![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jesteś szcześliwszy? |
Cytat:
Ale stąd za pewne testy a nie podpis. |
Ludzie , co z tego , że on jest na testach?
To nie znaczy , że juz podpisał kontrakt. Przecież rzadko , który testowany jest zatrudniany. Jak będzie dobry to go wezmą i tyle. :) |
Cytat:
|
Cytat:
Rado gra na innej pozycji. Ja ufam ludziom którzy maja znaczenie w klubie, trener i dyr. sportowy i nie sadze zeby brali i podpisywali ludzi którzy sa chujowi slabi i w ogole. Młodzi wychowankowie MESY, za Kasperczaka byli przesłabi, i nagle cudowne ozdrowienie? myśle tez , ze gdyby na testy przyjechał Chavez jako wolny zawodnik to nie podpisalibyśmy go. A że przyjechał jako supertransfer, i 90% forum prawie sie z radości... no ale taki nasz kraj, bo przeciez taki Manu miał z Cabralem miażdzyć. I póki co miażdzą, ale orzechy w parku |
Cytat:
|
fanfan jak już kogoś upominasz to sprawdziłbyć rzeczy które piszesz. Branco miał z Levadiakosem 3-letni kontrakt, który został w czerwcu 2010 rozwiazany. Tak więc nie odszedł stamtąd po wypełnieniu kontraktu.
|
Cytat:
|
Branco może tak szybko zaczał siwiec jak Ravanelli ( wieku 18 lat), kto wie ? może jest równie utalentowany jak On.
Jestem jednak zdania że taki 30 latek będzie blokował miejsce Czekajowi,Chrapkowi czy Rado a oni muszą sie ogrywac |
Cytat:
|
Powiem tak: na pewno jest znacznie większy sens zapraszać na testy zawodników typu Branco, niż takie wynalazki jak Pinto, czy Alemao, z którejś tam ligi chińskiej czy australijskiej....
|
Powiem szczerze, że ten Branco może i dobry jako zapchajdziura. Ale liczylem ze u nas takim zostanie Cikos a zimą pozyskamy kogoś lepszego do pierwszego składu. Jak ten podpisze na rok to do czerwca będzie miejsce blokował. Niech chociaz za rundę mu tylko zapłacą , a nie dłuższy kontrakt...
|
Wielkość Valcxa jak dla mnie zweryfikuje sprawa Łobodzinskiego i Garguły. Zobaczymy jak się potoczą ich losy, bo jeżeli będą dalej przesiadywać na trybunach to dobrze byłoby im znaleźć jakieś kluby w przerwie zimowej.
Garguła oczywiście ma moją sympatię, może zacznie grać tak jak Niedzielan też się wkońcu odnalazł po kontuzji. Ale Łobodziński to dla mnie priorytet:) Valcx zyskałby moją wielką sympatię jakby gdzieś go opchnął:) Drugą sprawą jest kontrakt Piotra Brożka. |
Cytat:
razem z bratem w pakiecie :lol: co do Guły. Już jeden mądry trenejro pozbył się Niedzielana, który po odejściu do Ruchu odzyskał formę, ochotę do gry i odbudował się że ho. Znowu mamy przerabiać ten scenariusz? Łobo? jego się nie da sprzedąć. Trza oddać gdziekolwiek za darmo. Ewentualnie za małą dopłatą. |
Faktycznie, to co zrobił Skorża to duży błąd, myślę że jako trener powinien umieć ocenić potencjał zawodnika i powinien wiedzieć, że Niedzielan nawet wtedy byłby bardziej przydatny dla zespołu, aniżeli Beto.
Ja uważam, że Guła powinien dostać szansę gry w meczach, w których jakiś czas temu wystąpił spisywał się przyzwoicie. |
Acapelo jak Staszek pchnie Łoba, to on nie będzie wielki, On będzie zwyczajnym cudotwórcą.
|
Coś mi się wydaje że ten Branco to będzie taki Diaz, może grać na boku obrony, na DM, niech Maaskant oceni czy się nadaje.
|
Cytat:
|
mam pytanko - gdzie sie powiedział ten certyfikat??????????????czyżby ktos pojechał samochodem po niego do turcji?? ilez mozna czekac na jeden dokument!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
Nie sądze, żę jakikolwiek klub będzie mu chciał zaproponować nawet połowę wysokości kontraktu, który ma obecnie. Zatem czy nasz skrzydłowy zgodzi się na tak drastyczne obcięcie pensji? Nie sądze. |
kurcze czemu Widzew testuje 23 letniego Kolumbijczyka, a my szrot z Kamerunu... ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Kameruńczyk przez sam swój wygląd i nadwagę oraz wiek wygląda jak gracz wyeksploatowany...on nie będzie wzmocnieniem już, więc jaki sens go podpisywać? Skoro zarząd nikogo nie kupił to chyba oznacza że uznali damy radę? No chyba inaczej tego nie da się wyjaśnić. Bo jak myśleli że jest okazja sprzedać a i tak sprowadzi się darmowego to gratulacje. Branco pamiętam z gry w Eintrachcie, był to gracz wtedy nieobliczalny, wręcz szalony szokował fryzurą i zachowaniem. Potem loty obniżył, odnalazł się w MSV. Tam grał, ale powiedzmy sobie bardzo niepewnie w obronie, to nie jest typowy boczny obrońca, w ataku jeszcze coś gra, ale w obronie słabo, a tu leży nasz problem... |
Cytat:
To na prawdę działa i ułatwia czytanie forum. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl