Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

tofik 16.07.2009 10:43

Dostałby kasę 10x taką jak w Levadii, to na piechote by przyszed ten Andreevł. To samo Kirm. Ja bym nie płakał, że musi sam ciągnąć drużynę. Zarabia 2x tyle co w Domzale, jakoś się przemęczy. Pewnie niedługo go wytransferujemy do Bundesligi bo gość ma papiery na granie w europejskiej lidze.
Chyba, że zobaczy jak wszyscy lamią i zrówna poziomem :)

AYALA 18.07.2009 12:15

niedawno w tym temacie ktoś pisał żeby sie zainteresowac Janckerem.Coś chyba było na rzeczy bo Carsten bedzie prawdopodobnie grał na Słowacji w Dunajskiej Stredzie.http://www.futbol.pl/artykul/58425.html

Domas 19.07.2009 08:40

a nadal nie rozumiem czemu tak się boimy i nie zakręcimy się koło tego Carlosa Costly'ego Moliny

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ly/profil.html

Przecież gość jest zajebiaszczy, sieje taki zamęt w polu karnym, wszędzie go pełno - sam jest zarodkiem wileu akcji, idealnie by do Wisły pasował, jest skuteczny i wysoki (1,90m) i stac nas na niego, 800 000 euro.

A jeśli chodzi o bramkarza, to nadal stawiam na reprezentanta Austrii, który jest wolnym zawodnikiem z ogromnym doświadczeniem i chętnie przeprowadzi się do Krakowa.

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ho/profil.html

Eleusis 19.07.2009 09:22

Niesamowicie skuteczny, szczególnie gdy w 11 meczach w Birmingham nie strzelił ani jednej bramki. W polskiej lidze strzelił 7 bramek, prawdziwy lis pola karnego!... Nie no, znakomite wzmocnienie, na dodatek Gks zapewne zażyczył by sobie za niego dość sporo.
A co do Macho, pytałeś się go czy chętnie się przeprowadzi do Krakowa, skoro tak twierdzisz?

Domas 19.07.2009 09:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eleusis (Post 764308)
Niesamowicie skuteczny, szczególnie gdy w 11 meczach w Birmingham nie strzelił ani jednej bramki. W polskiej lidze strzelił 7 bramek, prawdziwy lis pola karnego!... Nie no, znakomite wzmocnienie, na dodatek Gks zapewne zażyczył by sobie za niego dość sporo.

Costlego mecze oglądałem i zrobił na mnie niesamowite wrażenie, może po prostu partnerzy zawodzili, może grzał ławę, może trener miał inne wizję jego pozycji na boisku - ale dla mnie 2 lata temu w Bełchatowie to był super zagrożeniem - 11 goli chyba w 2007 roku.

Cytat:

A co do Macho, pytałeś się go czy chętnie się przeprowadzi do Krakowa, skoro tak twierdzisz?
(nieoficjalne info, nikogo nie mam zamiaru przekonywać)

HEDu 19.07.2009 09:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Eleusis (Post 764308)

bo to jest zawodnik typu Rasiaka, to nie jest lis pola karnego, dlatego tylu bramek nie strzela. W birgmingham zagrał tylko 3 razy w podstawowym skłądznie, nigdy 90 minut, max c osie mu zdarzylo to 2x 70 minut, raz 45 i wiekszosc 10-20 minut koncowki wiec rozgrzeszyc go mozna z nie strzelania tam.

Selene 19.07.2009 09:42

Andreev ciekawy gracz, bo łupie z każdej piłki

Eleusis 19.07.2009 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez HEDu (Post 764314)
bo to jest zawodnik typu Rasiaka, to nie jest lis pola karnego, dlatego tylu bramek nie strzela. W birgmingham zagrał tylko 3 razy w podstawowym skłądznie, nigdy 90 minut, max c osie mu zdarzylo to 2x 70 minut, raz 45 i wiekszosc 10-20 minut koncowki wiec rozgrzeszyc go mozna z nie strzelania tam.

Gdyby był taki świetny, to grałby więcej i regularnie. To jest zawodnik typu Rasiaka, nie lis pola karnego?:shock: To mnie rozwaliłeś:D Tylko że Rasiak gdy grał w polskiej lidze to strzelał i grał regularnie, a po przeprowadzce do Anglii strzelał jeszcze więcej, tymczasem Costly nie strzelał ani tu, ani tu zbyt wiele...Szczerze to o wiele bardziej wolałbym Rasiaka(nierealne, przy jego zarobkach), aniżeli Costly'ego który zapewne mało też by nie zarabiał i kosztował dużo, a poza tym w Gksie od dawna sprawiał kłopoty wychowawcze..

Angmir 19.07.2009 09:58

Do Costliego trzeba więcej cierpliwości, i jak z Brożkiem kiedyś - obdażenia go zaufaniem, jeśli Ulatowski do niego trafi (a Costly oczywiście nie zostanie sprzedany) to będzie czołowym napastnikiem ligi.

Wisła V 19.07.2009 11:35

nam nie są potrzebne kolejne eksperymenty..nam jest potrzebny napastnik ktory zacznie strzelac bramki zaraz po przyjsciu do klubu..wiec Costly raczej do nich nie należy skoro chłopak nie odnalazł się w GKSie i birgmingham..

IncognitoTSW 19.07.2009 11:47

Costly nie chce grać w Polsce. Sam o tym mówił, nie nauczył się nawet języka.

lolek10 20.07.2009 18:18

Taki ciekawy zawodnik, lewa pomoc:) Emir Bajrami z Elfsborga ostanio strzelił fantastyczna bramke, mozna byłoby się mu przyjżeć co myślicie?
Bramka 15 sek filmu link daje niżej.

http://www.ebramki.pl/view,emir-bajr...sten,5913.html

christof20 21.07.2009 15:14

Vieri i Morientes są wolnymi zawodnikami :P Aż dziwne, że Fakt i SE jeszcze się nie kapnęły, ze negocjujemy z tymi zawodnikami :D

sessegnon 21.07.2009 16:04

Tristan obecnie jest bez klubu, bo wygasl mu kontrakt z WHU.Chyba Larisa sie nim interesuje...

Ogin 22.07.2009 08:53

hmm to ja tez dodam cos od siebie :) czytalem ostatnio na futbol.pl artykul o niedoszlych gwiazdach ktore mialy przejsc do Polski i wyczytalem tam ze Ljuboja rowniez jest wolnym zawodnikiem :)

IncognitoTSW 22.07.2009 09:20

Jak tak cudakujemy z gwiazdami to myślę, że realniejszy od Triastana i reszty byłby Vratislav Lokvenc, gość doskonale mówi po Polsku - gra w 2 Bundeslidze.

AYALA 22.07.2009 09:40

w sparingach dla ŁKS-u sporo bramek strzela Jarosz pozyskany z Górnika Wieliczka.Ciekawe dlaczego nie wziął go Bednarz chociaż na testy ? Pewnie byłby to znacznie tańszy zawodni niż Beto a zapewne o wiele lepszy.

PhantomRanger 22.07.2009 11:44

Teraz przydałoby się kilku Polaków, bo jak na razie zagraniczny zaciąg. Na pewno nie chciałbym widzieć Nowaka w koszulce Wisły, bo jest zbyt podatny na kontuzje, a kolejnego wiecznie leczącego zawodnika nam nie potrzeba.

Jaroo1 22.07.2009 11:47

Ja watpie zeby ktos z tych dawnych gwiazd chciał przyjsc do Polski. Mysle ze raczej Ci piłkarze wola sobie dorobic do emerytuy w cieplejszym kraju, gdzie miedzy runda wiosenna i jesienna nie ma 3 miesiecznej przerwy...
Nawet Polacy (Zurawski, Kosowki) wola isc na Cypr gdzie maja wiecej kasy, ciepły fajny klimat i rozgrywki pewnie w normalnym tempie (pisze pewnie bo nie znam terminarza ligi Cypryjskiej)

elliot_ness 22.07.2009 20:13

Jest Jeden Pozytyw Z Tej PoraŻki !!!! Temat ...gdybym ByŁ Bednarzem Przestanie ByĆ Aktualny !!!! Tylko Dlaczego Tak PÓzno????

puma_84 22.07.2009 20:41

mam linę w piwnicy myślę żę dobrze speta łeb tego łysego nieudacznika którego efektywność spadła do 0 w ostatnim czasie, bumel pracuje za ciężkie pieniądzea nic nie robi nie robił w kierunku nie pogarszania jakości zespołu OUT

grogoriogreg 22.07.2009 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez puma_84 (Post 766060)
mam linę w piwnicy myślę żę dobrze speta łeb tego łysego nieudacznika którego efektywność spadła do 0 w ostatnim czasie, bumel pracuje za ciężkie pieniądzea nic nie robi nie robił w kierunku nie pogarszania jakości zespołu OUT

ja na Twoim miejscu pomyślałbym jednak nad samobójstwem

=Metatron= 22.07.2009 21:04

Proste. Uprzedziłbym Cupiała i sam podałbym się do dymisji...
ps: MARIUSZ PAWEŁEK!!!!

sharkey 22.07.2009 21:17

Dokładnie związać liną zaczepić do auta i przeciągnąć przez miasto i zostawić na trasie wylotowej na Warszawę!

http://adam.rentyny.com/aut/bednarz.jpg
BEDNARZ WON!!!!!!!!!!!

puma_84 22.07.2009 21:36

grogoriogreg myśle ze zamiast ubliżać mi powinieneś zmieć emblemat FRAJERZE

3rider 22.07.2009 21:43

Bednarz jest ok. Nie wszystko moze. A zreszta moglby sciagnac i Messiego, ale przy takim zenujacym podejsciu zawodnikow, nie ma cudow.

Szarny 22.07.2009 21:47

Dokładnie, czemu Łysy nie wbiegł na boisko i nie huknął, jak ze szwedami w 94'. taki z niego dyrektor sportowy, ja pierdziele...

Eustachy 22.07.2009 21:48

Mial dwa lata na sprowadzenie do Wisly bramkarza. Mial dwa lata na sprowadzenie napastnika. W obu tych kwestiach niestety nie podolal. Czy wylacznie z wlasnej winy, tego juz nie wiem. Wiem natomiast, ze bramkarz oraz zatrwazajacy brak skutecznosci, okazal sie gwozdziem do trumny w konfrontacji z Levadia.

Jesli ktos ma zamiar to wszystko tlumaczyc skapstwem Cupiala, to ja z gory odpowiadam, ze ok.1,5 mln euro wpakowane w pilkarzy, ktorych przydatnosc do zespolu okazala sie bliska zeru, mozna byly zdecydowanie lepiej ulokowac.

Ogin 22.07.2009 22:57

Eustachy co do bramkarza sie zgodze ale napastnikow kupila Wisla i to kilku: Matusiak, Niedzielan, Beto - a teraz odpowiedzcie na pytanie ile razem zagrali meczy i ile strzelili lacznie bramek :)

a gdybym byl Bednarzem to bym juz dawno opuscil Wiselke ale bednarzem nie jestem i przy Wisle zostaje na dobre i na zle :)

AYALA 24.07.2009 08:57

teraz skoro ŁKS zdegradowano ja bym spróbował na pół roku ściagnac Wyparłe.Takich błędów jak Pawełek to Bodzio W. nie robi.Za niewielkie pieniądze można miec solidnego bramkarza.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:00.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl