![]() |
Piszą to już od dawna (co jakiś czas) , W prawdzie PS. to Fuc-kt ale nie wiadomo czy śmiać się czy płakać nad tym bagnem.
Może dla tego Filipiak taki wstrzemięźliwy z transferami bo na drugą(1) ligę kasy szkoda?. A poznań mógłby skończyć jak Lubin i Kielce. Ależ to wszystko porypane, tych sędziów i działaczy to powinien osądzać trybunał w Iranie!, tam by ich odpowiednio ukarali. |
Lista ustawionych meczów piłkarskich z udziałem zespołów z Podkarpacia:
http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll...RT01/745315275 |
http://www.sport.pl/sport/1,65025,61...chatow___.html
Ciekawe, ten sam beton z PZPN który uchwalił abolicję teraz ją chce anulować. Sam byłem i jestem nadal za jakąś formą abolicji - jeśli chodzi o kluby. W końcu trzeba ustabilizować rozgrywki, a nie wykluczać co roku 2-3 kluby - w miarę jak pojawią się zarzuty. Szczególnie, że prawie wszyscy są umoczeni. Ale problem w tym, że prokuratura nie chce już współpracować z PZPN. I do czerwca raczej na pewno nie będzie kwitów na Jagiellonię czy Pasy, a więc typowane przez media, najbardziej umoczone kluby. To byłaby jawna niesprawiedliwość w stosunku do Korony, Zagłębia czy Arki które swoje odcierpiały. Perspektywa odsunięcia abolicji w czasie byłaby też kusząca z uwagi na pojawiające się coraz częściej wątki dotyczące Kuchenek:-D |
Cytat:
To chyba nie jest caly tekst, jak macie reszte, to wklejcie, z czystego masochizmu prosze. |
Jak podaje TVP Info policja w Poznaniu zatrzymała piłkarza Lecha - Piotra R. i jakiegoś tam działacza.
|
co za news z samego rana:-)
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Teraz tylko czekać na sąsiadkę zza Błoń:-p |
|
Cytat:
Co istotniejsze dla mnie, jakie to może mieć konsekwencje dla samego klubu. Czy Lech może być tak jak Zagłębie czy Korona zdegradowany? |
Chodzi podobno o sezon 03/04 Lech miał sprzedać mecz Świtowi. Panu R. oczekiwany jest w Wrocławiu za około 4h. Info : TvpINFO
|
Cytat:
|
Cytat:
Co nie znaczy, że zatrzymanie kryształowego Piotrka mnie nie ucieszyło :D |
Buhahaha...
No tak jednak miał rację, że cała liga będzie oglądać jego plecy, zapomniał jedynie dodać o czarnym pasku na oczkach :lol: http://m.onet.pl/_m/bfda3e17b5833fa3...8f5698,5,1.jpg |
W Tvp Info mówili że ma już zostać przedstawione zarzuty i będzie to więcej niż jeden zarzut. Lechowi i tak nic nie zrobią. Nie chodzi tu nawet o żadne ustawy tylko o to że ten Lech już nie istnieje. Lech wiedział co robi sprzedając się...
|
kiedy był mecz z Płockiem co go to sprzedalismy i drugi sprzedany(?) ze Śląskiem Wójcika ?
W Poznaniu będzie dziś gorąco: -Lechem! -Amiką! -Lechem! -Amiką! :lol: nie ma sie co podniecać: w czerwcu będzie abolicja, nawet jak im dadzą karę wcześniej to na pewno nie degradacji. Pozatym jak stwierdza, ze sa Amika to rpzed czerwcem Amiki na pewno już nie ukarzą ... |
Cytat:
PS: zna ktoś forum Lecha? Chciałem poczytać komentarze i się pośmiać :) |
|
Buhahaha...tak marzył o zdobycia MP z Lechem...Pozdrowienia do więzienia..
http://www.lechpoznan.net/wydarzenie-5943.html Bardzo jestem ciekaw komentarzy Smudy...i jak to bałkańcom wytłumaczą...a tak się napinali...i pomyśleć , że pare lat temu Piotr R. zwany reksiem był jedną nogą w Wiśle |
Ach, jestem bardzo ciekawy reakcji Prawdziwych Kibiców Lecha.
No bo: jeśli ich guru i żywa legenda klubu Reksio faktycznie sprzedawał mecze, to znaczy że Lechowi można by postawić zarzuty korupcyjne. Jasne, zarzutów nie postawią - bo Lecha już nie ma. Jest Amika. O czym pewnie dobitnie przypomną działacze tego klubu. Chodzi tylko o to, do jakich korzeni się Prawdziwi Kibice poczuwają: - do kupującej na potęgę Amiki, założonej w 1992 roku; - do kupującego Lecha, zlikwidowanego w 2007 roku. |
Cytat:
Pokaż mi dokładnie jaki mecz kupiliśmy, tylko z konkretnymi dowodami. |
Cytat:
ciekawe podejście do sprawy :lol: |
Cytat:
Znalezione na forum gazeta.pl Cytat:
|
Wcale nie musieli kupować.
Mogli wszak sprzedawać... Druga strona tego samego handlu :] |
Cytat:
|
To pokaż mi konkretnie gdzie prokuratura napisała, że kupowaliśmy
@it, wiem, możliwe, że Lech-Świt był sprzedany, ale Flamengista napisał, że coś kupiliśmy więc czekam na dowody. |
[quote=studio;667164]To pokaż mi konkretnie gdzie prokuratura napisała, że kupowaliśmy
quote] jak ostatnio wchodziliście do ligi pod dowództwem Baniaka to publiczną tajemnicą jest co się działo m.in. w szatniach sędziowskich przed meczami... i może tyle na ten temat dowodów zapewne żadnych nikt tu nie ma..., ale jaki to argument? |
Cytat:
Pewnie że to nie dowód, ale od dowodów jest prokuratura. Nie żadaj dowodów od nas, bo niby skąd takowe mielibyśmy mieć? Równie dobrze ktoś mógłby napisać udowodnij że nie kupowaliście. |
prosze oto dowód że Lech nie kupował
Bogusław Baniak (trener poznańskiego Lecha) "Gramy w Lechu uczciwie. Poza tym kupienie meczu kosztuje 500 tysięcy. A my tyle nie mamy... " chyba wystarczy :) |
Dokładnie Gigant, od dowodów jest prokuratura, tak samo od dawania wyroków jest sąd, dlatego radziłbym się wstrzymać z komentarzami a tymbardziej takimi głupotami jak Flamengista pisał.
Zatrzymano prawie 200 osób w tych aferach, ile wyroków skazujących padło? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl