![]() |
a z kim to była bramka ta bramka ??
|
http://www.youtube.com/watch?v=QDKlwHjZ8lo
od 4:50 Przeciwko Lechowi, jednak nie plecami (źle pamiętałem) tylko kolanem :D |
...a pamietacie takiego piłkarza który grał u nas(mało).
Nazywał się Hristu Chiacu.U nas sie nie sprawdził tymczasem w tej chwili jest podstawowym graczem v-ce mistrza Rumunii FC Timisoara.Zastanawiające jest, że nasze fachury nie wiem czy się nie znają czy też nie mają przysłowiowego nosa do zawodników,ale faktem jest że Ci co odeszli od nas z powodzeniem radzą sobie w duzo silniejszych ligach.Kolejny przykład z historii najnowszej-Cebanu za słaby w Wiśle ...wystarczająco dobry dla mistrza Rosji. Ciekawe... |
A mnie właśnie rozpierdala taki tok myślenia.
To samo teraz jest z tym Milanem Jovanovicem, którego Legia mogła mieć 50 lat temu, a teraz grać będzie na Anfield Road. I teraz znawcy o jaka ta Legia głupia, a pewnym jest że wtedy wyśmiewali niedoszły ruch transferowy Warszawiaków. Takich przypadków jest multum. I tak karuzela się kręci. I jak sam piszesz "nie sprawdził się w Wiśle", dokładniej pisząc w 11 meczach 1 gol. A i nie przypominam sobie żeby kibice byli z niego zadowoleni, może jakaś garstka. Więc o czym mowa? nie sprawdził się to wylot. A co będzie za parę lat Bóg jeden wie. Wielce prawdopodobne że będziemy testować / mieć w składzie jeszcze niejednego przyszłego zawodnika Mistrza Rosji, Rumunii czy Holandii. I to nie tyczy się i wyłącznie Wisły, ale wszystkich klubów, nie tylko tych z Polski. Nie sposób tego nie uniknąć. Dajmy na to że z Ba nie podpiszemy, a przypomnę tylko że pewien portal rzucający gównem po wszystkich, nazwy chyba nie muszę podawać oczywiście wyśmiał Wisłę i jej próbę zakontraktowania tego piłkarza. I daje sobie przyrodzenie uciąć że gdy tylko Ba sprawdzi się gdzieś w silniejszej lidze w topowym zespole będą .......ić jaka ta Wisła tępa była nie próbując o niego walczyć. Oczywiście nie tyczy się to tylko tego portalu. Ba to przykład, pierwszy lepszy z brzegu. |
Dzięki Derek , no tak to przeciwko Lechowi w PE gdy wygraliśmy 3 :2 ,pamiętam oglądałem ten mecz , przypadkowa ale nawet ładna bramka lobująca bramkarza :) bardzo lubiłem Jaśka mimo , że nie zawsze mieścił sie w podstawowej 11 to dla mnie był jednym z lepszych zawodników Wisły. A co do Hristu to fakt u nas się nie sprawdził , pamiętam tylko jego bramkę w końcówce na 1 :1 z brazylijską Pogonią w Szczecinie oraz bramkę z Sevilla na 100 lecie klubu . Zaś ogólnie to słaby piłkarz był na nasz zespół . Aż dziw , że teraz się mieści w pierwszej 11 FC Timisoara . Czyżby tam lepiej pasował do koncepcji drużyny ?? Albo polepszył własne umiejętności , lub może to Wisła się na nim nie poznała tak jak na Cebanu ?? Na prawdę nie wiem co o tym sadzić.
|
Element, popieram to co napisałeś. To samo jest z Frankiem Ribery. Kiedyś Galatasaray rozwiązal z nim kontrakt bo stwierdzili, że za cienki i takich to mają u siebie na pęczki. Przygarnął go wtedy OM. I gdzie teraz jest Ribery a gdzie Galatasaray? Chyba nie muszę pisać...
|
Cytat:
...odnosze wrażenie że zbyt często i za długo przebywasz na "portalu rzucającym gównem po wszystkich" |
Cytat:
O tym Jovanovicu czytałem jeden artykuł, w którym było tak, że pierwsze zdanie mówi o tym, że Legia nie poznała się na jego talencie, a cała pozostała część artykułu mówi o tym, że gość po zupełnie nieudanych przygodach z klubami wschodnimi uniósł się dumą i odmówił u nich testów, a dalej piszą, że TERAZ W LIVERPOOLU nie będzie ich przechodził.:lol:Typowa dziennikarska manipulacja. |
Cytat:
te testy stranierich w naszej lidze to jakaś parodia i chyba jakis polski patent na szukanie graczy a co do Jovanovica to po pierwsze tacy gracze nie przyjeżdżają na test, wstydem nie jest nie dac sobie rady w Szachtarze czy Lokomotivie , a po następne gość od razu był gwazdą w Liege i tak przez 4 lata a Legiunia ma juz nie jedną taka wpadkę bo chyba nikogo nie wyciągnęli a wielu ciekawych skreslili My takich wpadek nie mamy bo zwyczajnie taki złom testowaliśmy :) a co do tego portalu to najsmutniejsze jest to że najczęściej ma racje idealnie wpasował sie w piłkarską rzeczywistość :) |
34-letni piłkarz dobrze wspomina rozstanie z Wisłą. - Mam dobry kontakt z Bogusławem Cupiałem. Zaproponował mi, abym został w innym charakterze. Na przykład skauta - powiedział Cantoro.
Futbol.pl :) |
Cytat:
|
Wisła i skauci, no prosze was... :lol:
Mamy Józka z Edkiem, lajt. |
Daniel Dubicki sprzed 20 lat.
http://www.baltykgdynia.pl/kadra_ima...el_Dubicki.jpg |
Cytat:
|
Dubicki był naszym jedynym piłkarzem, który mimo zerwanych krzyżowych gral dalej w piłkę ;)
|
On na tym zdjęciu ma 15 lat? To wyglądał starzej niż dziś niektórzy gwiazdorzy jak Sadlok czy Rybus
|
Jasiek Paulista dla Futbolnet.pl :) http://futbolnet.pl/wiadomosci/jean-...onczyc-w-wisle
- Zanim przyjechałem do Polski, grałem przez siedem lat w Portugalii, ale nigdy nie spotkałem fanów tak kochających swój klub. Chciałem przedłużyć kontrakt z Wisłą, ale nie udało się nam dojść do porozumienia. Do końca manifestowałem swoją chęć pozostania w zespole. Darzę Wisłę ogromnym uczuciem i gdybym miał możliwość powrotu, byłbym bardzo zadowolony |
Oto nasz nowy napastnik? :D
|
|
W ogóle wygląda jak menel ;)
|
Cytat:
Alez nam Jasiu slodził z tymi fantastycznymi kibicami :) Jednak Polska to Polska tu sie dopinuje -i Polacy z tego słyną. Zauwazcie ze jak sie poczyta wywiady pilkarzy ktorzy grali u nas ,potem wyjechali i znowu los sprowadzil ich do kraju to pierwsze o czym mowi ze mu brakowalo itd to ...kibice. Mozemy nie miec kasy,wielkiego budzetu ,itd ale jednego nikt nam nigdy nie odbierze -siły dopingowania. |
Cytat:
|
Pawel Kryszalowicz gra za darmo w III lidze
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/byl...wiadomosc.html |
Odra Wodzisław Śląski 3-2 FK Napredak (Kruševac)
Bramki dla Odry: Brasília 14, Roberto Mauro Cantoro 32, Jakub Grzegorzewski 50 |
No nieźle byli Wiślacy w formie :P
W sumie ciekawe jak Odra w lidze sobie poradzi, to chyba największa niewiadoma. |
Czy w tym Napredaku gra ten caly Punosevac?
|
Cytat:
10 znaków |
Łał Odra będzie miażdzyć z taką paką.W polskiej lidze niewiele trzeba :)
|
28 Urodziny Nikoli :)
Nikola, Nikola, Nikola! :D |
100 lat :)
Niezły wariat z niego :D Nie zapomnę pomnę jego fryzu z Białą Gwiazdą. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl