![]() |
Mam do sprzedania w dobrej cenie ( 20 zl ) wejsciówke na sektor G na dzisiejszy mecz ! Kontakt poprzez P.W !
|
kupie bilet na sektor g w normalnej cenie, najlepiej odbior pod stadionem.. Kontakt priv
|
Cytat:
|
Cytat:
Ps FC maja bilety 5zl taniej jezeli to komus w czyms pomoze Cytat:
|
Od środy sprzedaż biletów
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=19950 |
Szkoda ze u nas jakos tak ciezko sie mysli.
Zawsze przeciez mozna bylo zrobic prosta promocje i polaczyc bilety na Lecha i Craxa w pakiet i sprzedawac np. za 5 zł taniej... |
Takie promocje to chyba jest sens robić jak gramy pod rząd z Polonią Bytom i GKSem Bełchatów a nie w przypadku meczu z Lechem i derbów.
W tym akurat przypadku jakoś nie obawiam się problemów z zapełnieniem stadionu. |
Cytat:
|
Was to całe zycie trzeba zadowalac a dac cos od siebie to ni chu.a. Przestancie wiecznie wymagac od klubu i zawodnikow a zacznijcie wymagac od siebie to bedzie dobrze.
|
Czyli sprzedaży internetowej dalej nie ma. Gdzieś słyszałem plote że ma ruszyć od meczu z Amicą.
|
Cytat:
Od 15 lat dre morde na meczach malo?? Sorry za OT... |
Cytat:
Cytat:
Ale ogolnie nie powiesz mi ze sie dobrze dzieje na Wisle. Sa grupy osob ktore sie dwoja i troja robiac co tylko mozna ale ogolnie zaliczamy regres pod kazdym wzgledem i idziemy w kierunku stylu kibicowania jaki jest w Anglii wiec wymagajmy od siebie a nie tylko ogladajmy sie na klub czy gre pilkarzy. Nikt nas niema obowiazku zadowalac, to My jako ABG mamy obowiazek zachwycac swoja postawa reszte Polski |
Chyba ba meczu mówili że faktycznie ma być.
|
Z tego co usłyszałem to na meczu mówili że na Lecha i derby NIE będzie oraz
Jak udostepnia to klub poinformuje w specjalnym komunikacie na stronie bla bla bla |
Jeśli chciałbym zabrać znajomego z Wrocławia na mecz z amicą, to musi wyrobić sobie KK? Powiem szczerze nie orientuje się bo sam mam karnet.
|
Aby kupic bilet na mecz w tej rundzie nie jest konieczne posiadanie karty kibica. Wystarczy imie,nazwisko + PESEL i kupisz bilet. Od nowego sezonu aby kupic bilet nawet na pojedynczy mecz bedzie potrzeba wyrobienie KK.
|
Bilety na spotkania Wisła Kraków - Lech Poznań oraz Wisła - Cracovia
Cytat:
|
Środowe zapisy do Gdańska
Cytat:
|
jedno pytanko
moge kupic tyle biletow ile posiadam peseli czy jest jakis limit dla jednej kupujacej osoby ? |
Możesz kupić tyle biletów ile podasz peseli.
|
dzieki
10 znakow |
Orientuje się może ktoś, jak było w zeszłym roku z kolejkami po bilety na derby?
|
Biorąc pod uwagę gdzie te derby były rozgrywane to chyba nie będzie w żaden sposób miarodajne.
|
witam... bede mial 5 gosci z wroclawia na derby. Czy nasze Stowarzyszenie posiada jakas pule biletow dla zgód?
|
Rzeczywiście, zupełnie zapomniałem ;d
|
Cytat:
|
Właśnie stoje w kolejce po bilety na lecha i cracovie i jest od nowa naprawdę dluga. Myślę że bilety szybko zejdą.
|
"Otwarte są wszystkie kasy biletowe dzięki czemu sprzedaż idzie dosyć sprawnie. Sporo osób kupuje po kilka lub kilkanaście biletów dla siebie i znajomych" konie jak nic.
|
derr w takim razie na wyjazdy kupują same konie bo praktycznie każdy zapisuje kilka osób .
|
No widze ze to pewnie twoj news wiec sie kłocił nie bede Może paru ma konski wyraz twarzy hehe ale faktycznie dzis zapisy to sie skumulowalo
|
Kolejka na kilkaset osób pokazuje,że potencjał jest ogromny , martwi mnie jedynie to, że na mecz nie wybierają się ludzie,którzy daliby się pokroić za Wisła , lecz pikniki chcące obejrzeć na żywo Lecha Poznań - pogromcę Man City i Juventusu , hegemona polskiej piłki...
|
blanco a jaką ideologię dorobisz do koleżanki z 2giej strony Błoń?
|
Kolejka dość sporawa. Jednak dzieki 10 kasom prócz początkowych kolejek do połowy drogi miedzy Reymonta a strefa kibica, pewnie będzie to szło.
Każdy kupuje dużo biletów boi na 2 mecze od razu bierze |
Cytat:
|
Nie strasznie, nie straszcie .. bo potem jak zwykle się okaże że zostało mnóstwo biletów. Ktoś coś przeczyta w necie i odpuszcza sobie wyjście po bilet. To że jest jakaś kolejka przecież nie powinno dziwić, trudno żeby nie było.
Idzcie już teraz do Strefy Kibica a na pewno się załapiecie na wejściówki, pamiętajmy że z początku zawsze jest małe bum, a potem się oczyszcza.. |
Od rana kolejka na 1,5-2 godz stania.
|
Co do zainteresowania pikników meczami TOP to nie ma co być zbulwersowanym, prawa rynku.
Dopóki nie będziemy mieć 30 tysięcy fanatyków dla których mecz przy R22 to świętość lub dopóki zapotrzebowanie na widowisko piłkarskie nie przekroczy liczby krzesełek na stadionie będą się zdażać sytuacje że na najważniejsze mecze stadion będzie zapełniony w 100% a na pozostałe nie. |
Mam pytanie. kupilem bilet na dane znajomego, ktory jednak nie bedzie mogl isc na mecz. Czy jest mozliwosc zwrotu kasy albo wymiany danych na dane innej osoby?
Z gory dzieki za odp |
a ja mam pytanie: czy aktualnie nadal są tak długie kolejki ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl