![]() |
Nie jest gorszy od Rybusa a dośrodkowania ma bardzo celne na 6 metr.
Dobrze bite stałe fragmenty aktywny w ofensywie jak i w defensywie o czym Rybus czasem zapomina. Piotr Brożek zabezpiecza 2 pozycje lewą obrone i lewą pomoc, daje możliwość szybkiego przejścia z 4-3-3 do 4-4-2. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Solidny sezon Jedzy w Koronie, dobre mecze w sparingach teraz. Problem ze on czasami gra zbyt...chamsko jesli chodzi o przepychanki, ale taki walczak sie przyda.
Sam sklad jakis taki dziwny wybral Smuda.... |
Cytat:
|
http://sport.interia.pl/raport/repre...hukiem,1516194 - niech ten czlowiek juz zamilknie. Sam sobie zaprzecza...jedno mowi, co innego robi(vide sytuacja z bramkarzami, gdzie Kuszczak czy Fabianski nie powinni miec miejsca od przynajmniej roku). Szkoda, ze Kolton nie zapytal go o dziwne powolania i dlaczego nie powoluje rzeczywiscie najlepszych polskich pilkarzy(Golebiewski jest lepszy od Janczyka :D? a to tylko jeden z przykladow)? Wyglada to na staranna prace menadzerow.
|
jak myślicie jaki będzie wynik meczu POLSKA - KAMERUN w środe?
ja obstawiam 0:3 dla Kamerunu. |
Cytat:
|
Cytat:
Co do wyniku się zgadzam. Myślę, że to minimum co czeka naszą reprezentację. |
Jak widzę powołanie dla Boguskiego i Gołębiewskiego, to nie wiem co nawet powiedzieć na ten temat, lubię Rafała, ale obecnie gra jak by był w okręgówce. Nie widzę, innego wyniku jak w dupę.
|
Pewnie zagrają tyle co ostatnio Małecki.
|
Wcale bym tak nie skreślał Naszej reprezentacji w starciu z Kamerunem. To tylko towarzyskie spotkanie więc i Kamerun nie ma presji demolowania Naszej kadry. Jak podopieczni Smudy nie zagrają katastrofalnie w obronie to całkiem realny jest wynik oscylujący wokół 1:0 - 1:1 - 0:1.
|
Cisza w temacie, a za 20 minut podejmujemy Kamerun
Skład wg GAZETA.PL Polska: Łukasz Fabiański - Grzegorz Wojtkowiak, Kamil Glik, Michał Żewłakow, Maciej Sadlok, - Jakub Błaszczykowski, Rafał Murawski, Dariusz Dudka, Ludovic Obraniak - Paweł Brożek, Robert Lewandowski Przyznam, że wygląda ciekawie dość jak na nasze realia. Może ze 2-3 zmiany (ale i tak da się przymknąć oko), reszta optymalna. Kamerun nic nie grał na mistrzostwach (mimo przeciętnej grupy), także łudzę się, że wygramy :) |
Ja licze ze wpusci Rybusa i ten sie na tyle zmeczy, ze w piatek nie zagra :D
Sklad dobry, no moze pomijajac Dudke i mimo wszystko Wojtkowiaka, ktory mnie nie przekonuje. Cieszy powrot do gry Ludovica i Murawskiego. Ciekawi mnie w jakiej formie jest Rafal. |
A propo dopingu - doping al'a HSV dużo za szybko był :D Głupio to wychodzi w tak szybkim tempie.
|
A ja mam 2 pytanka (odnośnie reprezentacji), mianowicie:
1. Co z bojkotem meczów naszej reprezentacji przez inicjatywę koniecpzpn.pl? Czyż właśnie nie oglądając transmisji ze Słowacją odcinaliśmy kurek pzpnowi? Czy już wszystko gra? 2. Gdzie mogę zakupić koszulkę meczową reprezentacji Polski (PUMA, nie Nike), e(L)kę [xD], z możliwością nadruku numeru i nazwiska (bądź ksywy) ? 3. Kiedy nasza repra gra na Reymonta? Cytat:
|
Dziękuje, dobranoc...
0-1 Jak dla mnie, po meczu. Polska mentalność sprawi, że już nie będzie chciało im się zapieprzać... |
Niestety kompletnie niewidoczny Paweł Brożek...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
ja w komentarzach słyszałem Brożka, może inny mecz oglądasz? ;>
poza tym Brożek gra z 11 Lewy z 9 i wszystko jasne :P pzdr |
Lewy swietnie podal akcje wczesniej. Brozek wypuscil Blaszczykowskiego.
Lewandowski bardziej widoczny. Szkoda ze bramki nie strzelil przy wslizgu. Brozek powinien mniej sie cofac, to nie ten typ napastnika. Ogolnie lipa... Kilka zmian musi byc bo jesli nic sie nie zmieni to z naszej strony nic nie padnie. |
Cytat:
|
Jesli jeden ma sie cofac to lepiej zeby to byl Brozek. Lewy lepiej sobie poradzi w walce o pilke i gra tylem do bramki. Brozek moze rozprowadzac i ewentualnie wlaczyc sie przy rozgrywaniu pomocnika tak jak to zrobil z Kuba. Komentatorzy staraja sie podniesc emocje ale jednak jaki jest mecz kazdy widzi :D
Wpuscic mi Rybusa na boisko!!! Musi sie nabiegac cala 2 polowe!!! Bedzie tak zmeczony ze debry sobie odpusci :D |
obstawiamy w ilu sie rzucą po koszulke Eto ?? :D
|
Cytat:
|
No i niezawodny Franz dostarcza mi kolejne 800 zł. Nie wiem co za bęcwał u buków wycenił wygraną Kamerunu na 3.40 ale pragnę podziękować jemu i naszemu trenerowi.
|
Smuda powinien zrezygnowac bo kadra nie robi zadnych postepow a nawet gra coraz gorzej.
|
Cytat:
|
Cytując ministra Jaszujskiego z Kariery Nikosia Dyzmy gdy dziennikarka zapytała go "Czy wobec zarzutów poda się pan do dymisji?"
"Teraz to mnie pani obraziła. Polak nigdy nie podaje się do dymisji. Polak tkwi na posterunku do końca" |
Czy mi sie wydaje czy Pawła Brozka juz nie ma na bosiku? Bo kurde na livesports nawet zmian nie podali a mnie nie było jak sie zaczynała 2 połowa?
Cytat:
|
Cytat:
|
Ten mecz wybitnie pokazuje, że w zasadzie mamy tylko jednego piłkarza - Kubę Błaszczykowskiego. A to trochę za mało, żeby myśleć o pozytywnych wynikach z drużynami pokroju Kamerunu
|
Cytat:
|
no i Lewandowski pokazał że nie umie grać dla zespołu.. zamiast wyłożyć Kubie piłkę to strzelił jak szmata.. i po kontrze mamy 3 bramkę dla Kamerunu.. żaal
|
89 minuta, 0-3 dla Kamerunu, fatalna gra Polakow, komentator: "my juz tego meczu nie zremisujemy :/"
|
Mierzejewski jest cieńki jak Barszcz...
Dziękuję. P.S. Kamerun nie jest topową drużyną co pokazał Mundial, ich poziom gry był taki sobie. Ile nam więc brakuje do najlepszych drużyn? Szkoda gadać :/ P.S. Glik, 1 mln euro, ehhh. |
Cytat:
PS: Jeszcze gra jakiś dziad, który ma tłiuszczyk... kpina, żeby w dorosłej reprezentacji Polski grali goście z nadwagą ;/ |
Cytat:
Co za dno na lewej obronie... Wchodzili jak w maslo. Kowalczyk nie umie przyjac pilki w biegu - taki gracz nie ma wstepu nawet do szatni reprezentacji. Przeslabo wszyscy pomijajac Obraniaka,Kube i Lewego bo mimo ze nie strzelil i glupio sie zachowal to wygral kilka trudnych pilek. PS: Peszko strzela chyba z kazdej pozycji :D |
Co jest? nikt nie chciał koszulki od Samuela? :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl