![]() |
Widzę,że oficjalna nie podała żadnej info odnośnie liczby sprzedanych biletów,widocznie słabo idzie.
|
Skoro bilety na g nie sa sprzedawane to nie powinno byc na plakacie napisane ze sa dostepne bilety na G
|
mam pytanie jeśli było przepraszam a więc: jeśli mam imiona nazwiska wraz z peselem trzech osób mogę sam jeden kupić te 3 bilety? z góry dziękuje za odp
|
Cytat:
TAK !!! 10 znaków |
Sorki ze znow o to pytam ale kazdy mi mowi innaczej
fanclub dostaje bilety na G ?? tak jak to było z Korona??? czy jak na g sa abonamenty to juz FC nie dostaje. Bo juz sam nie wiem |
Jak będzie wyglądała sprawa biletów dla przyjaciół z Gdańska? Czy jak przyjadą na własną rękę dostaną bilety na mecz za złotówkę czy trzeba będzie kupić Lechistom bileciki normalnie w kasie po normalnej cenie?
|
proste pytanie, bo nie mogę się dodzwonić do WŚ - zostało coś jeszcze abonamentów na G?
jakby ktoś miał jakieś info - pisać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
niema juz Karnetów na G. bylo rano ostagnie 40 karnetów załapałem sie :)
koncza sie na F |
Wislak2221 fancluby mają odłożoną pulę - 2tys na sektor G. W sprzedaży abonamentów było zapewne 3,5 tysiąca biletów z G.
festereknh bilety będą mieli w Gdańsku więc się tam zaopatrują, bo przyjazd na mecz zgodowy bez biletu skoro była możliwość nabycia, i późniejsze proszenie się o załatwienie zgodowiczów to brak szacunku, robienie problemu z niczego. |
Są jeszcze bilety na G?
|
Dzięki stary;) do piątku pzdr;d
|
Wiadomo ilu braci z Wrocławia stawi się na meczu i na jakim sektorze będą oni rozmieszczeni?? No i jak ogólnie wygląda plan przyjęcia??
|
Niema biletow na G sa tlko ostatnie karnety, A Ślask zasiadzie albo znami na młynie albo w narozniku F
|
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...na_sektorze_g/ |
Bilety na G są, przed chwilą kupiłem bez problemu. Ruch płynny, więc nie bać sie kolejek;)
|
Są bilety na E bo właśnie jadę?
|
Są na wszystkie sektory
|
Ile mniej więcej trzeba stać w kolejce?
|
Cytat:
Swoją drogą masakra - pół paznokci odgryzłem z nerwów, że nie zdąże kupić karnetu na G bo przez pierwsze dwa dni sprzedaży nie mogłem pojawić sie na R22. A tu po tygodniu jeszcze nawet nie zeszły... Bidnie, oj bidnie. Jak przyjdzie nas na mecz zgodowy mniej niż kibiców Cracovii na mecz z Arką (czy nawet o ten tysiąc, dwa, trzy więcej)to już będzie siara jak skurczysyn - nazwijmy rzecz po imieniu. Przy takim potencjale to te 18 tys miejscówek powinno w dwa dni znikać regularnie. |
Ciekawe czy rodowici Krakowianie już dziś wykupią wszystkie bilety na mecz ze Śląskiem?
nie ma się z czego naśmiewać bo choćby na niektórych wyjazdach jest więcej FC niż Krakusów, komentarz zbędny, co do kolejek, nie ma jakichś dużych, praktycznie żadnych, ruszać do WŚ |
Przed chwilą byłem - nie ma kolejek, bilety są dostępne na wszystkie sektory.
Co do frekwencji, to bez obaw - na pewno będzie komplet, a jakiekolwiek próby porównywania z cracovią są nie na miejscu - po pierwsze u nas stadion nie jest jeszcze w pełni otwarty, a po drugie przy obecnych cenach na te 2 trybuny + narożniki to nic dziwnego, że bilety schodzą wolniej niż na 1 mecz po powrocie na Reymonta. Co do FC, to też nie robiłbym paniki, szczególnie, że termin meczu, to piątek , a jak wiadomo FC niekiedy mają spory kawałek do Krakowa. |
Jako że nie ma już opcji żeby zagrać przy czterech trybunach z Legią także radzę wszystkim niezdecydowanym, a nie chcącym kupować od koniów lub stać w kilometrowej kolejce jak najszybciej zaopatrzyć się w karnet.
|
Jak myślicie, kupię jutro o 11 bilet na G ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
powoli, powoli.. było 500 wolnych miejsc na G. 250 jako abonamenty w cenie 70 zł (dla osób z KK) i 80 zł (dla osób bez KK) i 250 w formie biletów w cenie 30 zł. Skoro nie ma info na oficjalnej że G poszło to może coś zostało, ale nie napalałbym się za bardzo bo pewnie pójdzie w 30 min jutro. Problem w tym że Wy zamiast iść do WŚ to ciągle się pytacie i pytacie, a potem okazuje się że bilety dalej są. Bo wychodzicie z założenia że skoro 500 zostało to zaraz pójdzie i jak się okazało wcale tak szybko nie poszły i ok 13-14 można było jeszcze kupić wejściówki na G. bo wygląda to tak że ktoś sobie wmawia "że i tak nie kupi" , druga osoba wychodzi z takiego samego założenia i kończy się na tym że nikt z tych osób nie idzie po bilety :rotfl: (chłopak kupował po 13 bilet na E i gdy wyszedł z Wiślackiego Świata dowiedział się że są na G :rotfl: , nie spytał, tylko sugeruje się tym co ktoś mu napisze, dopóki nie ma oficjalnej informacji na stronie klubu to nie ma co główkować) Tak więc ruszać od razu do WŚ i kupować (na wszelki wypadek wziąć więcej $ bo G może zejść, chyba że już zeszło ale jak nadmieniłem brak oficjalnej informacji
osobiście zalecam kupować abonamenty bo na mecz z Legią wszystko zejdzie w jeden dzień (zważywszy na fakt że abonamentów też już troszkę poszło), niektórzy będą stać po 8 godzin by na koniec się obudzić z ręką w nocniku, warto? nie sądzę, tak samo kupować u koni za 100-200 zł. Abonament to gwarancja wejścia na mecz z Legią, abonament, który kosztuje bardzo mało. Poza tym są na niego nabite pozostałe 3 mecze. Śląsk ma do dyspozycji tysiąc biletów. Lechia pewnie będzie miała podobnie, więc braci i sióstr nie zabraknie mimo że sektor gości nie istnieje. I Zagłębie |
Kupowałam dziś abonament i w okienku obok jakiś chłopak chciał kupować bilet na G i powiedziano mu że biletów na G nie ma.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl