![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Czy w ogóle na to forum zaglądają jeszcze moderatorzy? Ileż jeszcze czasu ten troll/debil (Bronowianin) będzie wypisywał te swoje idiotyzmy? |
Pajak2707, wpisy w politycznym. Cytujac peje- wiecie co z nim zrobić.
|
Ponawiam pytanie czy nie można ogłosić nowej sondy prezydenckiej przed drugą turą?
|
Nie bo ni ma moderatura. To forum istnieje tylko teoretycznie.
|
Cytat:
Dziękuję za odzew |
Sonda została utworzona
|
Cytat:
|
Poprawione
|
|
Czy ktoś może ukrócić to debilne wrzucanie linków przez upośledzonego?
Jak nie jakieś idiotyczne filmiki, to spam na konta TT.. To już nawet nie jest śmieszne. Jeżeli jest taka opcja, proszę jakiegoś moda/admina o kontakt na PW. :) |
witam,
czy długo będzie jeszcze wisieć na stronie Lech - Wisła 0-0 ? dzięki |
Proszę o zmianę ankiety w temacie "Polityka transferowa"; jest mocno nieaktualna.
|
Ten wrzut z "GK" moim zdaniem pasuje do tematu jak pięść do nosa: LINK.
|
Cytat:
|
Sprawa powtarza się od x miesięcy. Ciągłe obiecanki, że facet dostanie dożywotniego bana, ale jak się okazuje, cały czas wyskakuje z tymi swoimi linkami. Szkoda, że moderatorzy mają w czterech literach ten temat.
|
Długo będziecie tolerować tego agenta? http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=62915
Praktycznie w każdym swoim poście najeżdża na BC, snuje jakieś niczym niepodparte teorie i oskarżenia. |
Czy któryś z moderatorów mógłby wyczyścić temat derbowy?
Ja wiem, że jest wolność słowa i w ogóle ogólna tolerancja i przyzwolenie na wszystko, ale marne historie z życia starego dziada nikogo nie interesują... Tym bardziej jeżeli ktoś się chwali na forum znajomością z największym wrogiem i wcale nie chodzi tu o zbijanie piątek z ziomkami z Warszawy. |
Proszę o ukrócenie napinacza ToTylkoJa. Jak zwykle prowokuje. Ban mu dobrze zrobi.
|
Rozumiem, że meczu PP nie typujemy w Konkursie o Wiśle?
|
Typujemy ;)
|
Jak wyłączyć spam o nowych wiadomościach w tematach, które przychodzą na skrzynkę pocztową?
|
Prenumeraty w panelu użytkownika
|
|
Witam.
- Czy administratorzy strony wislakrakow.com na czas trwania akcji ''WISŁA KRAKÓW TO NASZA HISTORIA'' są w stanie umieścić jakiś baner na głównej stronie zachęcający do wzięcia udziału w akcji? - Czy podczas trwania relacji z meczu w okienku na SB można się spodziewać takiej informacji? - Czy w tygodniu zamiast ''relacji z meczu'' można by tam umieścić właśnie dodatkowo jakiś baner reklamujący akcję? Z góry dziękuje za odpowiedzi i liczę na pozytywną reakcję, bo przecież wszystkim (taką mam nadzieję) zależy na tym aby akcja miała pozytywne zakończenie. Pozdrawiam. |
Prośba o zmianę mojego nicka na: 17wojownik
|
Proszę o dodanie sondy w temacie "Wybory parlamentarne 2015".
KW Prawo i Sprawiedliwość KW Platforma Obywatelska RP KW Partia Razem KW KORWiN KW Polskie Stronnictwo Ludowe KW Zjednoczona Lewica SLD+TR+PPS+UP+Zieloni KWW „Kukiz’15” KW Nowoczesna Ryszarda Petru Inny Z góry dziękuję. |
Dariook poruszył tę sprawę w temacie "Ekstraklasa 14/15", ale dla pewności powtórzę jeszcze tutaj.
Czy można uaktualnić nazwę tematu, lub po prostu nazwać go "Ekstraklasa" i traktować jako zbiorczy temat dla naszej ligi bez rozdrabniania się na poszczególne sezony? |
Dariook poruszył tę sprawę w temacie "Ekstraklasa 14/15", ale dla pewności powtórzę jeszcze tutaj.
Czy można uaktualnić nazwę tematu, lub po prostu nazwać go "Ekstraklasa" i traktować jako zbiorczy temat dla naszej ligi bez rozdrabniania się na poszczególne sezony? |
Cytat:
To kilka minut roboty a od wczoraj się nie doprosiłem :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl