![]() |
Ludzie a kiedy te ogórasy były wogóle konkurentami do mistrzostwa?
Goście sprężają się jedynie na derby, a są czerstwi na dłuższą metę. Buhahaha 3:0 :lol: |
Cytat:
Trochę pokory bo nie wiemy co my zdziałamy jutro w Bełchatowie |
Coś niesamowitego, kto ogląda ten widzi. Polonia cały czas przeważa, jest na połowie ŁKS, ma sytuacje bramkowe a ci wychodzą trzy razy z połowy i prowadzą 3:0. To się nazywa dobra gra z kontry i skuteczność.
3:1 należała się Polonii honorowa |
ja chromolę, ciekawie się ta kolejka zaczyna :)
Polonia u siebie w zadek trzy do kółka z ŁKSem. Czyste to, mam nadzieję. Trzy mecze na wiosnę, trzy zwycięstwa. 9 oczek. Polonia jedno. Nie idzie im. |
Cytat:
Dajcie Panowie llinka na Jage. |
co jak co ale ŁKS dobre spotkanie znów zagrał, osobiście bardzo mnie cieszy ten wynik :)
|
Na LKS nie mozna narzekac. Nie dosc, ze goli tych co trzeba, to jeszcze w ich meczach goli nie brakuje :D
Polonia ma problem, poniewaz nie ma tam napastnikow oraz prawego skrzydla. No i swietna dotad obrona, zaczela seryjnie puszczac gole. |
To jest chyba największa sensacja w tej kolejce - przynajmniej do niedzieli, bo wtedy będzie jeszcze większa sensacja jk ostatnia drużyna w tabeli ogra lidera:D
|
Cytat:
jeśli masz sopcast to tutaj: http://soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
inny link na Jagę http://www.justin.tv/crishd
edytka: a tu bez żadnych poślizgów w czasie http://www.ekstraklasa24.com/ |
Ja mam ogólnie alergię na wszelkiej maści "rycerzy wiosny".
Chociaż nie wierzę, aby w tym przypadku Polonia się podłożyła. Jeżeli już, to piłkarze mogli chcieć dorobić trochę na boku... |
Judki tydzień temu też chciały dorobić?
|
No i niestety Jaga już przegrywa...Tejksiur wrócil i goni Pawła...Jutro Brozio dołoży jeszcze następne dwie.
|
cały Franek.
10 znakow |
Franek, Franek... :)
|
już się bałem, że w Białymstoku po meczu , ale Frankowski umie piłkę w dobrym kierunku odbić :)
|
Jak tak dalej pojdzie to jeszcze krolem strzelcow zostanie...
Niech strzela, byle nie nam. |
Jaga może pójść za ciosem i strzelić drugą bramkę..jak tak będzie, to Legia będzie w tarapatach...
|
Niedlugo Franek dostanie powolanie do kadry :). Jak juz kiedys napisalem...w tej naszej lidze, to Frankowski z polamana noga zostanie krolem strzelcow...
|
Cytat:
Tak czy siak - jestem sceptyczny. |
Cytat:
pozdrawiam |
Ma ktoś jakiś sprawdzony link do meczu Jagi? Bo na sopcascie jest offline;/
|
|
A jakie hasło?...
|
Właśnie nie weim co się z SopCatem stało...Chodziło fajnie a tu nagle d..pa ! Aktualnie oglądam tu :
http://www.ekstraklasa24.com/ |
Po 1 połowie dość wyrównany mecz.Ładna bramka Franka ,oby Jaga wygrała lub przynajmniej zremisowała
|
|
jest 2-1 dla Jagi
|
Grosicki dobry chłopak.
|
Jaga 2:1!!
Szkoda, że nie troszkę poźniej, np w 80 minucie.. Ależ nam się kolejka układa...tylko wygrać w Bełchatowie!! |
Pamiętajcie że mecz trwa 90 minut. Jeszcze różnie może być.
|
Cytat:
|
Przy drugiej bramce popisał się Komorowski który zamiast grać bluzgał na sędziego i poszło szybkie podanie do Grosickiego a dalej to już wiemy... Ujęcie z cieszącym się Jareckim i zmartwionym Urbanem bezcenne. Ale ich Grosicki wozi... Warto było wpłacić tą kasę żeby mógł zagrać.
|
Zapowiada się kolejka cudów, oby podobnego "cudu" nie było jutro w Bełchatowie
|
Brawo Jagiellonia!!!
|
trzeba powiedzieć, że Jaga ma naprawdę ciekawy skład i chłopy wiedzą, co robić z piłką.
Dziś przy nich Legia to drwale , tylko pijar im został :) |
No to się teraz Paluchowski popisał...uffff.
I nie piszcie Brawo Jagiellonia, bo to jeszcze nie koniec... I JEEEEST...jutro wygrać i już jesteśmy na równi z Legią |
Brawo Jaga pokazują co znaczy walka i presing , oby dowiezli wynik do końca w końcówce kocioł i emocje nie taka Legia straszna jak się walczy z poświęceniem i sercem . 1 min z 4 doliczonego czasu gry .
|
i to mi sie podoba :)
wracamy do gry o mistrza |
Grosicki, Frankowski, Bruno - oni robili grę Jagi - dziękuje:D
Fajny mecz, dobre tempo a Bruno nie był gorszy (a nawet lepszy) od Rogera... Jutro trzeba wygrać:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl