Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

spidey 23.10.2010 10:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez trombczanin (Post 997481)
kurde co to jest rozumiem forum otwarte ale ostatnich 20 postów to sama Legia idźcie się brandzlować zwycięstwem na inne forum np:
http://www.kreci_mnie_sergiusz_ryczel_z_nsport.pl/forum
albo
http://www.kocham_pape_waltera.com/forum

Te trombczanin chcesz w trombę. :>
Niektórzy z nas są tu dłużej niż ty i póki moderatorzy się nie zdenerwują trochę tu pobędą.
Poza tym temat nazywa się chyba ekstraklasa co nie?!

grzechu1991 23.10.2010 10:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez trombczanin (Post 997481)
kurde co to jest rozumiem forum otwarte ale ostatnich 20 postów to sama Legia idźcie się brandzlować zwycięstwem na inne forum np:
http://www.kreci_mnie_sergiusz_ryczel_z_nsport.pl/forum
albo
http://www.kocham_pape_waltera.com/forum

A masz z tym jakiś problem? Piszą nie na temat? Albo kogoś obrażają?? Nikt się nie brandzluje więc wyluzuj troche... A co do meczu, to jakoś Legia dała radę wygrać z Lechem w 10, a biedna Koronka, nawet palcem nie potrafiła ruszyć. Buractwo, chamstwo- czyli typowe kieleckie zachowanie, natomiast ci dziennikarze to już poniżej krytyki... Zobaczymy, bo Legia wygląda na drużynę, która się rozkręca z meczu na mecz, w przeciwieństwie do nas.

spidey 23.10.2010 10:38

Nie wiem czy peany pochwalne w stronę Legii nie są przedwczesne. Wczoraj mecz ułożył się dość dobrze (szybka bramka, nieudana pułapka ofsajdowa i karny), mogło nie być różowo.
Oczywiście są symptomy zdecydowanie lepszej gry niż na początku sezonu.
Ja mam tylko nadzieję, że Wisła zaskoczy i gra o najwyższe stawki rozegra się miedzy naszymi drużynami.

7 kotów 23.10.2010 10:38

Z duza przyjemnoscia sie oglada gre Kucharczyka. Zycze temu chlopakowi jak najlepiej.

szprotson 23.10.2010 10:45

ku***, to już tylko My zostaliśmy na placu boju pt "dalej gramy muł"

Kucharczyk najlepszy ciągnie drużyne.(w każdym meczu...)

E : Ale Amica, że tak powiem, nawet mi sie tfu tfu podobała w meczu z City a My oprócz brakowej akcji na Jagielloni nie pokazaliśmy nic.
Czekam na przełamanie, ale nie wiem kiedy to nastąpi, może dziś brat bratu punkty odda bez gry

Cracovii nie licze ani Polonii Bytom

Sartre 23.10.2010 10:47

Cytat:

Spójrz na tabelę gdzie jest Amica i sam siebie zapytaj dlaczego ;)

spidey 23.10.2010 10:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 997500)

Kucharczyk najlepszy ciągnie drużyne.(w każdym meczu...)

No a Triada? :foch:

EDIT:
O fuj!!
http://legia.net/images/zdjecie/big/...53afec9bef.jpg

kozuba92 23.10.2010 10:57

Żałuję, że Śląsk nie wygrał wczorajszego meczu, bo ładnie by to wyglądało jakby "wielka" triada zamykała tabelę.

Donki 23.10.2010 10:59

To już wiem dlaczego Radovic tak dobrze gra :D
Chłopak tylko czeka na gole, żeby sie pocieszyc z kolegami :rotfl:

szprotson 23.10.2010 11:00

Manu na tym zdjeciu wygląda na jego dziewczyne.
To juz wiem po co go sprowadzili 8)

Pan Jotka 23.10.2010 11:26

Skorża wybronił się i to w dobrym stylu., Wg mnie co cię nie zabiję to cię wzmocni i będą coraz wyżej w tabeli. Żeby tylk naszym się tak chciało...:/

fan1906 23.10.2010 11:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 997437)
Nie tylko buractwo na trybunach :
http://www.youtube.com/watch?v=HI_C2Mf9eMM

Dziennikarze plus trener Korony do okulisty marsz. To po prostu skandaliczne zeby takie buraki wpuszczane byly na konferencje po meczu.

Nie chodzi o to ze to Legia, czy ktokolwiek inny. Chodzi o to ze ten trener bezczelnie klamie lub jest slepy, natomiast panowie dziennikarze to totalne buraki wchodzace w zdanie, zaklinajace rzeczywistość i nie posiadajace tego, czego od dziennikarza sie oczekuje - BEZSTRONNOSCI.

karnego nie było to fakt...
Radovic pada jak zwykle, sędzia tym razem sie nabiera,, ale czy to wypaczyło wynik meczu? powątpiewam.
Legia w tym meczu była zdecydowanie lepszym zespołem,

ps. od dziennikarzy nigdy nie oczekuj bezstronności.. to nie ta bajka.

Sartre 23.10.2010 11:28

Cytat:

karnego nie było to fakt...
Radovic pada jak zwykle, sędzia tym razem sie nabiera,, ale czy to wypaczyło wynik meczu? powątpiewam.
Legia w tym meczu była zdecydowanie lepszym zespołem,
Prześledź ten temat i posty z dzisiaj rano, obejrzyj sobie wrzucone fotki, i dopiero potem pisz, że karny z kapelusza ;)

szprotson 23.10.2010 11:30

Jak karnego nie było?
Gdyby go bramkarz za nogę nie złapał, to Radovic by tą piłke włożył chociażby wślizgiem.
Wiadomo szkoda czerwonej, szkoda podania od przeciwnika które rozpoczęło akcje bramkową (Kuzera wspaniale podał Kucharczykowi?)
1-4 idzie w świat czyli w Polske, za tydzien nie będziemy pamiętać o karnym nawet

fan1906 23.10.2010 11:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sartre (Post 997526)
Prześledź ten temat i posty z dzisiaj rano, obejrzyj sobie wrzucone fotki, i dopiero potem pisz, że karny z kapelusza ;)

mam ten nagrany mecz na dekoderze i oglądałem, klatka po klatce... a fotki,, cóż ty widzisz to ze swojej perspektywy ja z mojej więc zapomnij, skocz do "łazienki i ochłoń twarz w zimnej wodzie.....

buczo1985 23.10.2010 11:34

Ale fota :D
I to właśnie odróżnia zawodową piłkę od kopania na podwórku. Tam się całują po bramce, a na osiedlu to czasem i trudno o przybicie piątki :P

kreseq 23.10.2010 11:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan1906 (Post 997530)
mam ten nagrany mecz na dekoderze i oglądałem, klatka po klatce... a fotki,, cóż ty widzisz to ze swojej perspektywy ja z mojej więc zapomnij, skocz do "łazienki i ochłoń twarz w zimnej wodzie.....

Nie wiem moze nie grales nigdy w pilke, moze po prostu ten sport nie jest dla Ciebie. Bramkarz przewraca w biegu zawodnika. Tak przewraca, bo wystarczy musniecie i w pelnym biegu zawodnik sie przewraca. Wystarczy ze musnie go reka/noga/ch*** i taki zawodnik w biegu leci na ryj...takie prawa fizyki.
Widac na powtorkach i na zdjeciach ze bramkarz perfidnie traca Radovica w momencie gdy ten go mija i ma przed soba pusta bramke.
Jesli tego nie widzisz i uwazasz ze tam nie bylo kontaktu bramkarza z zawodnikiem ( bez udzialu nawet pilki ) to zmien okuliste lub zajmij sie Pokerem.
Mozna miec obiekcje co do koloru kartonika...tylko tyle.

Sorry ale niektorym naprawde pada na oczy.

PS: Zagadka "cieplego" zawodnika Legii rozwiazana :D Manu nawet pasuje z tym swoim fryzem ;)

Sartre 23.10.2010 11:40

Cytat:

Powtórki są dostępne jak internet długi i szeroki, więc nie musisz się chwalić dekoderem, chyba że on ma jakieś ujęcia z dodatkowych kamer czy coś, wtedy ok ;) Jak by nie było, Rado już MINĄŁ bramkarza. Biegnący za nim obrońca Korony dobiegł do piłki, więc Rado tym bardziej by do niej dobiegł. Musiałby być naprawdę niezłym bystrzachą, żeby w takim ułamku sekundy zdecydować się na poświęcenie stuprocentowego gola na rzecz karnego i czerwonej, których nie powinno być. Musiałby być jednocześnie totalnym ułomem, bo ryzykował utratę pewnego gola na rzecz tego, że sędzia się połapie. Sorry, ale powtórki + zdjęcia + kompletna niedorzeczność opisanej hipotezy skłaniają do tego, że jednak faul był.

Edit: no aż obejrzałem sobie jeszcze raz te powtórki. Co Twój dekoder robi z obrazem, to ja nie wiem, ale z odległości widać jak Rado po minięciu Małkowskiego jest wytrącony z równowagi, a z bliska widać nie tylko jak Małkowski go łapie za nogę, ale też jak wręcz próbuje sięgnąć go drugą ręką.

szprotson 23.10.2010 11:44

Ivica Vrdoljak 35 (k),
Mnie nikt nie przekona że karnego nie było, czarno na białym że był i został wykorzystany.

fan1906 23.10.2010 12:07

Brawo... uderz w stół a nożyce się odezwą,,
Gratuluję zapalczywośći w bronieniu swojej tezy,na innym forum pewnie bylibyście zbesztani..
i to chciałem osiągnąć , wykazując naszą przewagę,,,

Co do karnego , fakt bramkarz zawalił, Radovic wpadł , nio raczej otarł sie o jego ręce,
A ten coż nie pierwszy i nie ostatni raz padł....dotktnięty czy też nie
Raz się uda drugi raz nie....

spidey 23.10.2010 12:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fan1906 (Post 997553)
Brawo... uderz w stół a nożyce się odezwą,,
Gratuluję zapalczywośći w bronieniu swojej tezy,na innym forum pewnie bylibyście zbesztani..
i to chciałem osiągnąć , wykazując naszą przewagę,,,

Co do karnego , fakt bramkarz zawalił, Radovic wpadł , nio raczej otarł sie o jego ręce,
A ten coż nie pierwszy i nie ostatni raz padł....dotktnięty czy też nie
Raz się uda drugi raz nie....

Ale o so chodzi?!
Znaczy taki eksperyment socjologiczny? :shock:

dj_ibutti 23.10.2010 13:08

Kur... na prawdę trzebaby być na prawdę niezlym idiotą, żeby mając przed sobą pustą bramkę się przewracać "szukając karnego". Może i Radovic jest pedałem, ale głupi nie jest.

pchelas 23.10.2010 13:26

Całkiem trafna konkluzja.
Gratulując zwycięstwa Legii, warto pamiętać, że Korona nie grała bez najlepszych zawodników z każdej formacji.
Gdyby z nami nie grali, może też byśmy ich tyle powieźli ;)

masterlag 23.10.2010 13:42

*pchelas*- tyle może nie, ale jakby Vuko i Wtorka nie było, to można snuć domysły, że nie było by tych ich dwóch goli. ;)

Swoją drogą... Tośmy się z Legii pośmiali, pogadali o niej, a teraz w tabeli jesteśmy za nimi. Mam nadzieję, że od dziś zaczniemy się punktowo odbijać, bo jak nie to całkowicie ten sezon będzie stracony. Całkowicie.

Weszło.com pisało nie dawno, że "kto nie ogra Legii ten frajer". Oby za chwilę nei weszło w życie nowe zdanie "kto nie ogra Wisły ten frajer", bo jesteśmy tego coraz bliżej.

Poza tym, Śląsk wczoraj tylko remis w Bytomiu. Mecz nudny jak nie wiem co (nie spodziewałam się zbyt wiele), ale szkoda, że WKSowi nie udało się wygrać. Zawsze trzymam kciuki za zgody, nie ważne czy mecz jest "dla nich" czy nie. Szkoda, szkoda, ale myślę, że Lenczyk ich wydźwignie do góry. Oby.

Titto 23.10.2010 13:46

Wybieranie kibica Polonii na komentatora meczu to nieporozumienie

Nie lubię, gdy komentatorzy faworyzują jakiś klub.

Haha, pełne trybuny...:D

bridgeburner 23.10.2010 14:08

Chyba sie szykuje powiekszenie ligi po tym sezonie
Bo nie wiem w jaki inny sposób ten klub ,co gościnnie wystepuje w ekstraklasie naszego kraju miałby sie utrzymać

fialo 23.10.2010 14:45

Sąsiadka dalej na dobrym kursie :lol:

Oldpara 23.10.2010 14:50

Może jak Craxa spadnie, to Ntibazonkiza przeprowadzi się do nas. Blisko, i znane mu holenderskie klimaty :)
A to chyba jedyny coś tam grający piłkarz Pasów, aż żal, że się tam musi męczyć.

pawelwislak 23.10.2010 14:52

Też póki co nie widzę innych szans na utrzymanie pasiastych w lidze. Ale chyba nie trzeba się o to martwić bo profesor ma dojścia załatwi choćby miał udokumentować to badaniami dlaczego lepiej żeby było 18 drużyn a może nawet 20!! He he

MCX 23.10.2010 15:17

Pewnie Ulatowski może już sobie szukać nowego klubu. Ciekawe kto za niego ;> Michniewicz? Kasperczak? :D

Ogryzek 23.10.2010 15:22

Sobiech 1 gol i 1 asysta, gracz meczu. Ponadto Gołebiewski zdobywa 3 bramkę dobijając strzał Sobiecha.
Szkoda że nie gra u nas......

dynek.pl 23.10.2010 15:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MCX (Post 997642)
Pewnie Ulatowski może już sobie szukać nowego klubu. Ciekawe kto za niego ;> Michniewicz? Kasperczak? :D

tak czy siak: Rafał Ulatowski dziękujemy :D

Raphael 23.10.2010 15:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Oldpara (Post 997636)
Może jak Craxa spadnie, to Ntibazonkiza przeprowadzi się do nas. Blisko, i znane mu holenderskie klimaty :)
A to chyba jedyny coś tam grający piłkarz Pasów, aż żal, że się tam musi męczyć.

Obawiam się, że właściciel Craxy byłby bardziej skłonny zaakceptować nawet ewentualną gorszą ofertę finansową od innego klubu niż zgodzić się wzmocnić lokalnego rywala. Jednak faktycznie piłkarz o takich umiejętnościach bardzo przydałby się na Reymonta...

Orson 23.10.2010 16:00

Cytat:

Janek Urban :>

Buziek_LG 23.10.2010 16:00

Cytat:

Obstawiam wesołego Czesia

DysoN 23.10.2010 16:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Raphael (Post 997650)
Obawiam się, że właściciel Craxy byłby bardziej skłonny zaakceptować nawet ewentualną gorszą ofertę finansową od innego klubu niż zgodzić się wzmocnić lokalnego rywala. Jednak faktycznie piłkarz o takich umiejętnościach bardzo przydałby się na Reymonta...

Czy aby na pewno taki fantastyczny? Nie sledze z zapartym tchem meczow pasiastych ale on chyba zagral jeden dobry mecz w tym sezonie? Ja bym byl bardziej ostrozny z takimi zakupami. Keidys wydawalo sie ze Kolendowicz np bedzie najlepszym polskim skrzydlowym a gdzie teraz gra?

7 kotów 23.10.2010 16:23

Szkoda Uli.
Powinni mu dokoptowac do sztabu Stefana i Albina, wtedy byloby znakomicie

Sartre 23.10.2010 16:43

Stadion Rugby vs GKS - już 1:0.

MMTS 23.10.2010 16:48

he he parchy idą na rekord :) Panie Rafale, dziękujemy za promyk radości w tych trudnych dla nas czasach

brylant17 23.10.2010 18:36

Co jest? Widzew prowadzi 2-0 :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:42.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl