![]() |
Cytat:
|
Hipszania-RPA 1 1,60 92 minuta i poszło....
Polska-Brazylia 2 1,28 (siatka) za 250zł do wyjęcia 512zł ! Na wielkim plusie jestem w tym tygodniu dzięki grze live...Wimbledon i siatkówka Polska-Brazylia! |
Z.Gora-Bydgoszcz(+14) 1
Leszno-Gdansk(+16) 2 J.Crump (12,5 pkt) 1 J.Hampel-H.Andersen(+3) 2 wklad : 20 zl Do Wygrania 153.45 |
RPA - Hiszpania (1. połowa) X 2.30
Polska - Brazylia (1,5:0) 2 1.45 USA - Brazylia (1. połowa) 2 1.90 Vitoria - Santo Andre 1 1.65 ako: 10.46 |
V. Williams - A. Ivanovic 1 1.25
Verdasco Fernando - Karlovic Ivo 2 1.65 Berdych Tomas - Roddick Andy 2 1.55 ako 3.20 siadlo :D |
Cytat:
|
Willams V. - Ivanovic A. krecz Ivanovic a obstawiłem na Willams w stsie :d
Co to oznacza? Dodam,że Radwańska mi już weszła i został mecz w piłkę a ewentualną kasę musze jutro odebrać :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok,dzięki to czy rozliczyli by mi jako zwycęstwo Williams czy po kursie 1,0 to dla mnie większego znaczenia nie miało,chodziło mi bardziej,żeby nie czekali np 2 dni na ewentualne rozegranie meczy bo w środę jade na wczasy :D:D
Ale fart Reykjavik 3:2 :) |
dawno mnie tu nie było:D i od razu się zapytam warto zagrać na Polonię w czwartek? kurs ciekawy
|
V.Williams - A.Radwańska 1 1.13
V.Azarenka - S.Williams 2 1.30 ako : 1.47 siadło jak złoto |
Cytat:
Moim zdaniem nie warto ich grać. Grembocki+ ciągłe wdupcanie się Wojciechowskiego+ traktowanie piłkarzy jako zło konieczne w tym klubie może poskutkować tylko zaaaaajebistym spadkiem morale w szatni. Myślę, że kurs ponad 3 na gospodarzy to dobry pomysł. Na pewno 1 będzie lekko zagrana z mojej strony na ten mecz. |
Cytat:
Aha, ja na dziś gram Mogren, Safinę i Vasco ;) |
Cytat:
|
Z mojej strony już kupon poszedł, bo pewnie nie jesteśmy jedynymi, którzy tak myślą i im bliżej meczu, tym kurs będzie niższy.
|
Nacional - Estudiantes 1x
Fylkir - IBV 1 Kawasaki - G.Osaka 1x Nagoya - Kashima 2x kurs: 3.43 opinie bardzo mile widziane |
gdzie można sprawdzić wynik meczu Gremio- Cruzeiro?
|
livescore.com
|
Haas Tommy - Djokovic Novak powyżej 9.5 gemów w I secie 1.52
Karlovic Ivo - Federer Roger powyżej 9.5 gemów w I secie 1.35 ako 2.05 ehh braklo 0,5 gema :( |
Karlovic Ivo - Federer Roger 2 1.10
Murray Andrew - Ferrero Juan Carlos 1 1.11 Olimps - Liepajas Metalurgs 2 1.10 SK Blazma Rezekne - FC Skonto Riga 2 1.10 ako 1.48 chociaz to siadlo |
Cytat:
p.s w lipcu zaczne znowu cos powazniej grac,to cos pokombinuje,pzdr |
E. Dementieva - S. Williams 2 1.20
D. Safina - V. Williams 2 1.21 FC Dinamo Minsk - FK Renova 1 1.30 ako 1.89 |
Buducnost Podgorica - P.Warszawa
kurs: w zaleznosci od buka oscyluje w granicach 3,2 - 3,45 |
z nudów poszedłem do fortuny i mam takie coś:
Dinaburg-Kalju 1 Valletta-Keflavik 2 Lahti-Tirana1 Dynamo Minsk-Cepciste 1 |
Podgorica-Polonia 1x 1,67
za 169zł do wygrania 282,23zł ! Mam tez pewniaka w tenisa! Venus Villiams-Serena Williams 1 !!!! 100% |
Cytat:
Sportowo Venus powinna wygrac,ale wole na spokojnie zobaczyc co zaplanowaly:) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie potrafię zrozumieć na jakiej podstawie stawialiście na "Przyszłość"... Przed sezonem w klubie z Podgoricy wymieniono pół zespołu w większości to młodzi niedoświadczeni gracze, jedyny konkretny a i jeden z najstarszych to 29-letni Nenad Brnović i tyle..W poprzednim sezonie odpadli w pierwszej rundzie kwal UEFA. Zespół ten jest złożony w zdecydowanej większości z Czarnogórców którzy są po prostu słabi, gdyż przed referendum to serbowie grali w reprezentacji itp. Ich liga stoi na poziomie ligi Luksemburgu czy też Malty, populacja zresztą również. Jedyny aspekt przemawiający za Buducnosc to publiczność.. Wydaje mi się ze to taka Polska mentalność po prostu z tym typem. Szanujcie każdą złotówke to podstawa w tej zabawie... Żeby nie być gołosłownym oczywiście:http://img16.imageshack.us/img16/9421/beztytuuebi.png |
Cytat:
|
macie za swoje,jak się stawia przeciwko polskim klubom:D ,ja też poległem:P
a oczywiście chciałem dać na Llanelli,Shkodar i Vallettte haha |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl