![]() |
Prawda jest taka, że on mnóstwo miał w swojej karierze niewykorzystanych sytuacji. Do marnowania setek ma talent wyjątkowy w reprze potrafi władować jakąś ładną bramkę a tu w takiej sytuacji pudłuje. Błaszczu ma zajebistą technikę i umiejętność dośrodkowania, ale nad strzałami musi popracować.
Ja nadal nie mogę w to uwierzyć...:shock: |
Dobrze, że Borussia ten mecz wygrała.
Szybciej mu zapomną ten kiks. Kuba ma charakter, poradzi sobie. W następnej kolejce zagra dobry mecz i nikt mu już nie będzie tego wypominał :) |
Cytat:
I z tym ze mnóstwo sytuacji mial nie wykorzystanych to troszke przesadziles. |
Cytat:
|
Oj dobra zdarzyło się i co?
Cytat:
|
Cytat:
Ogólnie to Błaszczykowski jest zajebi*ty i w następnym spotkaniu zagra świetne spotkanie i zostanie najlepszym piłkarzem meczu - zobaczycie :lol: Cieszy postawa polaków w Borussii Piszczek rozegrał świetne spotkanie Lewandowski i Błaszczykowski przyjmują rolę takich jokerów obecnie i to dzięki nim Borussia wygrała to spotkanie. |
Kurde no dajcie mu już spokój. Ten kto oglądał mecz to widział jak po tej sytuacji Kuba się starał. Oprócz wrócenia w pole bramkowe przy tej poprzeczce :P Poza tym komentator to wyraźnie powiedział i można było zauważyć, że piłka mu podskoczyła. Jak ktoś wyżej pisał, że on chciał na siłę - nie, on chciał technicznie
|
Cytat:
michu - h. Ci do tego jak reaguje, ale naśmiewanie się z innych jest takie dziecinne... |
Cytat:
|
ehhh....szkoda mi go bardzo. Teraz w Niemczech zamiast zachwycać się jego świetnymi zagraniami będą mu wypominać ten kiks...
|
Cytat:
|
Kto tutaj sie napina? Karny jak karny - nie powinno go byc. Tutaj powinna byc bramka i mam prawo smiac sie z tej akurat akcji Blaszczykowskiego mimo ze uwazam go za dobrego gracza. To ze gral w Wisle sprawia ze nie mozna sie smiac z pudla ktore bedzie na 90% pudlem roku w Bundeslidze? Mozna, wiec nie napinaj sie tak.
Widze totalnie dziwne posty. Nie mozna sie smiac z zawodnika bo co? Przepraszam ? Bo nikt mu niczego nie podarowal? Co ma wczorajsze skandaliczne sedziowanie do takiego pudla ?Nie mozna sie smiac bo nie wypada? Totalny belkot. Nie strzelil bramki, wielu ludzi sie z tego smieje. Nie wazne kto ale wazne jak. To moglby byc nawet Radovic, nawet moj ojciec. Tak samo bym sie smial bo jest z czego. Moze mam jeszcze mu pomnik postawic bo to Blaszczykowski i do tego nic nie pisac bo jestem z Warszawy? To jest forum ogolnopolskie i mam prawo smiac sie z takiego babola. Wlasnie to robie. Na tym polega wymiana pogladow.Pan z Warszawki... Nie bede przeinaczal nazwy Krakowa bo bym musial znizyc sie do Twojego poziomu, a nie mam ochoty sie czolgac. |
Ludzie opanujcie się jak ktoś wspomniał jak ktoś inny kiksuje to się śmiejecie.. trudno że tak się Kubie przytrafiło ale to nie zmienia faktu że jego akcja zostanie dodana do innych kiksów jakie można oglądać np na youtube :)
prosty przykład czy jak Hasselbaink wywrócił się na piłce też z tego polewa była i jest to w każdym filmiku o kiksach w piłce nożnej ale ktoś się z niego śmieje za to? Nie! każdy wie jak on grał i co potrafił i za to się go szanuje, a kiksy to po prostu piękno futbolu ;).. |
To, że piłkarze popełniają błędy to nic dziwnego, ani śmiesznego. Przynajmniej nie ma w tym oszustwa.
To, że drużyna wygrywa mecz dzieki karnemu z kapelusza to tragiczne i śmieszne. Jeżeli więc śmiac się to z drużyny obdarowywanej przez sędziów a nie z piłkarza, któremu nikt niczego nie podarował |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Ja .......e, Wy byście się tylko żarli o pierdoły, wyszukiwali setki spisków wymierzonych w nasz zespół itp.Już nawet w złym guście jest się uśmiechnąć, widząc prawdziwe pudło roku;) |
Kiks sezonu Błaszczykowskiego - widok z większej ilości kamer
http://hostuje.net/file.php?id=51d16...77d9a023603983 |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=GlY_KumZChA |
Cytat:
Dlaczego to nie wypada ? |
Cytat:
|
To się Kuba nie popisał :)
|
Nie ma ludzi idealnych i takich którym się nigdy noga nie powinie. Ten JEDEN JEDYNY kiks Kuby i tak nie przysłania tych wielu wspaniałych meczy, asyst i goli w jego wykonaniu oraz faktu, że jest on znakomitym piłkarzem.
A w tej chwili śmieją się z niego tylko "piłkarze" w kapciach, którzy piłkę kopali jedynie na wfie. |
Piłka mu podskoczyła... zdarza się...
|
cóż, przynajmniej możemy być pewni, że już taki błąd w karierze mu się nie przytrafi raczej nigdy ;)
|
Cytat:
|
Jak sie oglada kiks Blaszczykowskiego (dobrego w koncu pilkarza) to przychodzi na mysl pilka jaka otrzymal od Kirma nasz Marokanczyk; on przymierzyl idealnie majac gorsza sytuacje w postaci rzujacego sie bramkarza i zegara ktory wskazywal 95 minute meczu. Jednak lata spedzone za zachodzie robia swoje.
Zeby nie bylo; bardzo lubie Kube jako czlowieka i jako pilkarza. Tylko taka mnie mysl naszla. |
Kuba jest silny, w następnym meczu o ile zagra po tym kiksie napewno będzie najlepszy na boisku.koniec.
|
Cytat:
Być może sytuacja Kuby była za łatwa i się nie spiął wystarczająco - wydaje się, że wystarczyło nogę przyłożyć i samo wpadnie. Gdyby ktoś go atakował to przymierzyłby lepiej. Zdarza się, choć cholernie nieprzyjemne dla Kuby musi być. Zmieniając temat; niektórzy "emeryci" potrafią grać piłkę po powrocie z (nawet nieudanego) wyjazdu za granicę: Cytat:
Gratulacje Franiu :) |
Ale przeżywacie, stało się i trudno. Pośmialiśmy się tak jak z Sobiecha bo obie sytuacje dość zabawne. Za tydzień jest kolejny mecz i koniec śmiechów :P
|
Cytat:
|
Cytat:
Żebyś się nie zdziwił :rotfl: :D |
|
Cytat:
To samo było z Henrym on też z tego co pamiętam miał dwa koszmarne pudła no ale snajperem był świetnym. To zdarza się nawet najlepszym. |
|
Olgierd Moskalewicz odchodzi z Pogoni
Cytat:
|
Lubiłem Ola ,pamietam za co wyleciał z naszego klubu ,slynne karteczki z napisam OLO i "oddajcie Ola wy k**wy oddajcie Ola " :)
eh stare czasy |
http://www.youtube.com/watch?v=50UKI...5665E&index=14
Przypominam ten mecz z dwóch powodów - jeden z ostatnich meczy Moskalewicza w Wiśle i piękne bramki - odchodzącej i przyszłej gwiazdy. Piękne. |
http://www.youtube.com/watch?v=28j0HEk1zpk&feature=aso
tak propo kiksu Kuby.. jak widać to jest nieodłączna część tego pięknego sportu :) |
Cytat:
|
Zieniu to chyba na jesieni 2006 roku w meczu z Łęczną tak przestrzelił, jeszcze chyba za Petrescu to było
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl