![]() |
Cytat:
mam w szkole koleżankę która ma trzech braci. jeden ma 33 lata, drugi 31, a najmłodszy 29. najstarszy ma syna, który jest od niej 3, albo 4 lata młodszy, więc pracuj nad dzieciakiem, żeby brat miał z kim się bawić :D |
jak już przy temacie :)
siostra mojej Mamy czyli moja ciocia jest ode mnie starsza o 4 lata :) razem się wychowałyśmy więc mimo że jestem "formalną" jedynaczką to "nieformalnie" mam siostrę :) |
|
Naciągane to strasznie :> i ten gość raczej nie rozśmiesza a irytuje...mnie przynajmniej :D
|
z tym gps do łazienki rewelacyjne i w moim przypadku prawdziwe :D totalny brak orientacji w terenie posiadam od urodzenia :D
|
Cytat:
|
powie mi ktoś, jak można odrobić ze stanu 5-16, na 22-20 i przegrać? <ja.......e!>
|
Mistrzostwa Europy w piłce ręcznej Polacy ?! :|
A wczoraj wygramy zaczynamy z najsłabsza drużyna :O. "Polak potrafi" |
Cytat:
|
Cytat:
że co?? :> :lol: |
Guciuniu :):) a o czym Ty piszesz tak w ogóle? :D
|
Pomyłka Polska swój mecz gra o 15.30 ^^ ale Gucio się tak zdenerwował że myślałem że to to :)
|
Zjem obiad i zasuwam na degustację finałową:-)
|
I jeszcze jedno są to Mistrzostwa Świata a nie Europy :)
|
ten wynik to ostatni set meczu mojej drużyny w siatę, sz****a jego mać! ;)
|
ta skuteczność naszych piłkarzy ręcznych to taka jak na IO...
edit: troche się chłopaki poprawili...:) |
Sorry ze sie wtracam ale dopiero wrocilem ze zjazdu. I po prostu obledna prace zaliczeniowa ktos oddal wmojej uczelni. Dosc zenapisana na 12 linijek tekstu komputerowego to jeszcze znalazlo sie w niej takie zdanie: "Trzeba wynajac firme ktora zajebala sie transportem"...
Ja sie pytam: jakim cudem osoba ktora oddala ta prace nie zobaczyla ze Word jej to podkresla?:lol: :rotfl: |
Może to wszystko jest zamieżone by po prostu zapaść w pamięć:)
|
Koyoot, word nie podkreśla zajebała, forma jest poprawna i najwidoczniej występuje w słowniku ;)
Co więcej...nie podkreśla żadnych słów nieparlamentarnych :) |
jak było napisane "zajebala" to powinien podkreślić ;)
|
no to pierwszy meczy wygrany!! Idziemy na Mistrza!!...podobno :D
|
J.....Ć Sesje, pierwsza w życiu a już nieźle wk...wia.
Poje....ne. |
http://www.sesja.neostrada.pl/
;) Sensej - pierwsza jest najgorsza, bo jest pierwsza. Potem są może i nawet trudniejsze, ale z każdą sesją coraz mniej sie przejmujesz... Przynajmniej ja tak mam :) |
Cytat:
|
Cytat:
na szczescie to tylko 0 tak wiec nie ma co płakac jak sie nie zda. Ale by było by miło gdyby była do przodu. Ale nasrane jest tego tyle że szkoda gadac, najgorsze ze niewiadomo za bardzo co sie spodziewac po tym chłopie. I tu jest problem. :) Ale damy rade co nie damy :) jak teraz wyjde w 2 tyg z wszystkim na + to zostanie jeden egzamin na sesje :) czyli 3 tyg i jeden egzam, czyli picie picie picie ;) |
o ja jebe, ty sie 0 przejmujesz ? człowieku, ja sie modle, żeby nie wszystko mi zostało na poprawki, a ty mi o zerówce mówisz... pff ;)
|
Cytat:
Nas juz same zaliczenia dobijają, a pierwszy egzamin w środę...a po tym tygodniu już siły na naukę nie mamy...człowiek siedzi przez cały tydzień nad prezentacjami na informatykę, w czwartek kolokwium, a w piątek gość ci mówi: "widać, że włożyła w to pani minimum pracy..." :lol: i tak najlepsze było to, jak spojrzał na godzinę ostatniej modyfikacji - 7:45, zajęcia zaczynały się o 8:00...i nie rozumiemy, dlaczego wszyscy sie śmiali...:foch:w każdym razie dobrze, że uczelnia blisko :-p A tak swoją drogą, jedna z prezentacji dotyczyła getta warszawskiego...i jak tu ukryc swój antysemityzm?! ;) W czwartek zaś wchodzi prowadzący na zajęcia z WBH i zaczyna: " Fascynuję się Izraelem, mam nawet szalik Hapoel Tel Aviv nad łożkiem (chwila ciszy) ... bo w Krakowie na Cracovię mówią żydy a więc niech mi ktoś podskoczy! " :lol: |
Cytat:
sensej napij się może będzie Ci lżej...przez chwilkę? :D będzie dobrze, pierwsza sesja zawsze załamuje potem jest już lepiej :) |
Ni_Ma - jeszcze chyba nie miałem czasu powiedzieć, że fajny avatar. :)
|
ba bardzo fajny wręcz :D ohh ta sobota z kumplami :D browar za browarem :-P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl