bramki jak Cabaj np. w 85 min. meczu. Wyobrażacie sobie wygląd ryja buraczanego profesorka :)
|
http://www.90minut.pl/news/212/news2...edziowska.html
Ciekawa sytuacja, mecz Floty z Zawiszą sędziuje Musiał. Mam nadzieję, że nie zrobi krzywdy Zawiszy :) Żydom gwiżdże jakiś ziom ze Stalowej Woli, a Termalice z Lublina. |
Cytat:
|
Ciekawe jak dzisiaj Tychy - czy też wypną dupsko dla garbatych jak Sandecja czy jednak zachowają jakiś tam honor.
|
Oby dzisiaj Zawisza i Termalica wygrały a Tychy zremisowały i świętujemy!!!
|
Dziś też w końcu okaże sie czy Termalica faktycznie chce awansować,czy leci w ch...
|
Cytat:
Wszystkie trzy mogą dziś wygrać, a potem brak wygranej w Świnoujściu. |
Cytat:
Cracovia to mimo wszystko I ligowy top (sportowo i organizacyjnie), Tychy natomiast to taki typowy średniak. Cracovia gra o życie, Tychy o pietruchę. Cracovia gra u siebie... Tu mimo wszystko brak trzech punktów ekipy Stawowego będzie jakąś tam niespodzianką. Większą zdecydowanie niż ewentualny remis lub porażka.. Mecz z Sandecją oczywiście śmierdział, ale dziś już nie ma podstaw by przy ewenrtualnych 3 punktach Cracovii szukać teorii spiskowych. |
Zbyt długo żyję w Krakowie i widziałem zbyt wiele dziwnych wyników sąsiadki - tak że w każdej sytuacji gdzie ważą się losy awansu / spadku będzie mi śmierdzieć ;)
|
Garbate cioty na razie 0:1.
|
ładna bramka gksu :D
|
Nie wygląda to ciekawie... Niby garbaci przegrywają, ale mogli już (i powinni) strzelić 3 bramki. Nieciecza praktykuje kopaninę na bagnie, a Zawisza ślamazarny i dopuścił już Flotę do sytuacji bramkowych.
|
Wyniki dobre ale nie bardzo dobre. Gdyby tak się skończyło parchy mają tylko 2 punkty straty a to niedużo.
|
Parchate ....eczki są w ciasnej dupie :alleluja:
|
Cytat:
Nawet jak sportowo nie wejdą to podczas przyznawania licencji znajdzie się pewnie dla nich miejsce. |
Ja pier... Jeeest! Jeszcze tylko chwilka.
|
Qrwa mać....
|
Na razie jest PIĘKNIE :D
edit... ale jaja...:( |
Ja pierd..., nie wierze w to co widze, jest ekstra
|
Nawet jak sportowo nie wejdą to podczas przyznawania licencji znajdzie się pewnie dla nich miejsce.[/QUOTE]
I tego najbardziej się obawiam |
TO sa jakies jaja..... samoboj na Zawiszy, Nieciecza na remis...
|
Fuuuuck.
Że też Flota musiała jeszcze dołożyć - już bym szampana otwierał. O licencje nie ma się co bać chyba że nasz czerwony towarzysz postawi na szali całą swoją firmę. Nieciecza ma kasę i może grać w Tarnowie albo Krakowie. |
....a
mac.. |
Wstyd. Nieciecza dała ciała...
|
Termalica straciła gola w 94min, Zawisza w 89min a miały obie drużyny na tacy TME :)
|
Kwadratowe jaja :shock: To się nie dzieje... Żeby takie wyniki trafić u buka... Liczyłem na Tychy i się nie zawiodłem, ale Zawisza, Termalica? Wciąż wszystko w nogach i głowach Bydgoszczan i Niecieczan. Jednak w perspektywie dzisiejszej gry i wyników tych dwóch zespołów ciężko być dobrej myśli.
|
Cytat:
|
Dzisiaj u buka wygrywają jedynie osoby związane z Niecieczą i Bydgoszczą.
PS- Rozwiązać polską piłkę w piździec, grać w to amatorsko. |
cracovia = .......ona farciarska ....a
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl