![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kiedy tak Błaszczu się zachował w 1 połowie? bo nie kojarzę.
|
Smuda zloz rezygnacje, bo to jest kur.. skandal(kolejny po kompromitacjach naszych zespolow)!! Gramy bez taktyki, obrona dziurawa, powolania z pupy. Co w kadrze robia miernoty typu Rybusa, WOjtkowiaka czy Miejrzejewskiego?? Panie Kolton, moze zapyta pan swojego przyjaciela? Reprezentacja jest bardziej rozbita, niz byla za czasow Beenhakkera, nie zmienilo sie doslownie nic. I co pieprza komentatorzy, ze nie mamy rozliczac Smudy z wynikow? My nie jestesmy San Marino, zeby budowac tyle lat, a poza tym ta druzyna grala lepiej...
Mialem obawy co do Franza i niestety wszystko sie sprawdza... Szkoleniowiec pokroju Hitzfelda potrzebny od zaraz. |
Cytat:
Kto zagrał dziś, miał nosa :) |
Cytat:
Cytat:
|
Nie wiem co w kadrze robią Tytoń,Glik,Kowalczyk czy Mierzejewski.To są co najwyżej przeciętni piłkarze nawet jak na ubogie polskie warunki..
|
No cóż... Wystarczą podstawowe umiejętności techniczne na niezłym poziomie, trochę taktyki i chęci żeby skopać nasze "orły" na własnym terenie.
W obecnej sytuacji nie masz szans na budowę drużyny, bo z kogo? W trakcie meczu naszła mnie taka refleksja, że to bardzo fajnie, iż są tacy ludzie, którzy potrafią przedsięwziąć pomysł jak "koniec PZPN" itp. Jednak to wszystko jest mało! Tu trzeba wielotysięcznych pikiet na Miodowej, trzeba zbić taran i wkroczyć do siedziby PZPN i wywieźć dziadów z ich gniazdka. Że nas zawieszą w FIFIE, UEFIE, zabiorą nam Euro2012... Ch*j z tym. Jesteśmy na równi pochyłej, z resztą bardzo stromej. Nasze kluby dostają w pucharach w przedbiegach, nasza kadra dostaję dosłownie z każdym poza San Marino. Tu nie ma półśrodków. Trzeba to odciąć grubą kreską i budować wszystko od nowa pod okiem specjalistów z zagranicy, niech pod ich okiem szkolą się nasi młodzi i ambitni trenerzy, może za 10, 15, 20 lat, po zmianie pokoleń będą efekty. |
gdyby nie Kuba to mysle ze z 4-5 bramek by wpadlo ,chlopak ma charakter cos jak Gatuso
tylko mnie w****ia jak co mecz wspominaja 74 itp itd ? |
Glik- tragedia, to co dzisiaj robił to nieporozumienie.
Brawo dla Kuby i Żewłakowa. Reszta piłkarzyków miernota.. nic nowego, ale wstyd, k*rwa, zaczynajmy się coraz bardziej przyzwyczajać.. |
czy do Franza dojdzie wreszcie ze Rybus i Peszko w obecnej dyspozycji nie powinni grac ?
|
Jeszcze na dodatek Glik i Peszko.
Smuda też taktycznie zjebał to spotkanie, ale niewiele mógł wycisnąć. Przynajmniej wpajał im prostopadłe podania i piłki na wolne pole, lecz jak widać na ten techniczny i celnościowy poziom nasi kopacze jeszcze nie weszli. Brożek grał jako cofnięty napastnik? Bo tak zauważyłem. W drugiej tak samo grał Lewandowski, ciągle słyszałem komentatora jak wypowiadał jego nazwisko w kontekście podań w pole karne. Cytat:
|
Cytat:
A na jakiej podstawie uważasz, że aktualnie jesteśmy w stanie pokonać San Marino? |
Cytat:
Strzal z ostrego kąta zamiast podania do dobrze ustawionego Lewego. Minuty Tobie nie podam. PS: Rybus nie jest w formie, ale miernota bym go nie nazwal. Po prostu jest leniwym milosnikiem facebooka i fajek :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ps. niedługo następny sparing w Polsce i znów wpadnie kaska... |
To jest parodia,żenada ,brak słów co się dzieje.
Tego frajera Sadloka powołuje trener wielki, kibice Amiki mieli racje ,,Franek Smuda gdzie te cuda" trener zakichany powoływać taki szrot Kowalczyk Sadlok.Nie istniejemy Powinniśmy tworzyć reprezentacje na tych co nie należą do polskiej myśli szkoleniowej tzn tych z zagranicy : Koscielny,Obraniak,Roger,Kołodziejczyk, i najlepsi z Polski ta żyła Lewandowski,Błaszczykowski,Brożek,Murawski, Bramkarze ci co grają Najgorsze że jak wywalą Smude to i tak będzie źle bo rządzi Lato!!! Sorry ale przeraża mnie ten brak honoru,wstyd od każdego dostajemy po dupie za nie długo ogra nas ten Azerbejdżan |
Cytat:
|
Cytat:
Zamiast ośmieszać się z Hiszpanami czy Kameruńczykami którzy spotkali się wczoraj na lotnisku powinniśmy zagrać parę spotkań z kimś porównywalnym. Na początek policjanci, potem księża albo artyści a później to już po bandzie na maksa czyli np. w/w San Marino. |
Od Błaszcza to się należy odstawić, bo gdyby nie on to już w ogóle żadnych akcji by nie było. Jak sam ciągnie każdą akcję to niech i sobie z raz strzeli. Z resztą jak wystawiał patelnie innym to walili na bramkę rugby, więc miał prawo się w****ić.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja nie rozumiem jednego. Skoro mieli wymarzony bojkot na narodowym w Chorzowie (koniecpzpn), udały się "znicze", nawet w Bydgoszczy gdzie po ogromnych wtopach na trybunach było "leeeoooo" stadion był w połowie pusty, to dlaczego nie poszli dalej? Przecież z tytułu towarzyskich też wpada kasa, też reklamują się sponsorzy (biedronka :P -> buaahahahaha), też kibice płacą za wejściówki.
Już im się odniechciało? Wiem, że na portalu zbierają kasę, sam zasiliłem ich dwoma stówami, ale nie o to chodzi. Wiem ile kosztuje ksero, ale do jasnej ciasnej nie mogliby dać podrukować ochotnikom na własnym pececie? Albo załatwić reklamę na stronce wzamian za reklamę? Odbioru lepszego by nie mieli. |
Cytat:
A poza tym- głowa do góry- Kamerunu nie będzie na Euro 2012:P |
ja *******e co Ci pilkarza graja, co ten Smuda wyprawia z ta kadra, oczywiscie wedlug niego nie licza sie wyniki, liczy sie styl ofensywny
tylko my huja gramy ;| szkoda gadac, Lewandowski(Mesjasz Polskiej Pilki) mial jedna sete i s*******il kiedys to z checia sie kadre ogladalo, a teraz 4 mecz bez bramki strzelonej, |
Cytat:
PS. "kopaczom", "komentator" i "reprezentacja" :-) |
Przede wszystkim, to musimy dmuchac i chuchac na pilkarzy, ktorzy potrafia grac(a takich mamy niewielu). Smuda powinien kleknac przed Borucem i ladnie go przeprosic za wszystkie chamskie wypowiedzi. Prawdziwy profesjonalista pogadalby z Arturem i przekonal go do pewnych rzeczy(wiadomo, ze Boruc to bardzo specyficzna osobowosc - nie interesuje sie pilka, nie integruje sie w grupie, itp), Smuda wolal sie z niego naigrywac w prasie.Nie mowie juz o Kosowskim. Gdzie jest Glowacki? Wole(bo jednak bledow popelnial dosc sporo) ogladac go, niz Glika czy Sadloka, i innych z mlodego pokolenia.
|
Smuda, gdzie te cuda?Ale jest postęp, już tylko 3 w plecy :D
|
Jeszcze więcej Glików i Sadloków w kadrze. A Głowa nie powoływany ... . Już nie mogę się doczekać emocjonujących występów naszych odmłodzonych stoperów na euro 2012.
|
Cytat:
Tylko, że my się cofamy. Na mój gust w pustych łbach kopaczy tworzy się taki schemat: ooo dzisiaj nie gramy z aktorami to znów będzie w*******. Można przegrywać z mocniejszymi - to jest normalne- gorzej że nie widać żadnego pomysłu. Dodatkowo dla mnie charakterystyczne jest jak Smuda miota się przy 0-0 ale już po pierwszym golu kompletnie "siada" i widać u niego na zbliżeniach twarzy bezradność. |
Zapatrzone w gwiazdeczki lecha (lub byłe), dodatkowe ściągające szrot z naszej ligi lub też totalnie bez formy piłkarzyny trenerskie beztalencie...
|
Smuda chyba za duża grał w FMa:lol: Co w tej kadrze robi Glik, co on robi w Palermo? Przecież on tam w depresje wpadnie, najgorsza liga dla obrońców, a go ośmiesza 4 siła Afryki... Wystawianie Sadloka na lewej obronie to też pomyłka, przecież on w Ruchu połowe tylko przekracza przy rzutach wolnych, a w dzisiejszych czasach boczni obrońcy muszą wspomagać skrzydłowych...
Oj nie wierzę coś w Smudę. Jego wizja tej reprezentacji jest za bardzo kolorowa, nawet Włochom nie idzie masowe odmładzanie składu, a co dopiero w tym jakże obsypanym talentami kraju... |
Dobry tekst z weszlo
http://www.weszlo.com/news/5389 "O Jędrzejczyku - nazywanego przez Smudę "Jędrzejczakiem", co jest jednak obciachem konkretnym - selekcjoner powiedział: "Ciekawy chłopak, widzę w nim potencjał. Podobał mi się wiosną w Kielcach. Teraz trzepnął trzy bramki w meczu z Arsenalem. To doda mu pewności siebie. To jest dobry moment na debiut. Rzucam go na głęboką wodę i niech pływa". Chodzą słuchy, że "Franz" wrzucił biednego Jędrzejczyka na głęboką wodę do hotelowego basenu i legionista niestety już nie wypłynął. Z tego powodu w Szczecinie go nie zaobserwowano." :D PS: Lewa strona obrony dzisiaj to byla tragedia. Latali po niej gracze Kamerunu jak po polu... |
Polska gra z meczu na mecz coraz gorzej to są te przygotowania do Euro?
|
Żewłakow: "Weź, kur..." :rotfl:
|
Zastanawia mnie fakt dlaczego w kadrze nie ma w kadrze Grosickiego.Obecnie bije na głowę Brożka czy Peszke,którzy grali w tym meczu,nie wspominjąc o ławkowiczach typu Boguski ;/
|
Cytat:
|
Mnie to śmieszyło do dzisiaj bo można przegrać mecz 2 ,3 ale nie każdy,ludzie każdy nas leje,śmieją się na całym świecie z kraju gdzie mieszka ponad 35mln ludzi
Zero ambicji,honoru Czy wyjdziemy z grupy? My nie wyjdziemy z połowy! |
Trochę przesadzasz 98% globu nawet nie zarejestruje tego wyniku. Więc troszkę pokory ;]
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl