![]() |
Z tym wybieraniem sie dla amici bym nie przesadzał na te mecze jest taki duze zainteresowanie bo nie kazdego stać na wydanie kilku set złotych na bilety i wybiera tylko najatrakcyjniejsze więc o to chodzi aby ceny były nizsze i wtedy ludzi będzie wiecej na innych meczach
|
Znajomy chce zabrać na mecz 9 letniego syna, i tu pytanie czy jak kupi bilet na sektor E25 to będzie mógł swobodnie dostać się do strefy rodzinnej tak by dzieciak mógł wyjść na trening na murawę, a potem wrócić na swoje miejsce?
|
Cytat:
Najlepiej napisz do biura prasowego z tym pytaniem. http://www.facebook.com/WislaKrakow?sk=app_2373072738 ps: pozdrawiam Wiślaka z powiatu :) |
Pewnie już było pisane, ale strasznie mi się spieszy wybaczcie ;)
Na mecz idę ze sporą grupą znajomych, także z innych miast oddalonych nawet 350km od Krakowa. Wielu w tej grupie to studenci. Czy podczas zakupu muszę okazać wszystkie legitymacje studenckie czy tylko przed wejściem na stadion? Spotkał się ktoś z taką sytuacją? Z góry dzięki za odpowiedź |
Muszą miec na wejściu z razie gdyby ich sprawdził ktoś. Przy zakupie tylko imię, nazwisko i pesel.
|
Niestety na 99% musisz mieć te legitki przy wchodzeniu na stadion . Jeśli chodzi o studentów to na meczu z Górnikiem przynajmniej na F ostro sprawdzali ochroniarze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Przejść się nie da, ale widziałem gości z obsługi tego treningu, którzy zabierali dzieci i sprowadzała na dół. Po treningu odprowadzają na górę. Więc myslę, że jest to do załatwienia. |
Cytat:
|
Cytat:
Tekst dnia :D <ok> |
Cytat:
|
Cytat:
Tak jak koledzy mówią, obsługa sprowadza na trening a po nim odprowadzają z powrotem na swoje miejsce, też mi czasem zabierają syna z E25 |
Cytat:
No ale będzie potem lans: - "Byłem na Lechu, sto pińćdziesiąt dałem!". - "O jaaaa" |
Ile kosztuja bilety dla FC na mecz z zydami ?
Pytam dlatego, że chce wiedziec czy osoba ktora oferowałą bilet znajomemu robiła go w ch*ja czy moze taka jest cena biletu. |
Cytat:
Wiec pomysl co jest normalne a co nie!!! W takim wypadku sam bede musial im ogarnac te bilety ale widze ze to raczej nierealne poniewaz ustawila sie kolejka piknikow!!! |
Ok. godziny 18:00 NIE MOŻNA było już kupić biletu na G i F21 na mecz z Lechem (nie pisze że nie ma bo często się zdarza że zwalniają się jakieś miejsca i można potem kupić, sam tak miałem) na derby jeszcze były. Właśnie wróciłem ze stadionu.
Pozdrawiam tych, którzy odłożyli zakup biletu na później :P |
Wieczorem, czas oczekiwania w kolejce wyniósł 18 minut, praktycznie od 18:30 można było spokojnie i bez pośpiechu kupić bilet. Jutro też pewnie nie będzie problemów większych...
Porównując to, jak kupowało się wejściówki jeszcze 3 lata temu przed derbami czy Legią, w starym WŚ, to niebo a ziemia. |
Ja stałem w kolejce około 45min, byłem około 17:40 pod kasą i juz brakło dla mnie biletu na sektor G na Lecha to kupiłem sobie na Cracovie;/
i jeszcze pytanko Często miałem na bilecie sektor G3 a teraz mam G1 to dam rade wejsc na G3??? |
Dasz rade. Możesz wchodzić wszystkimi bramkami od G1 do G5.
|
Przede wszystkim chodzi mi o to, czy da się kupić bilety ulgowe bez legitymacji studenckich? Tak jak pisałem, znajomi mieszkają za daleko od Krakowa żebym mógł mieć ich legitymacje studenckie.
|
Rano przyszedłem po bilet przed godz. 11:00, wyszedłem z biletem około godz. 13:00 :!:
|
Cytat:
Ja kupowalem tak juz pare razy. Da sie, ale maja miec legitki przy wejsciu. |
Cytat:
|
no jakiego mam pecha;/ stoje w kolejce brakło na dla mnie biletu dla lecha i jeszcze zapytałem sie baby kiedy sie skonczyły to ona "Przed chwilą" a ludzie przede mną brali po 3-6 biletów;/
|
Cytat:
Sprawa wygląda następująco: Od tego chwalenia na forum pojawił się problem, z tym kupowaniem bez legitymacji ulgowych biletów sam się o tym przekonałem. To zależy też na kogo trafisz w kasie i jaki dzień będzie miał Pan/i sprzedająca wejściówki. Więc lepiej się zaopatrzyć w legitymację przed pójściem po bilety, ale jak mówisz, że mieszkają daleko to może być problem, szczerze mówiąc nie wiem czy przykładowo skan legitymacji byłby brany pod uwagę - to mogłoby być jakieś rozwiązanie ale nie wiem jak to działa w praktyce. Więc nie chce wprowadzać w błąd. |
Cytat:
A jaka jest cena biletu? wiesz moze ? aNouc - dzieki za informacje :) |
Bilet na mecze zwykłe dla FC to 19 zł (dla osób z Krakowa 25 zł). Takie same ceny jeśli chodzi o mecze topowe, ta sama równowaga. (mowa o trybunie G).
Wiele FC robi składki u siebie na graffiti czy na "kto kocha to wierzy.." , należy zaznaczyć że nie jest to odgórny zakaz tylko inicjatywa danego FC, więc nawet nie wychodzą na czysto. A gdzie przejazd itd.. Pod stadionem ktoś gania z biletami dla FC, tyle że wielu nie spogląda na cenę tam widniejącą , więc albo chcesz dać o 10 zł więcej albo chcesz kupić za normalną cenę. To już każdego z osobna sprawa. Co nie zmienia faktu że praktycznie sprzedający wychodzi bez zarobku, chcąc nie wliczać składki + przejazd (...). Zaznaczam że mowa ciągle o sektorze G. Cytat:
|
Ja dzisiaj stałam w kolejce 1.5h, zmarzłam itd, ale cóż, trzeba było :P i jak kupowałam bilety o 16 to na Lecha zostały na G1 i G5 a na Craxę mniej podobno :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na mecz z Lechem biletów na sektor G brak!!!
O godz. 11:00 w Strefie Kibica rozpoczęła się sprzedaż biletów na mecze Wisły Kraków z Lechem Poznań i Cracovią, które Biała Gwiazda rozegra u siebie już w przyszłym tygodniu. Dziś wysprzedane zostały wszystkie wejściówki na trybunę G na spotkanie z poznańskim Lechem. Wszystkich kibiców zachęcamy do zakupu biletów w przedsprzedaży zarówno na pozostałe trybuny na mecz z Lechem jak i na wszystkie trybuny na derbowy pojedynek z Cracovią. SKWK |
widze że szybko bilety zeszły, myślicie że w piątek albo sobotę kupię jeszcze na derby na G?
|
Jak nie kupisz na G to bierzesz 10 zł więcej i po problemie...
Myślenie niektórych osób naprawde boli, ostatnio gość nie dostał biletu na G, przy kasie powiedział że nie chce na inny sektor i po prostu odszedł, później widziałem jak kupował bilet od kogoś na G za 40 zł ;/ Cały stadion jest dla Nas dla Wiślaków, nie tylko G! |
Cytat:
Dla niektórych liczy się tylko G, zapominają że na stadionie są też inne sektory. Jak nie ma Cię na G to tylko i wyłącznie Twoja wina, trzeba było się ogarniać wcześniej, więc teraz rozkręcaj doping na F:) Mamy też inne sektory niż G, pamiętajcie o tym ! Zresztą... Właśnie przez tą 'modę i lans' na G, doping nie raz w tej rundzie wyglądał jak wyglądał. Niektórzy zapominają po co się tam idzie, kosztem lansu na fejsbuczku, wśród znajomych w LO czy na uczelni. Takie czasy. mcks - bynajmniej nie piłem personalnie do Ciebie. |
Miejmy nadzieję, że na najbliższych dwóch meczach wszyscy, nawet Ci hmm "przypadkowi" ludzie na G (na pewno tacy się znajdą) , będą wiedzieli po co tam są i dadzą z siebie wszystko. :)
|
Rotfl, co się taka rozkmina zrobiła dlatego że zapytałem o bilet na G :D? Zawsze chodzę na G, zawsze daje z siebie 100%. Jak mi się na G pójść nie uda, to wiadomo że wezmę jakiś inny sektor.
|
No skoro zawsze chodzisz na G to wiesz w jakim czasie się rozchodzą bilety na mniej atrakcyjnych rywali więc tutaj spokojnie możesz sobie odjąć kilka dni sprzedaży, może Ci ułatwie i strzelam że jutro na G raczej sie skończą
|
Gratulacje dla osób, które kupowały po 20 - 50 biletów i przez które, stojąc 1,5 h w kolejce nie dostałem biletu na sektor G. Ile osób kupiło te bilety dla siebie lub kumpli okaże się po ilości ogłoszeń '' sprzedam bilet... ''.
|
Kolumbijski palec Arboledy w dupę wszystkim koniom...
|
Błąd, koniki to najlepsze co się może przydarzyć i kluby powinny im dziękować.
Bo to dzięki nim niektórzy ruszą po bilet zamiast potem płakać że im ktoś bilet sprzedaje po 500 zł. Najlepsi kolesi co po tygodniu od rozpoczęcia sprzedaży biletów mają za złe że koniki sprzedają wejściówki po 2krotniej wyższej cenie... ... a kto im bronił kupić wejściówkę wcześniej? z punktu klubu koniki są ok = kasa się zgadza. z punktu frekwencji też na plus = dzięki nim pierdzący w fotel i czekający na cuda na kijach kupią bilety. dlatego od jutro z rana do kas ! to odnośnie koników, a odnośnie osób kupujących po 5-10-15 biletów dla siebie i znajomych też nie można mieć za złe. Kto pierwszy to lepszy. ode mnie znajomek kupował 10 biletów ,a nie jest konikiem. z drugiej strony skoro tak niektórych ochoczo ciągnie na stadion to czemu nie byli na meczach z Górnikiem, Widzewem, Ruchem, Bytomiem, czy Koroną? a nie oszukujmy się że wielu których teraz płacze o bilet na Amike / Cracovie nie było na wcześniejszych wymienionych meczach. Więc mam rozwiązanie kupcie karnet od nowego sezonu! i każdy zadowolony.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl