![]() |
Ja myślę, że najlepiej jest jechać tramwajem z przystanku Biprostal(5-10 min. piechotą od stadionu) i jechać 24( teraz tylko ten tam jedzie, ze względu na remont Starowiślnej).
Pozdrawiam Edit: 124 koło poczty nie jedzie. |
znacie może jakiś sposób na czyszczenie gumek w stałym aparacie na zęby?? [czyt. wybielenie albo coś takiego?] proszę o info na priv. z góry dzięki:P
|
Mógłby ktoś wrzucić linka do meczu Legia-Śląsk?? (żeby jakość transmisji była do przyjęcia:P)
|
Cytat:
Pozdro :) |
http://www.bytovia.pl/flagi/foto/wis...ark_dogs01.jpg
Co sie stało z tą flagą , dlaczego nie pojawia sie na wyjazdach ? |
Cytat:
|
Cytat:
edit. po meczu (ok 20.15) to dostać się pod pocztę główną możesz np. 20.17 "144" Kawiory -> Jubilat "1" -> Poczta Gł. lub 20.29 Reymana "15" -> Dworzec Gł "10" -> Poczta Gł. |
Oglądał ktoś Domino Day?
Po tym jak kobieta na linie rozwiązała zadanie włączyła się muzyczka. Kobieta .spiewała po niemiecku. Dość znany utwór. Jaki tytuł? Pozdro. |
99 LuftBallons ;) <-- tytuł taki ;P
|
by Nena gwoli ścisłosci ;P
|
Poszukuje tej strony/forum ze zdjęciami opraw z całego świata ?? Bo mi adres i nazwa wypadła z głowy.
Z góry dzięki http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php |
Wie ktos z jakiej strony mozna pobrac urywki z meczu przeciwko Totenhamem, szczegulnie strzal Marcelo, moga tez byc inne mecze z Marcelo, z gory thex za dop.
|
Mam nadzieje, że znacie odpowiedz co sie dzieje. Mam tak od wczoraj, klikam na ikone Dysk C czy Dysk D, zarówno na pulpicie jak i w moim komputerze, i wyskakuje mi takie okno : http://i35.tinypic.com/2mnj24i.jpg i nie mogę dostać sie do swoich danych na dyskach. Co mam zrobić ?? ?? Zaznaczam ze wczesniej juz tak tez mialem ale zrobilem formata jakis czas temu ale to "cos" znowu sie pojawilo ;/
|
Wie ktoś do której minuty wpuszczają na mecz? ;>
Potrzebuje jakieś w miarę pewne info, choćby kogoś kto tego doświadczył... ;) I nie pytać się dlaczego?, itd... po prostu czasem się nie da być godzinę przed meczem ;) |
Cytat:
Jak się tego pozbędziesz to powiedz, jak tego dokonałeś, bo ja pomimo formata mam nadal to samo... Pozdro :-) EDYTKA: Masz takie okienko 'adres'. W domyśle jest tam ustawione Mój komputer. Wybierasz dysk C/D i gra muzyka :) |
Cytat:
Zdradz mi sekret, jak wchodzisz do dysku ?? ?? |
poszukajcie w internecie pod pojeciem ComboFix jakis wskazowek na temat Waszego problemu
|
Cytat:
Cytat:
Dzieki Wielkie, program jest dobry i jak narazie działa wszystko tak jak powinno !! !! |
Również przyłączam się do podziękowań ;)
Oprócz w/w problemów... przy próbie uruchomienia PC musiałem go kilka razy resetować... mam nadzieję, że i w tym mi to pomoże. Jeszcze raz dzięki za pomoc! |
Cytat:
|
Witam mam pytanie z tematyki prawnej.
Więc kupiłem samochód, w ktorym wyszły pewne usterki(samochód posiadam od tygodnia). i Jak teraz wyglada sprawa z strony praw konsumenta, Mogę sie starac o oddanie pojazdu, czy pieniążków za poniesione koszty naprawy? dz |
Cytat:
|
Ile jedzie sie z Chorzowa do Krakowa pociagiem :)
|
Cytat:
Tu mi się wydaje kolego,że masz pozamiatane...wydaję mi się, że sprzedający tłumaczyłby iż usterka wynikła nagle z Twojej winy...jak to się mówi: " widziały gały co brały". Z czystej ciekawości,co to za usterka? |
W jaki sposób robi się taką oprawę?
http://img230.imageshack.us/my.php?image=719qv9.jpg Chodzi mi o to czy płótno jest pokryte jakąś specjalną farbą, czy te litery są wycięte czy to po prostu jest z jakiegoś specjalnego materiału? |
Cytat:
|
Cytat:
Wiec poprzedni właściciel owego pojazdu zataił pewne usterki. Kupiłem samochód od osoby prywatnej, z tym ze samochód był na firme i nie mam umowy kupna-sprzedaży tylko fakture VAT. Kuplem na osobe prywatną |
Cytat:
|
Wpadła mi kiedyś w oko fotka naszego starego sektora C, gdzie piorun na jakims meczu uderza w trybune. Ma ja ktoś?
|
Nie orientuje się ktoś kiedy mają uruchomić ten balon z platformą widokową? Z góry dzięki za info, pzdr
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl