![]() |
Cytat:
|
Cytat:
a ŁKS został po prostu zrobiony kozłem ofiarnym jak pisał kolega wyżej :) |
Piechniczek robi z siebie durnia, bo licencyjna komisja odwolawcza zachowala sie prawidlowo...zgodnie z prawem i ze statutem PZPN. Jak sprawa moze wrocic do ponownego rozpatrzenia, skoro przeszla juz wszystkie instancje? Komisja juz sie wypowiedziala w tej sprawie, a pan vice-prezes PZPN nie zna statusu zwiazku, w ktorym pracuje. Chce dymisjonowac innych,kiedy to sam powinien podac sie do dymisji. Kuriozum jest natomiast fakt, ze z ligi nie spada Cracovia, skoro zajela przedostatnie miejsce. Niech idioci z PZPN'u wbija sobie do glowy, ze za wyniki sportowe spadaja: Gornik i Cracovia, a Arka gra baraze. LKS nie dostaje licencji na gre w tym sezonie w ekstraklasie(czyli zachowuje miejsce 7 z poprzedniego sezonu) i nie jest przesuwany na ostatnie miejsce(bo na jakiej podstawie?).
|
Jak by na tę sprawę nie patrzeć, to ŁKS sam jest sobie winny. Nie spełnił wymogów ale działacze liczyli, że jak co roku jakoś to będzie. Tymczasem w PZPNie w końcu znaleźli się ludzie którzy nie poddali się naciskom i zgodnie z prawem licencji nie dali. Szkoda tylko, że na pokrzywdzonej pozycji jest Podbeskidzie, bo powinny być baraże.
|
Terminarz I kolejki - gramy z Ruchem w Sosnowcu o 15:30... Nie chcę być wulgarny, ale kogoś chyba po.......iło.
|
no właśnie kto taką godzinę wymyślił?
|
I jak na zlosc w sobote bede w rozjazdach. No zaje fajnie mi sie sezon zaczyna. W dodatku jak Wisla przejdzie do III rundy pierwszego meczu tez nie ogladne bo tez bede w trasie.
Jak nie urok to sraczka |
Cytat:
|
Cytat:
tylko co jest wazniejsze dla abonentow ? chyba ekstraklasa niz zuzel a pozniej kazdy klub ma miec sztuczne oswietlenie, ciekawe po co ? |
Cytat:
|
Cytat:
A nie mial nic do gadania Orange ktory tez pokazuje mecze i stad takie z dupy godziny(w zeszlym sezonie np mecze byly o 14 ) ,bo musieli pokazac ich 6 w jeden dzien ,i musza to na godzny rozlozyc. A C+ grand Prix Lotwy to moglby na zwykłym puscic. |
Cytat:
|
A co jest nie tak z godzina?
Niech graja w pełnym słoncu i sie hartuja a nie pozniej na MS padaja ze zmeczenia bo 30 stopni jest. W Anglii, Szkocji graja w poludnie i jest dobrze wiec i u nas nie zaskzdiz jak sa mecze o 14 a do tego jest tez czesto ze mecze sa o 18/19/20 i wilk syty i owca cała, raz sie walczy w poludnie a raz przy sztucznym oswietleniu gdzie wiadomo emocje kibicowskie sa wieksze wiec nie ejst tak zle ;) |
Kuchenkorz po raz 100 z rzędu idzie na majstra...
http://www.sport.pl/sport/1,65025,68...ra__Znow_.html I riposta Weszło, nie mogłem sie powstrzymać: http://www.weszlo.com/news/3347 |
bardzo dobra godzina, jeszcze żeby było z 30 stopni, niech zapierdalają w największym upale
|
Dobrze, że nie w tą sobotę grają, bo ma się ochłodzić. Może za tydzień wrócą upały?
|
Cytat:
W zasadzie szkoda, że gramy w cywilizowanym Sosnowcu. Przenieść ich do jakiegoś Jasła czy Dębicy i skoszarować w hotelu robotniczym na cały sezon "w nagrodę". |
Cytat:
|
Choto kontuzjowany. Zostajemy z jednym stoperem...
Pewnie Mirek się zapyta - to kiedy ta wyprzedaż w Wiśle? :D |
Czyżby koniec kariery Wawrzyniaka? :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W tych miastach nie jest tak zle ja bym ich wyslal na pastwisko w Wokowicack kolo Brzeska- gorszego boiska to ja w zyciu nie widzialem jak gralem. Jak by pograli tam z godzine to by sie dowiedzieli co to jest pasja grania w pilke za free, a nie w ****. walenie za ogromna kase |
Cytat:
|
Cytat:
A ja mysle ze jedynym batem na nich bylby ktos z podjesciem zyciowym Petrescu. On juz dawno wyrokowal skad sie wziela wczorajsza kompromitacja-z braku checi i ambicjii oraz oglnego lenistwa . Ale przeszkadzal ,to sie go pozbyto ,a efekty dzis zbieramy. |
Smolarek w Amice?
http://futbolnet.pl/wiadomosci/niewi...jscia-do-lecha |
|
Cytat:
|
Darli gębę wołając o sprawiedliwość, pisali donosy że ŁKS się spóźnił z wnioskiem więc teraz niech w świetle swojego prawa po prostu wyp..... z ligi
amen |
Jeszcze sie okaze ze Górnik Zabrze wejdzie do Extraklasy ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl