![]() |
Dacie jakiś namiar, gdzie w pn oglądnę mecz Wisły? Najlepiej w okolicach Huty :)
|
Może to nie Nowa Huta,ale okolice Ronda Czyżyńskiego,czyli prawie -Bar pod Gąską (retro :) )
|
Z reguły tam oglądam własnie, ale jeśli dobrze pamiętam, to tam jest zamknięte przez święta. A chciałbym mieć pewność, że nie zastanę zamkniętej furtki :/
Dzięki za odp :) |
Dobrze wiedziec.
Aaron |
Witam, czy ma ktoś może dzisiejszy mecz (Wisła - Korona) i mógłby udostępnić? Potrzebuję go do zrobienia kompilacji o jednym naszym zawodniku (pokażę Wam jak zrobię).
Pozdrawiam. |
skrót jedynie
|
W ktorej tv bedzie dzisiejszy mecz?
|
Cytat:
|
Ktoś zna jakąś knajpe na ruczaju gdzie można mecze Wisełki ogladać ?
Pytam bo dopiero sie tam wprowadzam i nie znam jeszzcze tego rejonu krakowa tak dobrze. |
Gdzie w Zakopanem oglądne nasz mecz z Legią?
|
Cytat:
Jakieś lokale z NC+, ktoś, coś? |
Kiedyś oglądaliśmy w Zakopanem mecz z Widzew- Wisła. Pamiętam, że był to lokal idąc Krupówkami "w górę", po prawej stronie, lekko na uboczu, mniej więcej w połowie lub bliżej końca deptaka. Trzeba było minąć tę pierwszą linię chałup. Duża restauracja, z antresolą i chyba ze dwiema czy trzema salami. Próbowałem znaleźć teraz to na google maps, ale coś nie mogę skojarzyć.
Na pewno, koniec końców, nie szukaliśmy tam długo knajpy z meczem. edit: to mogła być Karcma po Zbóju. |
Dzięki :)
|
Zna ktoś lokal w Gdańsku gdzie transmitują dzisiejszy mecz Wisła-7egia? :D pilne
|
Podbijam pytanie. Może być trójmiasto + Władysławowo
|
Nie no, Panowie, w Gdańsku nie powinno być problemu z meczem Wisły.
Najlepiej tutaj, na Przymorzu. https://www.facebook.com/barbilard.market?fref=ts Ale i w T29 na stadionie Lechii na pewno będzie transmisja. I pewnie 100 innych knajpach w centrum. ;) |
Oglądałem mecz we Władysławowie a ogródku piwnym z kibicami legii. Pierwszy raz się tak powstrzymywalem z okazywaniem emocji... Nie polecam :-D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, pytanie bardziej techniczne. Podczas meczu z Ruchem jestem w robocie. Jest jakaś opcja obejrzenie meczu poprzez telefon? Jakaś aplikacja może?
Mam Lumię 735 i Windowsa 8.1 Ktoś ogarnia takie tematy? |
http://canalplussport.pl/liga/ekstraklasa
Jak masz dostęp do tej strony to możesz pobrać aplikację mobilną. Tylko nie wiem czy akurat pod Windows 8.1 będzie działać, możesz spróbować + czy akurat ten mecz będzie możliwy do oglądnięcia tutaj (nie można oglądać tych co równocześnie pokazuje Eurosport). Edit: Nie pomyślałem, że chodzi o Puchar Polski - tak więc nie wiem. Ale to zostawiam jakby ktoś pytał w przyszłości. |
Ja wczorajszy mecz oglądałem na telefonie. Huawei z androidem, szybkie wifi, chrome + aplikacja sopcast na komórki, link ze strony soccer-live.pl.
Możesz też spróbować bezpośrednio z www. Linki na stronie jak wyżej lub meczyki.pl, u mnie ta opcja jednak nie działa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Gdzie można obejrzeć mecze Wisły w Pilicy lub okolicy w ostateczności w Zawierciu ???
|
Hej,
Czy mecz z Amicą będzie dziś dostępny na canal+ sport online? |
Tak, bedzie.
|
Los rzuci mnie w piątek do Myślenic. Gdzie można spokojnie obejrzeć mecz? E miarę możliwości proszę o ulice, bo to obce mi tereny :)
|
Poleci ktoś jakiś dobry stream na jutrzejszy mecz, która działa w UK?
Nastawiłem się na telewizjade, a tu Wisła w jakimś kanale nsportu... |
meczyki.pl Szukaj tam jutro...
|
Cytat:
jak jestem w robocie to ogladam mecze Wisly przez program KODI jest on powiazany z weeb tv gdzie na stronie znajdziesz konfiguracje jak to zainstalowac oczywiscie musisz miec konto na webie i zasilic np na 3 dni zeby smigalo ale ostatnie mecz z ruchem byl pokazywany na zwyklym canl + i wogole ten kanal byl wylaczony wiec trzeba liczyc ze teraz kanal 38 bedzie wlaczony i obejrzysz,ja na szczescie zostaje w domu wiec obejrze normalnie na 38 kanale w tv |
Nasz mecz jednak w nsport+.
|
Cytat:
|
Info z TVNu (wiadomości sportowe), czyli z NC+. Chyba że w wiadomościach się pomylili - w co wątpię.
Rozkładówki są robione z wyprzedzeniem, więc jak nadawca coś sobie zmienił to rozkładówki już mogą tego nie aktualizować. |
TVN jak zawsze kłamie. Mecz macie na kanale 38. Mogę wam nagrać :D
|
38. kanał, w UPC go nie ma. Ale w poniedziałek o 6:00 rano powtórka na nsport+ :D
|
Ma ktoś stream meczu? Bardzo Was proszę o pomoc:)
|
Proszę o link do meczu bracia. Jestem w Anglii nie mam jak oglądać pomoże ktoś?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl